Vacature special
BENIEUWD NAAR DE VACATURES IN DE BRANCHE?
Vandaag ontvang je een nieuwe VACATURE special met daarin de actuele vacatures in de branche. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en nieuwsgierig naar de verschillende openstaande functies? Bekijk dan nu hier het volledige aanbod op SCHADE magazine. 
Lees verder
ACCOUNT DIRECTOR MKB
Troostwijk is sinds 1930 een begrip op het gebied van taxaties, vastgoed, machinerieën en installaties en kunst. Van oudsher is Troostwijk een familiebedrijf, maar sinds 2017 maakt de Troostwijk Groep deel uit van de Tinsa Group: een ambitieuze, snel groeiende Spaanse organisatie met op dit moment kantoren in meer dan 13 landen.
Lees verder
LETSELSCHADEJURIST
Wijs is een kantoor met een schat aan ervaring in letselschadeafwikkeling. Onze mensen weten hoe belangrijk het is om alles in een keer goed te doen. Warm, loepzuiver en bevlogen, daar staan wij voor! Ben jij een bevlogen letselschadejurist? Dan zoekt Wijs jou!
Lees verder
AFDELINGSSECRETARESSE EXPERTISE
Lengkeek is gespecialiseerd op het gebied van expertises en taxaties. Vanuit onze vier kantoren bedienen wij onze opdrachtgevers. Dit doen wij duidelijk, snel en onafhankelijk. Onze belangrijkste kernwaarden zijn humor, plezier, betrokkenheid, eerlijkheid, samenwerking en behulpzaamheid. Deze waarden zijn de basis van onze dagelijkse activiteiten en symboliseert onze organisatie. Spreken deze waarden jou aan, lees dan verder en meld je aan!
Lees verder
SCHADE MANAGER REGIO ARNHEM - NIJMEGEN - TIEL
ACI Groep is gespecialiseerd in reconditionering, schadeherstel, sloop, bouw, reiniging, verhuizingen, lekdetectie en brandpreventie. Met voorzorg, ontzorg en nazorg in ons dna; zorg voor elkaar en zorg voor de klant. Binnen ACI Groep draait het om zorg, effectiviteit, teamspirit en een positieve instelling. Deze filosofie creëert in samenspel met hard werken en klantvriendelijkheid een open bedrijfsstructuur met gemotiveerde collega’s.
Lees verder
EXPERT BRAND - INHOUD
Lengkeek is gespecialiseerd in schade-expertise, taxaties, waardebepaling, (risico-)inspecties en bouwkundige opnames. Met vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Zwolle en Eindhoven bedienen wij niet alleen de Nederlandse markt, maar zijn wij ook internationaal actief met onze samenwerkingspartner Charles Taylor Adjusting. Een van de leidende internationale expertisebedrijven met meer dan 60 kantoren in 27 landen.
Lees verder
PROJECTCOÖRDINATOR RECONDITIONERING & SCHADEHERSTEL
Wij zijn ACI Groep en zijn gespecialiseerd in reconditionering, schadeherstel, sloop, bouw, reiniging, verhuizingen, lekdetectie en brandpreventie. Met voorzorg, ontzorg en nazorg in ons dna; zorg voor elkaar en zorg voor de klant. Binnen ACI Groep draait het om zorg, effectiviteit, teamspirit en een positieve instelling. Deze filosofie creëert in samenspel met hard werken en klantvriendelijkheid een open bedrijfsstructuur met gemotiveerde collega’s.
Lees verder
LETSELSCHADE-EXPERT (M/V)
SRB-Rasenberg is een jong en dynamisch expertisekantoor op het gebied van de waardering en afhandeling van letselschade in Nederland. Het maakt onderdeel uit van de Andriessen Expertise Groep, het grootste onafhankelijk expertisekantoor op het gebied van waardering en afhandeling van letselschade.
Lees verder
PERSONENSCHADE- EN AANSPRAKELIJKHEIDSEXPERT
Andriessen Expertise is het grootste onafhankelijke expertisekantoor op het gebied van de waardering en afhandeling van complexe letselschade. Wij zijn een familiebedrijf, waarbij inlevingsvermogen, kwaliteit en betrouwbaarheid centraal staan. Wij werken in opdracht van aansprakelijke partijen en hun verzekeraars en makelaars. Samen met onze opdrachtgever en het slachtoffer brengen wij complexe letselschadezaken tot een optimaal resultaat.
Lees verder
(BOUWKUNDIG) SCHADE-EXPERTS M/V
Kakeswaal bv is een onafhankelijk taxatie- en expertisebureau. Het is een hechte en groeiende organisatie met veel aandacht voor de opdrachtgever en gedupeerde. Vanuit ons kantoor in Zaandam alsmede vanuit de thuiswerkplekken van onze schade-experts zijn wij werkzaam in heel Nederland. Focus op het werk, transparantie, samenwerking, professionaliteit en werkplezier van medewerkers en leidinggevenden staan daarin centraal
Lees verder
BOUWKUNDIG EXPERT
Ben jij een expert als het gaat om bouwkundige zaken (en op installatietechnisch vlak)? Ben jij technisch onderlegd? Kun jij goed communiceren met andere vakdeskundigen én met leken? Ben jij niet bang om je rapport eventueel te verdedigen bij de rechtbank ten overstaan van een rechter en advocaten? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!
Lees verder
ATV EN BRAND SCHADE-EXPERTS
BosBoon Expertise is een objectief en onafhankelijk expertisebureau op het gebied van Transport Goederen, Scheepsvaart en Techniek, Personenschade, Monitoring Bouw en Infra, Brand, Aansprakelijkheid en Technische varia, Sales en Recovery, Regres en Schadebehandeling. Ons werkgebied is zowel nationaal als internationaal.
Lees verder
ERVAREN TAXATEUR BEDRIJFSINVENTARIS
Von Reth Taxatie en Advies is onafhankelijk, professioneel, betrouwbaar en transparant. Onze dienstverlening bestaat uit taxaties voor zowel verzekerings- als bedrijfseconomische doeleinden. Ook staan wij onze relaties bij met advies op het gebied van taxaties en risico’s en fungeren wij als sparringpartner. Dat doen we al ruim 90 jaar.
Lees verder
BOUWKUNDIG TAXATEUR
Lengkeek is gespecialiseerd in schade-expertise, taxaties, waardebepaling, (risico-)inspecties en bouwkundige opnames. Met vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Zwolle en Eindhoven bedienen wij niet alleen de Nederlandse markt, maar zijn wij ook internationaal actief met onze samenwerkingspartner Charles Taylor Adjusting. Een van de leidende internationale expertisebedrijven met meer dan 60 kantoren in 27 landen.
Lees verder
LETSELSCHADE BEHANDELAAR
“Het belangrijkste aan werken bij DEKRA People is dat je geen nummer bent, maar dat de persoonlijke touch altijd aanwezig is. Korte lijnen met de managers interim professionals, die ik altijd weet te bereiken wanneer ik ze nodig heb” Zei Manon, die ons team versterkt sinds 2015! Wil je weten wat we jou nog meer te bieden hebben? Lees dan verder!
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716