Nieuwsbrief week 09
Dolmans en ASB gaan samen verder
Dolmans en ASB hebben besloten om samen verder te gaan. Dit heeft geleid tot een samenvoeging van ASB met Dolmans per 1 maart 2021. Door deze samenwerking breidt Dolmans haar onderdeel asbestsanering verder uit en vergroot daarnaast haar portfolio met zwamsanering en plaagdierbeheersing.
Lees verder
Hans de Hoog: Ik ben optimistisch, maar ook behoedzaam
Een jaar geleden brak corona uit. Geen van ons had vermoed dat de impact van het coronavirus zo groot zou zijn. Wat het coronatijdperk ons gebracht heeft? We stelden de markt een aantal vragen over de impact die corona heeft op ons persoonlijk, op de bedrijven waar we werken en op onze markt. De komende periode kunt u in de nieuwsbrieven lezen hoe branchegenoten deze periode ervaren. Vandaag Hans de Hoog van Lengkeek.
Lees verder
Explosieve toename hacks en datadiefstal
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) meet een explosieve toename van het aantal hacks, gericht op het buitmaken van persoonsgegevens. Het aantal meldingen steeg in 2020 met maar liefst 30% ten opzichte van vorig jaar. Datadiefstal is vaak te voorkomen door een betere beveiliging. Dat blijkt uit de ‘Rapportage Datalekken 2020’ die AP-voorzitter Aleid Wolfsen vandaag naar de Tweede Kamer heeft gestuurd.
Lees verder
Jasmina Halilovic per 1 maart naar Sedgwick
Per 1 maart aanstaande begint oud bekende uit de tijd van Cunningham Lindsey, Jasmina Halilovic bij Sedgwick Personenschade. Zij zal als Senior Personenschade Expert op kantoor Rotterdam aan de slag gaan.
Lees verder
HCS: Vooruit in de nieuwe wereld van werk
HCS, onderdeel van NN Group NV, heeft het nieuwe HCS magazine Vooruit uitgegeven. In dit magazine geeft HCS inzicht over de nieuwe wereld van werk; hoe zij werkgevers, werknemers en adviseurs ondersteunt. Hoe je onder voortdurend veranderende omstandigheden met de juiste begeleiding, toch een stap naar voren kunt zetten.
Lees verder
Enno Wiertsema; Doen wat zin heeft
Enno Wiertsema, algemeen directeur van brancheorganisatie Adfiz schrijft maandelijks een column met dit keer aandacht voor de komende verkiezingen van de Tweede Kamer op donderdag 17 maart.
Lees verder
RSA Insurance Group plc brutowinst van 483 miljoen euro
RSA Insurance Group plc boekt zeer positief resultaat over 2020. De verzekeringstechnische winsten zijn fors gestegen tot nieuwe recordniveaus en het rendement op het tastbaar eigen vermogen is boven onze doelbandbreedte uitgekomen.
Lees verder
Nieuwkomer Dealerglass verenigt merkdealers ruitschadeherstel
De allereerste franchiseformule voor merkdealers op het gebied van ruitschadeherstel is een feit. Alle merkdealers kunnen zich bij nieuwkomer Dealerglass aansluiten, zodat berijders van met Dealerglass samenwerkende lease- en verzekeringmaatschappijen, in het hele land terecht kunnen voor merkorigineel ruitschadeherstel bij de dealer.
Lees verder
Nominaties European Risk Management Awards 2021 geopend
Sinds 2016 organiseert FERMA de European Risk Management Awards. De Awards omvatten een individuele en teamprestaties op het gebied van risicomanagement en de bijbehorende dienstverleners. De nominatie voor 2021 zijn nu geopend en de sluiting is op 31 mei.
Lees verder
Nina Skorupska voorgedragen tot lid Raad van Commissarissen BAM
De raad van commissarissen van Koninklijke BAM Groep nv is voornemens mevrouw dr. N.M. (Nina) Skorupska, CBE FEI, voor te dragen voor benoeming tot lid van de raad van commissarissen. Dit zal plaatsvinden tijdens de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders op 14 april 2021 voor een termijn die afloopt met de jaarlijkse algemene vergadering in 2025.
Lees verder
Allianz moderniseert reisverzekeringsaanbod
Allianz's samenwerking met Blink, een insurtech start-up die snelle en automatische uitbetalingen en herboekingen aanbiedt via zijn digitale app, stelt de verzekeraar in staat zijn reisverzekeringsaanbod te moderniseren en consumenten voor zich te winnen zodra de zwaar verstoorde reisindustrie weer op gang is, aldus GlobalData, een toonaangevend data- en analyticsbedrijf.
Lees verder
ABN AMRO verwacht vanaf juni heropening winkels en horeca
ABN AMRO verwacht dat niet-essentiële winkels vanaf juni hun deuren weer mogen openen. Eind juni volgt geleidelijk de opening van de horeca. Na een stapsgewijze afbouw van de restricties en opbouw van groepsimmuniteit door vaccinaties, zal aan het eind van het derde kwartaal de economie weer vrijwel open zijn. Dit betekent dat de tweede helft van 2021 weer wat perspectief biedt.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716