Nieuwsoverzicht week 13
Het team van SCHADE magazine wenst u fijne paasdagen!
Vanwege paasmaandag wordt er volgende week alleen op vrijdag 9 april een nieuwsoverzicht verzonden.
Lees verder
VKG neemt de Lodewijk-groep over
VKG heeft per 1 april 2021 alle aandelen van de Lodewijk-groep, die bestaat uit Lodewijk Assurantiën en volmachtkantoor Lodewijk Assuradeuren, overgenomen. Met deze overname streeft VKG naar versteviging van zijn positie binnen de top van de verzekeringsmarkt.
Lees verder
a.s.r. rondt overname Brand New Day PPI af
ASR Nederland N.V. (a.s.r.) heeft de overname van Brand New Day Premiepensioeninstelling N.V. (Brand New Day PPI) afgerond. Aan alle voorwaarden die aan de overname gesteld waren is voldaan. Met deze transactie versterkt a.s.r. haar positie op de Nederlandse pensioenmarkt en geeft zij invulling aan de ambitie om te groeien als aanbieder van kapitaal efficiënte pensioenoplossingen.
Lees verder
Marcel van Engelen: Saamhorigheid en creativiteit brengt ons verder
Een jaar geleden brak corona uit. Geen van ons had vermoed dat de impact van het coronavirus zo groot zou zijn. Wat het coronatijdperk ons gebracht heeft? We stelden de markt een aantal vragen over de impact die corona heeft op ons persoonlijk, op de bedrijven waar we werken en op onze markt. De komende periode kunt u in de nieuwsbrieven lezen hoe branchegenoten deze periode ervaren. Vandaag Marcel van Engelen, directeur bij Trition b.v.
Lees verder
Nieuwsbrief Dé Letselschadehulpdienst is verschenen
De eerste editie van de nieuwsbrief van Dé Letselschadehulpdienst 2021 is verschenen. In de laatste nieuwsbrief is er stilgestaan bij het 5-jarig jubileum van het bedrijf. In deze nieuwsbrief een kijkje achter de schermen!
Lees verder
Robin Langstraat: We herstellen en we voorkomen
Een jaar geleden brak corona uit. Geen van ons had vermoed dat de impact van het coronavirus zo groot zou zijn. Wat het coronatijdperk ons gebracht heeft? We stelden de markt een aantal vragen over de impact die corona heeft op ons persoonlijk, op de bedrijven waar we werken en op onze markt. De komende periode kunt u in de nieuwsbrieven lezen hoe branchegenoten deze periode ervaren. Vandaag Robin Langstraat, Manager Prventive Reconditionering bij Arepa.
Lees verder
Nieuwe PE-examens laatste PE-jaar huidige PE-periode van start
De PE-examens van het laatste PE-jaar van de huidige PE-periode zijn van start gegaan. In de nieuwe PE-examens hebben de vragen over oudere en minder relevante ontwikkelingen plaatsgemaakt voor ontwikkelingen uit 2020.
Lees verder
De Goudse neemt Leidsche over van Reinsurance Group of America
De Nederlandsche Bank heeft goedkeuring verleend voor de overname van Leidsche Verzekering Maatschappij (Leidsche) door De Goudse N.V (De Goudse).
Lees verder
Lengkeek te gast bij de Rijdende Rechter
Lengkeek collega Erwin Altena was deze week als deskundige te gast bij de Rijdende Rechter op NPO. Lengkeek werd gevraagd door mr. John Reed om als deskundige een beoordeling te geven over een golfplaten dak waar regelmatig golfballen op terecht kwamen van de naastgelegen golfbaan.
Lees verder
NN Group heeft Inga Beale voorgesteld als lid Raad van Commissarissen
De Raad van Commissarissen van NN Group heeft voorgesteld Inga Beale te benoemen tot lid van de Raad van Commissarissen van NN Group voor een termijn van vier jaar. Deze voordracht is gedaan met de intentie om de samenstelling van de Raad van Commissarissen verder te versterken, met een specifieke focus op transformatieprocessen.
Lees verder
Online talkshow over cybercrime
Het CCV organiseert samen met het Platform Veilig Ondernemen op 1 april een online talkshow over cybercrime. De talkshow is speciaal bedoeld voor ondernemers om ze op de cybergevaren te wijzen en hoe ze kunnen voorkomen dat ze hiervan slachtoffer worden. De talkshow wordt geleid door tv-presentator Kees van der Spek.
Lees verder
LETSELSCHADE BEHANDELAAR
“Het belangrijkste aan werken bij DEKRA People is dat je geen nummer bent, maar dat de persoonlijke touch altijd aanwezig is. Korte lijnen met de managers interim professionals, die ik altijd weet te bereiken wanneer ik ze nodig heb” Zei Manon, die ons team versterkt sinds 2015! Wil je weten wat we jou nog meer te bieden hebben? Lees dan verder!
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716