Nieuwsoverzicht week 21
Context-aandelen van Nini Schenk naar Raymond Bothof
Onlangs heeft er een aandeelhouderswissel plaatsgevonden bij Context. Nini Schenk heeft haar aandelen verkocht, Raymond Bothof is als aandeelhouder toegetreden. De overige aandeelhouders, te weten Michael Blonk, Jeroen van de Mortel, Marcel Revet en Inge Winter, betreuren het vertrek van Nini, maar zijn zeer verheugd met de toetreding van Raymond.
Lees verder
Uw cursusdata letselschade
‘Interactief’, ‘afwisselend’ en ‘gemakkelijk’ in de woorden van de cursisten die u voorgingen. Volg dit voorjaar ook een online cursus bij Kerckebosch. Bijvoorbeeld de nieuwe leergang Specialisatie Personenschade, Aansprakelijkheid en Verzekeringsrecht, de nieuwe cursus Letselschadevergoeding of de goed beoordeelde cursus Complexe situaties in de letselschaderegeling. NIVRE PE- en NOvA PO-punten toegekend. Ook incompany-mogelijkheden. Bekijk het volledig aanbod.
Lees verder
Vooruitzichten gunstig, maar kwetsbaarheden nemen toe
Nu ruim een jaar na het begin van de coronacrisis vaccinatiecampagnes op stoom raken, lijkt het virus onder controle te komen. Daarmee komt ook het einde van de economische crisis in zicht. De vooruitzichten voor de Nederlandse economie zijn gunstig. Tegelijkertijd komen onderliggende kwetsbaarheden voor het financiële stelsel prominenter naar voren en daarmee ook de risico’s voor de financiële stabiliteit. Dat stelt De Nederlandsche Bank in het vandaag verschenen Overzicht Financiële Stabiliteit (OFS).
Lees verder
OOC lanceert e-magazine ‘Veilig & Gezond werken’
Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Carrosseriebedrijf heeft - in nauwe samenwerking met de Arbowerkgroep Carrosseriebranche (FNV, FOCWA, RAI CarrosserieNL) - een digitaal magazine over Veilig & Gezond werken ontwikkeld. Dit e-magazine biedt ondersteuning aan werkgevers én werknemers binnen de carrosseriebranche.
Lees verder
BRS Onderzoek en Advies start met detachering en trainingen
Onderzoeksbureau BRS Onderzoek en Advies is onlangs gestart met het geven van trainingen over fraudeonderzoeken in de automotive branche. Daarnaast heeft het bureau recentelijk zijn diensten uitgebreid met detachering.
Lees verder
Ruim 55.000 steppend opgehaald voor KWF en Hartstichting
Afgelopen weekend heeft Jurjen Burghgraef van Burghgraef van Tiel & Partners samen met zes vrienden een monsterprestatie neergezet. Ze hebben bijna 48 uur continu op de step gestaan om geld in te zamelen voor het KWF Kankerbestrijding en de Nederlandse Hartstichting. De stand tot nu toe: 55.000 euro. En de meter tikt nog steeds.
Lees verder
Structurele oplossingen nodig voor risico’s viskotters
De Onderzoeksraad voor Veiligheid publiceert vandaag de bevindingen naar aanleiding van het kapseizen en zinken van de Urker viskotters UK-165 Lummetje en UK-171 Spes Salutis. Deze twee voorvallen maakten indringend duidelijk dat de boomkorvisserij niet zonder gevaren is. Tijdens het onderzoek constateerde de Raad op deze schepen een veiligheidsrisico met betrekking tot de stabiliteit. Dit risico was dusdanig ernstig dat in april 2021 door de Raad al een tussentijdse waarschuwing werd uitgebracht.
Lees verder
Landen slaan handen ineen voor beter toezicht op inzet van biobrandstof
Vijf Europese lidstaten gaan samen aan de slag voor beter toezicht op de inzet van biobrandstof. Nu de sector groeit is dat noodzakelijk om de duurzaamheid van biobrandstof te borgen. Een coalitie van België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en Nederland constateert dat Europese samenwerking daarvoor nodig is.
Lees verder
Celine Sessink per 1 juni naar Sincerus Letselschade
Per 1 juni start NIVRE Register Expert Celine Sessink als Senior Expert Personenschade bij Sincerus Letselschade in Emmen provincie Drenthe. Celine heeft ruim dertien jaar ervaring in de personenschade branche.
Lees verder
Week van het Veilig Ondernemen
Week van het Veilig Ondernemen de risico's en verzekerbaarheid van cyberincidenten. In het verlengde van de livestream ‘Security, risico en claims in balans’ gaan het Verbond van Verzekeraars, deskundigen van FTI Consulting en Hiscox in gesprek over cyberrisico’s, de gevolgen voor ondernemers en verzekeraars en de verzekerbaarheid.
Lees verder
Oud FOCWA bestuurslid Sjoerd van Esch overleden
Voormalig FOCWA bestuurslid Sjoerd van Esch is op zondag 23 mei overleden. Hij werd slechts 49 jaar. Tot drie jaar geleden bekleedde Sjoerd verschillende bestuurlijke functies binnen FOCWA.
Lees verder
VACATURE RANDSTAD PERSONENSCHADE: LETSELSCHADEBEHANDELAAR
Randstad Personenschade BV werkt met 6 letselschade‐experts vanuit 3 vestigingen; Amsterdam, Rotterdam en Arnhem. Wij beschikken over juridisch specialisten die opkomen voor de belangen van slachtoffers die letsel hebben opgelopen. Wij zijn een multicultureel, dynamisch en sociaal bewogen bedrijf en wij richten ons specifiek op het begeleiden van Nederlanders met verschillende culturele achtergronden, maar natuurlijk helpen wij iedereen die hulpbehoevend is. Onze aanpak is afgestemd op de verschillende culturele achtergronden en omstandigheden. Het is belangrijk dat er gerekend kan worden op ervaren specialisten die ervoor zorgen dat de gehele schade wordt vergoed.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716