Nieuwsoverzicht week 11
Online Adfiz Platformbijeenkomst 2021
Dit jaar wordt op 14 april het Adfiz kantoor weer omgebouwd tot Studio Amersfoort en zal de tweede Online Adfiz Platformbijeenkomst plaatsvinden. Een bijeenkomst waar particuliere en zakelijke thema's aan bod komen.
Lees verder
Judica Letselschade in een uitzending van 'Lekker in je vel' op RTL 4
Liza Dehzad van Judica Letselschade was afgelopen zaterdag 13 maart en zondag 14 maart 2021 te zien in het televisieprogramma ‘Lekker in je vel’ op RTL 4. In de uitzending mocht zij vertellen over haar werk als letselschadejurist waarin zij vooral onderstreept heeft waarom het van belang is om een goed letselschadebureau in te schakelen.
Lees verder
Rob Vis Dieperink: Ik zie volop kansen nu de vaccinaties zijn gestart
Een jaar geleden brak corona uit. Geen van ons had vermoed dat de impact van het coronavirus zo groot zou zijn. Wat het coronatijdperk ons gebracht heeft? We stelden de markt een aantal vragen over de impact die corona heeft op ons persoonlijk, op de bedrijven waar we werken en op onze markt. De komende periode kunt u in de nieuwsbrieven lezen hoe branchegenoten deze periode ervaren. Vandaag Rob Vis Dieperink, directeur van Corocor Technische Reconditionering.
Lees verder
MoneyView introduceert de Analyzer Fietsverzekeringen
MoneyView heeft deze week de Analyzer Fietsverzekeringen geïntroduceerd. Met dit platform kunnen premies van Fietsverzekeringen eenvoudig vergeleken worden. Waar eerder fietsverzekeringen tot de letterlijk ‘simple risk’ producten konden worden gerekend, zijn de premieformularia mede als gevolg van de enorme toename van elektrische fietsen de laatste jaren steeds complexer geworden.
Lees verder
Vragen over aansprakelijkheid bij vaccinatie tegen COVID-19
De massale vaccinatie tegen COVID-19 is een nooit eerder geziene actie op het gebied van de volksgezondheid en brengt veel nieuwe problemen met zich mee, waaronder aansprakelijkheid. Specialisten van de Duitse verzekeringsmakelaar Encclesia Groep op het gebied van gezondheidszorg hebben zich hierover gebogen.
Lees verder
Aon organiseert samen met Eye webinar 'Cyber Incident Response'
Aon organiseert samen met de experts van Eye op donderdag 1 april het webinar ‘Cyber Incident Response’. Tijdens dit webinar wordt inzicht gegeven in waarom elke seconde telt bij een cyberincident.
Lees verder
Verbond organiseert tweede personenschade webinar
Op maandag 12 april 2021 wordt voor de tweede keer het Platform Personenschade georganiseerd door het Verbond van Verzekeraars.
Lees verder
De opleider voor de schadeprofessional: Studiecentrum Kerckebosch
Ook nu moet u uw professionele kennis over het schadevak blijven onderhouden, ontwikkelen en actualiseren. Ervaar bij Studiecentrum Kerckebosch de verrassende mogelijkheden voor interactieve online bijeenkomsten. Via de virtuele classroom kunt u op een veilige manier de cursus volgen, vragen stellen en met vakgenoten in gesprek gaan. Graag laten zij u zien wat dat voor u betekent en wat u kunt verwachten. NIVRE PE- en NOvA PO-punten toegekend of in aanvraag.
Lees verder
FUNCTIE: (JUNIOR) SCHADE-EXPERT BRAND
Ben jij niet bang om zelfstandig op locatie schade te beoordelen en in gesprek te gaan met klanten? Kom je graag een klein team specialisten ondersteunen en ontwikkel je graag in je functie? Dan ben jij misschien wel onze toekomstige collega! Ouëndag & Silberman is een in Den Haag gevestigd taxatie-, expertise- en risicoanalysebureau. Al ruim 40 jaar zetten wij ons in voor verzekeraars, overheden en particulieren. Wij worden ingeschakeld als deskundig en onafhankelijk bureau bij schade, waardebepaling en risicobeoordeling. Wij zijn gespecialiseerd in kostbaarheden, maar als (junior) expert zal je te maken krijgen met verschillende soorten schade. Dat maakt elke dag anders. Ga jij de uitdaging aan? Bekijk onze vacature.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716