Nieuwsoverzicht week 03
Nieuwe Europese guidelines over datalekmeldingen
De European Data Protection Board (EDPB) heeft nieuwe guidelines over datalekmeldingen vastgesteld. De guidelines helpen organisaties bij de maatregelen die ze moeten nemen bij een datalek.
Lees verder
Bastiaan Krol benoemd tot Directeur Schadeverzekeringen Meijers
Per 1 maart wordt Bastiaan Krol (38 jaar) benoemd als Directeur Schadeverzekeringen bij Meijers. Bastiaan Krol gaat leidinggeven aan de afdelingen brand, transport & motorrijtuigen, aansprakelijkheid en schadebehandeling, met de opdracht om de marktpositie van Meijers de komende jaren verder uit te breiden. Deze benoeming vloeit voort uit het strategisch belang van de schadeverzekeringen binnen Meijers.
Lees verder
Arbitrage ten behoeve van Abdelhak Nouri
Zoals bekend is bij Abdelhak Nouri sprake van zwaar hersenletsel sinds de gebeurtenissen in Oostenrijk op 8 juli 2017. Na het optreden van de hartstilstand is Abdelhak op het veld medisch onjuist behandeld. Er heeft lange tijd geen reanimatie plaatsgevonden waar dat wel onmiddellijk had moeten gebeuren. Zijn kansen op een goed herstel werden hem daarmee volledig ontnomen.
Lees verder
Nafize Şener aangesteld als directeur bij Inter Focus
Intercultureel expertisecentrum Inter Focus heeft per januari mevrouw Nafize Şener aangesteld als directeur. Nafize Şener brengt 25 jaar ervaring mee van bemiddeling met cliënten naar werk en re-integratie en vitaliteit.
Lees verder
Bij Stichting Jij staat in het zonnetje, sta JIJ in het zonnetje!
Stichting Jij staat in het zonnetje, is het maatschappelijke initiatief van Letselverhalen. Oprichter Judith Dingemanse wil met deze stichting oprechte aandacht vragen voor de naasten van letselschadeslachtoffers. Vanaf 2021 doneert LetselVerhalen voor elke nieuwe cliënt een financiële bijdrage in deze Stichting.
Lees verder
Poliskraker.nl overgenomen door Sietze de Jong RMIA
Poliskraker.nl, de vergelijker van polisvoorwaarden van zakelijke schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen en CAO modules, is overgenomen door Sietse de Jong, registermakelaar in assurantiën. De aandelen waren in handen van Berrie van der Heide, voormalig registermakelaar in assurantiën en opleider/auteur. Hij blijft als polisvoorwaardenanalist betrokken bij Poliskraker.nl.
Lees verder
Coface sluit akkoord met Nederlandse overheid om economie te ondersteunen
Coface heeft met de Nederlandse overheid een akkoord gesloten over de verlenging van de staatsgarantie voor verzekerde leverancierskredieten. De oorspronkelijke overeenkomst, die in mei van dit jaar inging en zou eindigen op 31 december 2020, wordt met zes maanden verlengd.
Lees verder
Jessica Lijzer gaat het Casualty team versterken bij MS Amlin
Per 1 februari gaat Jessica Lijzer het Casualty team versterken bij MS Amlin. Jessica heeft na haar opleiding aan de Hogeschool voor Economische Studies in Amsterdam nog de Mastercourse Aansprakelijkheid en Verzekering gedaan aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.
Lees verder
Klap neemt Geytenbeek Clear Benefits over
Per 15 januari 2021 heeft Klap Verzekeringsmakelaar de verzekeringsportefeuille en de activiteiten van Geytenbeek Clear Benefits overgenomen. Geytenbeek heeft zich gespecialiseerd als betrokken adviseur voor het MKB en de DGA op het gebied van de pensioenen en de employee benefits. Klap ervaart een toenemende vraag naar expertise op deze domeinen en daarmee is deze overname een strategische uitbreiding van het team.
Lees verder
Alex Broers naar Hijink Advocaten
Alex Broers heeft vanuit TVM Verzekeringen de overstap gemaakt naar HIJINK Advocaten waar hij als letselschade-expert aan de slag is gegaan. Alex heeft lange tijd aan de verzekeringszijde gewerkt en maakte de overstand naar de ‘slachtofferkant’.
Lees verder
Ikea schikt met klanten na ontstopper in fles handgel
Ikea in Haarlem heeft de klanten schadeloosgesteld die vorig jaar mei gewond raakten toen ze hun handen dachten te ontsmetten met desinfecterende handgel bij de ingang. In werkelijkheid bleek er gootsteenontstopper in de fles te zitten, per ongeluk verkeerd bijgevuld door een schoonmaker. Acht slachtoffers ontvingen schadevergoedingen van 250 tot 800 euro.
Lees verder
(JUNIOR) TAXATEUR - INVENTARIS & TECHNIEK
Lengkeek is gespecialiseerd in schade-expertise, taxaties, waardebepaling, (risico-)inspecties en bouwkundige opnames. Met vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Zwolle en Eindhoven bedienen wij niet alleen de Nederlandse markt, maar zijn wij ook internationaal actief met onze samenwerkingspartner Charles Taylor Adjusting. Een van de leidende internationale expertisebedrijven met meer dan 60 kantoren in 27 landen.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716