Nieuwsbrief week 18
SCHADE MAGAZINE NU OOK ONLINE TE LEZEN
SCHADE magazine is afgelopen week op de deurmat gevallen. Het nummer is vanaf vandaag ook online gepubliceerd. In dit nummer onder meer een personenschade special, Arntz van Helden over goederen & logistieke aansprakelijkheid, VanNiekerkCieremans over bedrijfsschadedekking, ARAG-campagne, transfers en meer.
Lees verder
Stijging politieke risico's in thuislanden Nederlandse handelspartners
De politieke risico’s die COVID veroorzaakt zullen in 2021 blijven toenemen, blijkt uit het Political Risk Report 2021 van verzekeringsmakelaar Marsh. Zo vormen bij de zes belangrijkste handelspartners van Nederland rellen, stakingen en onrust onder burgers het grootste risico voor de handel in Europa. Nederland scoort op deze onderdelen aanzienlijk lager in vergelijking met de rest van de wereld.
Lees verder
Aantal leerwerkplekken in schadeherstelsector onder druk door Covid-19
Uit een onderzoek van brancheorganisatie FOCWA blijkt dat door de coronacrisis bij twee derde van de schadeherstelbedrijven het aantal beschikbare BBL-plekken voor het komende schooljaar afhankelijk is van de marktomstandigheden. De brancheorganisatie roept haar leden op om te blijven investeren in het opleiden van de vakmannen en -vrouwen van de toekomst.
Lees verder
Voor ruim anderhalf miljoen schade door CEO-fraude
Uit een recentelijk gepubliceerd artikel van de politie blijkt recentelijk dat een financieel dienstverleningsbedrijf slachtoffer is geworden van CEO-fraude. Het bedrijf is voor ruim anderhalf miljoen opgelicht.
Lees verder
Marco Zwagerman partner bij VictimFirst Advocaten
Per 1 mei heeft Marco Zwagerman zich aangesloten als partner bij VictimFirst Advocaten. Marco brengt door zijn ruime ervaring een schat aan bestuurlijke en juridische ervaring met zich mee.
Lees verder
Nederlands wegverkeer gaf 1,8 miljard minder uit aan benzine in 2020
In 2020 werd er in Nederland bijna 1,8 miljard euro minder uitgegeven aan benzine voor wegverkeer; bijna 19% minder dan het jaar daarvoor. Dit blijkt uit berekeningen van Pricewise, op basis van cijfers van het CBS.
Lees verder
Aanbod cyberdekkingen en polissen voor MKB ondernemer verder uitgebreid
In het afgelopen coronajaar nam het aantal cyberaanvallen sterk toe; mede als gevolg van het vele thuiswerken. Verzekeraars spelen daar op in door steeds meer en uitgebreidere cyberdekkingen en polissen aan te bieden aan de MKB ondernemer. Dit blijkt uit de Special ‘Zakelijke verzekeringen’ van MoneyView die vandaag verscheen.
Lees verder
De Letselschade Raad stelt Kamer voor Langlopende Letselschadezaken in
De Letselschade Raad is naar aanleiding van de reactie op het rapport van de Universiteit van Utrecht naar de kenmerken van langlopende letselschadezaken, door de Minister voor Rechtsbescherming gevraagd uitvoering te geven aan de geformuleerde aanbevelingen. Eén van de aanbevelingen betreft het instellen van een Kamer voor Langlopende Letselschadezaken.
Lees verder
Geeke Feiter benoemd tot voorzitter GFIA werkgroep disruptieve technologie
Op 23 april is Geeke Feiter, directeur schade bij het Verbond van Verzekeraars, benoemd tot voorzitter van de internationale werkgroep; disruptieve technologie van de Global Federation of Insurance Associations (GFIA). De werkgroep kijkt voor de wereldwijde verzekeringssector naar mogelijke oplossingen en randvoorwaarden voor het gebruik van nieuwe technologieën.
Lees verder
(BOUWKUNDIG) SCHADE-EXPERTS M/V
Kakeswaal bv is een onafhankelijk taxatie- en expertisebureau. Het is een hechte en groeiende organisatie met veel aandacht voor de opdrachtgever en gedupeerde. Vanuit ons kantoor in Zaandam alsmede vanuit de thuiswerkplekken van onze schade-experts zijn wij werkzaam in heel Nederland. Focus op het werk, transparantie, samenwerking, professionaliteit en werkplezier van medewerkers en leidinggevenden staan daarin centraal.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716