Nieuwsoverzicht week 09
Miljarden aan schade woningvoorraad is te voorkomen
Eén miljoen huur- en koopwoningen lopen de komende dertig jaar een aanzienlijk risico te worden getroffen door funderingsschade als er niet wordt ingegrepen. Deze schade is volgens een coalitie, waartoe ook het Verbond van Verzekeraars behoort, te voorkomen door een nationaal gecoördineerde aanpak van funderingsproblemen en snel aan de slag te gaan met preventiemaatregelen.
Lees verder
Sedgwick publiceert Europese recall-index rapport
Sedgwick, wereldwijd leverancier van technologie gebaseerde risico-, benefits- en geïntegreerde bedrijfsoplossingen, heeft zijn Europese State of the Nation recall-index rapport gepubliceerd. Met daarin de belangrijkste cross-industry markttrends van 2020 en de voorspellingen voor 2020. Dit onderzoek en deze analyse werden ontworpen en uitgevoerd door Sedgwick's merkenbescherming experts in product recalls, herstel en retentie oplossingen.
Lees verder
Het FSC waarschuwt voor structurele onevenwichtigheden
De economische situatie is op dit moment bijzonder onzeker. In deze uitzonderlijke omstandigheden leveren de huidige steunmaatregelen een belangrijke bijdrage aan het voorkomen van onnodige economische schade. Het Financieel Stabiliteitscomité (FSC) roept op om het langetermijnperspectief te behouden als basis voor duurzaam herstel.
Lees verder
Jeroen Fröhlich: Maart belangrijk beslissingsmoment corona
Een jaar geleden brak corona uit. Geen van ons had vermoed dat de impact van het coronavirus zo groot zou zijn. Wat het coronatijdperk ons gebracht heeft? We stelden de markt een aantal vragen over de impact die corona heeft op ons persoonlijk, op de bedrijven waar we werken en op onze markt. De komende periode kunt u in de nieuwsbrieven lezen hoe branchegenoten deze periode ervaren. Vandaag Jeroen Fröhlich van Sedgwick.
Lees verder
Arepa organiseert webinar effecten desinfecterende fogging middelen
Op 10 maart organiseert Arepa een gratis webinar over de (schadelijke) effecten van desinfecterende fogging middelen. Sprekers tijdens het webinar zijn Technical Operations Director Jesse van Leersum en Sales Manager Aschwin Falck.
Lees verder
Marleen Lemmens maakt overstap naar Liberty Special Markets
Liberty Specialty Markets (LSM), onderdeel van Liberty Mutual Insurance Group, heeft vandaag aangekondigd dat Marleen Lemmens bij het bedrijf in dienst is getreden als European Chief Operating Officer, gevestigd in Nederland.
Lees verder
Allianz S.p.A.neemt Aviva Italia S.p.A. over
Allianz S.p.A. heeft aangekondigd dat er een overeenkomst is bereikt voor overname van Aviva Italia S.p.A., de schadeverzekeringstak van de Italiaanse Aviva Group voor 330 miljoen euro. De portefeuille met bruto geboekte premies van ongeveer 400 miljoen euro.
Lees verder
Nieuwe Industry Director en Broking Director bij Aon
Risico- en verzekeringsadviseur Aon heeft per 1 maart Willem Schrijver en per 15 maart Camiel Steinhart aangesteld als respectievelijk Industry Director Energy en Broking Director.
Lees verder
Prorail gaat klimaatsinvloeden in kaart brengen
ProRail gaat samen met het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat in kaart brengen hoe de spoorwegen zich tot in 2050 kunnen wapenen tegen klimaatsinvloeden.
Lees verder
PS Calamiteiten organiseert webinar zonnepanelen na brand
Projects Support Calamiteiten organiseert op 18 maart a.s. om 15:00 uur een webinar met als actueel thema ‘zonnepanelen na brand’
Lees verder
De week van het geld 2021
Fix je Risk, een initiatief van het Verbond van Verzekeraars, organiseert de Week van het geld van 22 t/m 26 maart 2021. Medewerkers van verzekeraars verzorgen digitale/online gastlessen over verzekeringen om basisschoolleerlingen te leren omgaan met geld.
Lees verder
Vanaf vandaag is het SCHADE magazine ook online te lezen
SCHADE magazine is afgelopen week op de deurmat gevallen. Ook nu wordt er nog veelal vanuit huis gewerkt waardoor het nummer vanaf vandaag online is gepubliceerd. In dit nummer onder meer Sedgwick; nieuwe eigenaar van Medas, Vanderwal & Joosten verkocht aandelen aan Mclarens, Opleidingen, nieuwe visie van het Nivre en meer interessante artikelen uit de schadebranche. Lees het complete magazine via de link onderin het bericht.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716