Nieuwsbrief week 19
Verzekeringssector in Hannover richten vaccinatiestraat op voor werknemers
De verzekeringsmaatschappijen in Hannover staan in de startblokken met een eigen vaccinatielijn om de ongeveer 12.000 werknemers van de maatschappijen in te enten tegen het Coronavirus.
Lees verder
Uw cursusagenda Letselschade
‘Interactief’, ‘afwisselend’ en ‘gemakkelijk’ in de woorden van de cursisten die u voorgingen. Volg dit voorjaar ook een online cursus bij Kerckebosch. Bijvoorbeeld de nieuwe leergang Specialisatie Personenschade, Aansprakelijkheid en Verzekeringsrecht, de nieuwe cursus Letselschadevergoeding of de goed beoordeelde cursus Complexe situaties in de letselschaderegeling. NIVRE PE- en NOvA PO-punten toegekend. Ook incompany-mogelijkheden. Bekijk het volledig aanbod.
Lees verder
DAS Autohaus kiest voor GroenGedaan!
DAS Autohaus is in Nederland wellicht de jongste formule met de langste ervaring en kiest voor aansluiting bij GroenGedaan!. Met ruim 3.000 aangesloten bedrijven is GroenGedaan! van de stichting Duurzaam Repareren het grootste duurzaamheidsprogramma in de BeNeLux.
Lees verder
Bijna 10 miljoen aangiften binnengekomen bij de Belastingdienst
De Belastingdienst heeft in de aangifteperiode bijna 10 miljoen aangiften inkomstenbelasting binnen gekregen. Nog nooit ontving de Belastingdienst in deze periode zoveel aangiften. Mensen hadden dit jaar een week extra om aangifte te doen.
Lees verder
Burghgraef van Tiel verwelkomt Shirley Gras
Per 3 mei 2021 is Shirley Gras gestart bij Burghgraef van Tiel als management assistent op het kantoor in Amsterdam. Het team van Burghgraef van Tiel is met de komst van Shirley inmiddels uitgegroeid to 15 werknemers.
Lees verder
Schuurinbraken in winter met 12 procent toegenomen
Ondanks dat we door corona vaker thuis waren, is het aantal inbraken in schuren, boxen en garages afgelopen winter flink toegenomen. Tussen oktober 2020 en maart 2021 vonden er 6.756 inbraken plaats: een stijging van 12 procent ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder. In de provincie Utrecht nam het aantal inbraken zelfs toe met 44,5 procent. Dit blijkt uit nationale politiedata die vergelijkingssite Independer in kaart heeft gebracht.
Lees verder
Beslaglegging na onderzoek fraude met coronasteun TVL
De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) heeft deze week de gerechtsdeurwaarder beslag laten leggen op de bezittingen van 400 bedrijven die misbruik hebben gemaakt van de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL).
Lees verder
Jurgen Mateijsen Projectleider Veldhoven en Projectmanager M&CC bij Polygon
Per 1 mei is Jurgen Mateijsen in dienst getreden bij Polygon als projectleider brand- en waterschades op de vestiging Veldhoven. Tevens zal hij de functie van Projectmanager Major en Complex Claims voor de regio Zuid op zich nemen.
Lees verder
Daling verkoop nieuwe elektrische auto’s
De Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) maakt zich zorgen over het krimpende marktaandeel van EV's. In de periode januari tot en met april is het aandeel van batterij elektrische auto's in de markt voor nieuwe personenauto's gedaald van 8,6% in 2020 naar 6,6% in 2021. Ook de lease-sector ziet dat de opkomst van EV’s, zowel in zakelijke als private lease stagneert.
Lees verder
Betere regelgeving brandbaar isolatiemateriaal
Het Verbond van Verzekeraars pleit voor betere regelgeving en toezicht brandbaar isolatiemateriaal. Afgelopen week werd In een uitzending van Zembla opnieuw ingegaan op het gebruik van brandbare isolatiematerialen bij het isoleren van gebouwen. Het Verbond van Verzekeraars maakt zich al jarenlang grote zorgen over het gebruik van deze materialen in gebouwen.
Lees verder
LEES NU HET SCHADE MAGAZINE ONLINE
SCHADE magazine is eind april op de deurmat gevallen. Het nummer is ook online gepubliceerd. In dit nummer onder meer een personenschade special, Arntz van Helden over goederen & logistieke aansprakelijkheid, VanNiekerkCieremans over bedrijfsschadedekking, ARAG-campagne, transfers en meer.
Lees verder
VRIJDAG GEEN NIEUWSBRIEF
In verband met het Hemelvaartweekend verschijnt er vrijdag geen nieuwsoverzicht. Volgende dinsdag wordt de nieuwsbrief zoals gebruikelijk verzonden.

Wij wensen iedereen een fijn Hemelvaartweekend.
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716