Nieuwsbrief week 52
SCHADE magazine wenst iedereen hele fijne feestdagen
Het jaar 2020 zal de geschiedenisboeken ingaan als een historisch jaar. De hele wereld is nog steeds in de ontwrichtende greep van het Covid-19 virus. Het raakt iedereen persoonlijk en zakelijk. Wanneer we elkaar in januari een gelukkig nieuwjaar toewensen, dan hopen wij vooral dat 2021 voor iedereen een gezond jaar mag worden, zowel persoonlijk als zakelijk.
Lees verder
Letsel Opleidingen introduceert gehele opleidingshuis Personenschade binnen één maand
Letsel Opleidingen, het vorig jaar opgerichte opleidingsinstituut dat zich specifiek richt op letselschadeprofessionals, heeft zijn plannen openbaar gemaakt over het opleidingshuis Personenschade. Er komt een nieuwe opleiding die in 2021 van start gaat en die een sterk gecomprimeerde versie is van het bestaande opleidingshuis Personenschade.
Lees verder
ILT: besmettelijk afval van Corona-testlocaties vaak verkeerd verpakt en afgevoerd
Uit inspecties bij 39 Corona-testlocaties blijkt dat op 22 plaatsen het afval niet goed wordt verpakt en afgevoerd. De beschermende kleding van de medewerkers en de gebruikte wattenstaafjes worden afgevoerd met het bedrijfsafval, terwijl dit in speciale vaten of speciale plastic zakken moet.
Lees verder
Emma Koote is in dienst getreden bij O.V.M. De Onderlingen U.A.
Op 1 december jl. is Emma Koote (26) gestart als Financieel Adviseur Particulier Binnendienst bij O.V.M. De Onderlingen U.A. Emma komt uit de retail en is nieuw in de verzekeringswereld.
Lees verder
FvActueel: betekenisvol ondernemen verhoogt klanttevredenheid
Op donderdag 21 januari 2021 organiseert de Federatie van Assurantieclubs een webinar wat er allemaal wordt gevraagd om ons steentje bij te drage en betekenisvol te kunnen ondernemen.
Lees verder
Officiële lancering van nieuwe dochteronderneming DUPI
De overdracht van de aandelen Canopius BV aan DUPI MGA Invest BV heeft plaatsgevonden op maandag 21 december 2020. DUPI MGA Invest is nu 100% eigenaar van Canopius BV Amsterdam.
Lees verder
Sweco adviseert Aziatische megasteden bij klimaatactieplannen
Ingenieursadviesbureau Sweco heeft twee nieuwe opdrachten gewonnen om de Aziatische megasteden Kuala Lumpur en Jakarta te adviseren bij hun klimaatactieplannen die de steden bestendiger moeten maken tegen toekomstige weerextremen.
Lees verder
Jan Brinkman (Dolmans Calamiteiten Diensten) overleden
Dinsdag 15 december is Dolmans collega Jan Brinkman overleden. Met enorme bewondering en respect voor de manier waarop hij zijn strijd tegen zijn ziekte heeft gestreden, was nu de tijd gekomen om afscheid te nemen. Hij was dankbaar dat de artsen hem nog vijf extra jaren hebben kunnen geven, maar nu was het op.
Lees verder
VNAB start in januari weer met Introductie in Coassurantie
Na het succes van de afgelopen jaren starten er in januari 2021 weer drie edities van de Introductie Coassurantie van de VNAB, te weten één voor de branchegroep Aansprakelijkheid, één voor de branchegroep Brand en één voor Transport.
Lees verder
SCHADE magazine verschijnt vandaag
Vandaag is de nieuwe uitgave van het SCHADE magazine verschenen. In dit nummer ondermeer opleidingen, VWJ in de medische aansprakelijkheid, verzekeringen, contra, herstel en meer interessante artikelen uit de schade branche. U kunt dit nummer nu nog bestellen!
Lees verder
(JUNIOR) TAXATEUR - INVENTARIS & TECHNIEK
Lengkeek is gespecialiseerd in schade-expertise, taxaties, waardebepaling, (risico-)inspecties en bouwkundige opnames. Met vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Zwolle en Eindhoven bedienen wij niet alleen de Nederlandse markt, maar zijn wij ook internationaal actief met onze samenwerkingspartner Charles Taylor Adjusting. Een van de leidende internationale expertisebedrijven met meer dan 60 kantoren in 27 landen.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716