Nieuwsbrief week 02
De Zeeuwse, TAF en Allianz winnen Zakelijke prijzen
Adfiz maakt in aanloop naar de Adfiz Nieuwjaarsboodschap de prijzen bekend van het doorlopende Adfiz Prestatie Onderzoek, uitgevoerd door CYS. Vandaag de prijzen voor de zakelijke markt.
Lees verder
Özlem Adsiz start Tensiz
Op 1 januari jl. is herstelcoach Özlem Adsiz, samen met zakenpartner Tarik Sbai, Tensiz gestart. Tensiz is gespecialiseerd in re-integratie, arbeidsdeskundig advies, mediation en herstelcoaching van ongevalsslachtoffers met een bi-culturele achtergrond. Daarnaast verzorgt het bureau trainingen voor partijen die te maken hebben met medewerkers of slachtoffers die uit andere culturen komen.
Lees verder
Nancy Matos Senior underwiter Riskpoint M&A
Per 1 januari is Nancy Matos bij Riskpoint begonnen als senior underwriter M&A. Nancy heeft 17 jaar ervaring als M&A en Corporate advocaat in zowel Nederland als de Verenigde Staten. Zij adviseerde cliënten voornamelijk bij fusies, overnames en joint ventures.
Lees verder
Kernwaarden als rode draad bij claimshandling en regres
Sedgwick’s TPA, oftewel Third Party Administration, is de grootste aanbieder van Nederland op het gebied van claimshandling. Niet alleen qua werkgebied – TPA pakt de claimshandling van zowel letsel- als materiële schades op, doet regres en bedient alle mogelijke branches – maar ook qua personele bezetting.
Lees verder
Nieuw instrument om cyberweerbaarheid ondernemers te vergroten
Ondernemersorganisaties en vakinhoudelijke experts hebben de handen ineen geslagen en een nieuw instrument ontwikkeld om het mkb weerbaarder te maken tegen cyberaanvallen: de Risicoklassenindeling Digitale Veiligheid. Deze is vandaag gelanceerd.
Lees verder
Söderberg & Partners kondigt nieuw partnership aan
Söderberg & Partners, de Scandinavische marktleider in pensioenadvies en zakelijke verzekeringen, kondigt een nieuw partnership aan met het in Friesland gesitueerde van Campen & Dijkstra, dat haar pijlen voornamelijk richt op verzekeren, RegioBank en hypotheekadvies. Söderberg & Partners neemt (onder voorbehoud van goedkeuring AFM) een belang in van Campen & Dijkstra en het op te richten co-volmacht bedrijf dat in 2021 operationeel zal zijn.
Lees verder
Historisch laag niveau faillissementen
In december 2020 zijn er voor zittingsdagen gecorrigeerd 40 bedrijven minder failliet verklaard dan in november, meldt het CBS. Met het decembercijfer is ook het cijfer voor het hele jaar bekend. In 2020 zijn 2.703 bedrijven failliet verklaard. Dat is het laagste aantal faillissementen in 20 jaar.
Lees verder
Allianz Partners benoemt Ward Hameryck als nieuwe Head of Sales Benelux
Allianz Partners Benelux heeft Ward Hameryck aangesteld als nieuwe Head of Sales Benelux: Hij startte op 1 januari 2021 met als standplaats Brussel.
Lees verder
Samenwerking ASN Bank en a.s.r.
ASN Bank en a.s.r. zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan voor het aanbieden en verder ontwikkelen van duurzame schadeverzekeringen. Beide partijen spelen een vooraanstaande rol op het gebied van duurzaamheid. Deze samenwerking heeft tot doel om de schadeverzekeringsmarkt verder te verduurzamen.
Lees verder
Martin Jansen naar Troostwijk Expertises
Troostwijk Expertises heeft haar bouwkundig schade-expertise team versterkt met de komst van Martin Jansen.
Lees verder
VNAB organiseert vandaag een online Nieuwjaarsquiz
Vanmiddag om drie uur wordt er door de VNAB een online Nieuwjaarsreceptie georganiseerd. Rob ter Mors zal het openingswoord houden en aansluitend is er een Quiz en een prijsuitreiking. Tijdens deze online nieuwjaarsreceptie is er tevens een netwerkmoment voor alle deelnemers. Het programma duurt tot circa vijf uur.
Lees verder
Wijziging binnen management BELFOR Technology
Per 1 januari 2021 heeft Sietze van der Velde de dagelijkse leiding van BELFOR Technology overgedragen aan Arnoud Klaren waarbij Sietze hem zal ondersteunen. Daarnaast zal Sietze zijn taken binnen de Marine & Offshore afdeling blijven voortzetten in het jaar 2021.
Lees verder
Woodgate & Clark is per januari verhuisd naar 'The Curve'
Woodgate & Clark heeft in het nieuwe jaar zijn intrek genomen in een modern kantoorpand ‘The Curve’, aan de tt. Vasumweg 58 in Amsterdam, met uitzicht op het IJ.
Lees verder
Allianz partner Olympische en Paralympische Spelen
Op 1 januari gaf Allianz het officiële startschot voor zijn wereldwijde partnership met de Olympische en Paralympische Spelen tot en met 2028. Allianz heeft al sinds 2006 een samenwerking met de Paralympische Beweging.
Lees verder
(SENIOR) BOUWKUNDIG EXPERT
Lengkeek is gespecialiseerd in schade-expertise, taxaties, waardebepaling, (risico-)inspecties en bouwkundige opnames. Met vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Zwolle en Eindhoven bedienen wij niet alleen de Nederlandse markt, maar zijn wij ook internationaal actief met onze samenwerkingspartner Charles Taylor Adjusting. Een van de leidende internationale expertisebedrijven met meer dan 60 kantoren in 27 landen.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716