Nieuwsbrief week 20
Meijers koopt assurantieportefeuille van Newomij
Per 1 mei 2021 neemt makelaar in verzekeringen Meijers de assurantieportefeuille van vastgoedonderneming Newomij over. De portefeuille bestaat uit commerciële vastgoedrelaties en Verenigingen van Eigenaren. Deze transactie past binnen de strategische ambitie van Meijers om mede door gerichte overnames te groeien en kwaliteit te bieden in specifieke zakelijke segmenten.
Lees verder
Vlaams bedrijf brengt innovatieve cyber afschermtoepassing op de markt
In samenwerking met de Katholieke Universiteit (KU) in Leuven heeft het Belgische bedrijf Vianovix een innovatieve beschermende folie ontwikkeld voor ramen die radiofrequente straling tegenhoudt om zowel het gebouw als de elektronische apparatuur binnenin een optimale bescherming te bieden.
Lees verder
Aon verkoopt Duitse pensioenbedrijven om deal Willis veilig te stellen
Aon heeft maandag bekend gemaakt dat zij hebben ingestemd met de verkoop van verschillende Duitse pensioen-en beleggingsadvies activiteiten aan het in Londen gevestigde adviesbureau Lane Clark & Peacock LLP als onderdeel van haar inspanningen om de geplande overname van rivaal Willis Towers Watson veilig te stellen.
Lees verder
Nh1816 en het Nederlands Openluchtmuseum gaan samenwerking aan
In de periode 2021 tot en met 2023 gaan de Stichting Goede Doelen Nh1816 en het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem een samenwerking aan. De stichting draagt hiermee bij aan diverse projecten zoals de viering van het 25-jarig tramjubileum.
Lees verder
Basisbeveiliging voor beheersen cyberrisico’s vaak niet op orde
Organisaties hebben nog steeds hun basisbeveiliging niet op orde als het gaat om het beheersen van cyberrisico’s. Ongeacht hun grootte of sector waarin zij actief zijn, scoren veel organisaties niet goed op de vier belangrijkste thema’s in relatie tot cyberrisico’s in 2021.
Lees verder
Zorgen over risicobeheer in instellingen voor langdurige zorg
Hoewel de COVID-19 pandemie een crisissituatie heeft gecreëerd, wordt de sector van de langdurige zorg al tientallen jaren geconfronteerd met talrijke uitdagingen op het vlak van risicobeheer, ondanks de waardevolle diensten en de goede zorgen die de diverse voorzieningen verlenen.
Lees verder
Merendeel F1-categorie vuurwerkfonteinen onveilig
Onlangs heeft de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) het onderzoek naar fop- en schertsvuurwerk (F1-categorie) afgerond, waarbij in totaal 114 verschillende soorten vuurwerk zijn getest. Hiervan is 56% (merendeels fonteinen) afgekeurd.
Lees verder
Extra steun voor onderzoek- en innovatie schoner en slimmer verkeer
Het kabinet stelt 150 miljoen euro beschikbaar binnen een sectorspecifieke regeling om onderzoek naar schonere en slimmere mobiliteit te stimuleren. De regeling is vanaf maandag 17 mei geopend.
Lees verder
Toegang datalek RDC niet te traceren
In opdracht van het RDC heeft cybersecurityexpert Fox-IT forensisch onderzoek gedaan naar de toedracht van het cyberincident van 24 maart waarbij persoonsgegevens te koop werden aangeboden die mogelijk van het RDC afkomstig waren. Belangrijkste conclusie is dat niet kan worden vastgesteld op welke manier toegang is verkregen tot de data.
Lees verder
George Oostrom General Director EMN bij CED
Met ingang van 25 mei treedt George Oostrom aan als General Director EMN bij CED. Daarmee zet CED een volgende stap in het realiseren van zijn groei-ambitie, in dit geval op het gebied van premium expertise.
Lees verder
ILT brengt risico's mainport Rotterdam in kaart
De mainport Rotterdam is het grootste industriële complex van Nederland en is van grote maatschappelijke en economische betekenis. Met het uitbrengen van de Staat van mainport Rotterdam 2021 brengt de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) voor het eerst informatie over risico’s en uitstoot bij elkaar in kaart.
Lees verder
Kifid definieert 'kernbeding’ in verzekeringsvoorwaarden opnieuw
Naar aanleiding van een vandaag gepubliceerde uitspraak geeft Kifid aan dat in verzekeringsovereenkomsten de voorwaarden die de omvang van de dekking bepalen moeten worden aangemerkt als ‘kernbeding’.
Lees verder
OOC draagt bij aan video’s carrosseriebouw
OOC heeft - in het kader van het bevorderen van voldoende instroom van vakmensen in de branche - financieel bijgedragen aan de totstandkoming van twee promotionele video’s voor de Nederlandse carrosseriebouw.
Lees verder
SCHADE MANAGER REGIO ARNHEM - NIJMEGEN - TIEL
ACI Groep is gespecialiseerd in reconditionering, schadeherstel, sloop, bouw, reiniging, verhuizingen, lekdetectie en brandpreventie. Met voorzorg, ontzorg en nazorg in ons dna; zorg voor elkaar en zorg voor de klant. Binnen ACI Groep draait het om zorg, effectiviteit, teamspirit en een positieve instelling. Deze filosofie creëert in samenspel met hard werken en klantvriendelijkheid een open bedrijfsstructuur met gemotiveerde collega’s.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716