Nieuwsoverzicht week 01
DBC en de Bureaus starten samen het Herstelportaal
Herstelspecialist DBC en multidisciplinair expertisecentrum de Bureaus gaan de krachten bundelen en starten een nieuw initiatief in de letselschadebranche: Mijn Herstelportaal. Door integratie en bundeling van methodieken die bij beide organisaties aanwezig zijn, worden cliënten optimaal geholpen om zoveel mogelijk het leven van vóór het ongeval weer op te kunnen pakken.
Lees verder
Frank van der Lugt per 1 januari 2021 naar HBS Expertise
Per 1 januari 2021 is Frank van der Lugt in dienst getreden bij HBS Expertise waar hij als bouwkundig schade-expert aan de slag gaat.
Lees verder
Nh1816 doorbreekt € 400 miljoen premiegrens
“Het was een bijzonder jaar door de COVID pandemie, blikt Lex Verëll, directievoorzitter Nh1816, terug op 2020. Vanaf maart kwamen we allemaal thuis te zitten. We bleven goed bereikbaar en eigenlijk konden we zonder al te veel problemen onze werkzaamheden vanuit huis voortzetten. Een groot compliment voor onze medewerkers.”
Lees verder
Personele wijzigingen Andriessen Expertise Groep per 1 januari 2021
Per 1 januari 2021 zijn er een aantal personele wijzigingen bij Andriessen Expertise Groep. Chantal Siegert treedt in dienst als aansprakelijkheids- en personenschadedeskundige, Julia Schraa maakt de overstap van SRB-Rasenberg naar Andriessen Expertise en Hildo Kleijn Molekamp neemt afscheid en gaat met pensioen.
Lees verder
De Europese organisatie van Solero wordt opgesplitst
De Europese organisatie van Solero, marktleider in data en software voor o.a. de verzekeringsbranche, wordt opgesplitst in twee aparte afdelingen, te weten 'Verzekeraars & Lease' en 'Netwerken & OEM'. Door deze transitie verlaat Fred Slikker de Solera Nederland organisatie en wordt de nieuwe directeur van Digidentity.
Lees verder
Detacheringsbureau ReFlex Personeel fuseert met De Vacature Makelaar
Het van origine Rotterdamse detacheringsbureau ReFlex Personeel, gespecialiseerd in financiële dienstverlening en verzekeringen, gaat per 1 januari 2021 verder onder de naam De Vacature Makelaar. Sinds haar overname in 2019 is ReFlex Personeel zelfstandig blijven opereren naast De Vacature Makelaar, waarvan Michiel van Witzenburg en Martijn Reckman eigenaar zijn.
Lees verder
Dick Schröder met pensioen
Op 1 januari jl. is Commercieel directeur van de DSV Assurantiegroep Dick Schröder met pensioen gegaan. Dick is 44 jaar in de verzekeringsbranche werkzaam geweest. De laatste 30 jaar was hij verbonden aan DSV.
Lees verder
Holland Herstel Groep neemt activiteiten Totaal Schadebeheer B.V. over
Holland Herstel Groep (HHG) is al jaren lang het adres voor reconditionerings- en bouwkundige herstelwerkzaamheden na calamiteiten. De afgelopen jaren heeft Holland Herstel Groep geïnvesteerd in groei van deze activiteiten, maar ook in droogtechniek, kanaalreiniging, desinfectie activiteiten, brandpreventie en advies.
Lees verder
Donderdag 14 januari online Nieuwjaarsboodschap Adfiz
Hetzelfde, maar toch anders. Traditiegetrouw opent Adfiz het verzekeringsbranchejaar op de tweede donderdag van januari. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus kan er geen fysieke bijeenkomst zijn. Daarom organiseert Adfiz een kort online programma met o.a. een speech van Adfiz voorzitter Roger van der Linden, bemoedigende woorden van de Dichter des Vaderlands en een moment om samen te toosten.
Lees verder
Man overlijdt door omvallen oliebollenkraam
Dinsdag 5 januari is een 37-jarige man op de Koemarkt in Schiedam onder een oliebollenkraam gekomen en ten gevolge van dit ongeval overleden.
Lees verder
Schade jaarwisseling meer dan gehalveerd
Volgens de eerste berekeningen* van het Verbond van Verzekeraars komt de particulier verzekerde schade aan woningen en auto’s tijdens de afgelopen jaarwisseling uit op ongeveer 6 miljoen euro. Dat is 60 procent minder vergeleken met een ‘normale’ Oud & Nieuw (circa 14 miljoen euro).
Lees verder
Sterfte bij mensen met langdurige zorg verder toegenomen
In week 52 overleden 3,8 duizend mensen. De sterfte bij mensen met langdurige zorg is verder toegenomen. Er overleden bijna 40 procent meer Wlz-zorggebruikers dan je in deze periode zou verwachten. Bij de overige bevolking is het aantal overledenen vrijwel normaal voor de tijd van het jaar. Dat meldt het CBS op basis van de voorlopige sterftecijfers per week.
Lees verder
Forse afname van vuurwerkslachtoffers tijdens jaarwisseling
Waren er vorige jaarwisseling nog 1.300 vuurwerkslachtoffers, deze jaarwisseling zijn bijna 400 patiënten behandeld voor vuurwerkletsel op de Spoedeisende Hulp-afdelingen en huisartsenposten.
Lees verder
Inez Tol als Senior Property Underwriter naar Starr Europe Insurance Limited
Op 1 januari jongstleden is Inez Tol in dienst getreden bij Starr Europe Insurance Limited als Senior Property Underwriter. Inez deed de Amsterdamse Academie en startte in 2001 haar carrière in de verzekeringsbranche bij Generali.
Lees verder
EXPERT AANSPRAKELIJKHEID EN CAR (WERKTUIGBOUWKUNDIGE EN/OF ELEKTROTECHNICUS)
Lengkeek is gespecialiseerd in schade-expertise, taxaties, waardebepaling, (risico-)inspecties en bouwkundige opnames. Met vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Zwolle en Eindhoven bedienen wij niet alleen de Nederlandse markt, maar zijn wij ook internationaal actief met onze samenwerkingspartner Charles Taylor Adjusting. Een van de leidende internationale expertisebedrijven met meer dan 60 kantoren in 27 landen.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716