Nieuwsbrief week 51
Diversity Day: Het verbond ondertekent Charter diversiteit
Het Verbond van Verzekeraars wil als branchevereniging, dat iedereen mee kan doen op de werkvloer. Op donderdag 10 december zette het Verbond daarom namens de branche een handtekening onder het Charter Diversiteit.
Lees verder
DNB: economische crisis diep, maar minder dan gevreesd
In de eerste twee kwartalen van 2020 liep de Nederlandse economie door de coronapandemie flinke schade op. In termen van het bruto binnenlands product (bbp) werd het leeuwendeel van de schade goedgemaakt in het derde kwartaal. Door de tweede besmettingsgolf zal het bbp in het vierde kwartaal weer krimpen.
Lees verder
Ongewoon goed verzekerd, ook je bedrijfsverzamelgebouw
Bedrijfsverzamelgebouwen zijn er in allerlei soorten en maten. Daar horen ook andere verzekeringswensen bij. Bij ons kun je bedrijfsverzamelgebouw verzekeren met de OOM Combinatiepolis. Je kunt zowel het pand (opstal) als de inboedel verzekeren voor onder andere brand, inbraak en/of vandalisme.
Lees verder
Leidraad MS Amlin i.s.m. Halyard Risk over risico’s Lithium-ion-accu’s
Het gebruik van lithium-ion-accu’s neemt snel toe. Deze accu’s kunnen echter een groot brand- en veiligheidsrisico vormen. Hoewel er beveiligingssystemen en tools beschikbaar zijn om de risico’s te beperken, is het belangrijk te begrijpen hoe deze tools werken. Dan weet u zeker dat de beveiligingssystemen geschikt zijn voor de storingen in een specifiek accusysteem.
Lees verder
ABBS sluit jaar af met online pubquiz en borrelbox
Gisteravond vond de Jaarafsluiting van de Amsterdamse Beurs Brand Sociëteit plaats. Niet, zoals gebruikelijk, een Jaardiner in een restaurant, maar ‘iets anders’ op afstand.
Lees verder
Kees Dekker met pensioen
Eind dit jaar gaat Kees Dekker, firmant van KakesWaal, met pensioen. Op 12 november jongstleden heeft KakesWaal stilgestaan bij dit pensioen. Vanwege corona was het helaas niet mogelijk om het afscheid groots te vieren.
Lees verder
NIVRE organiseert online bijeenkomst voor branche Personenschade
Op donderdag 14 januari 2021 vindt er een online NIVRE bijeenkomst voor de branche Personenschade plaats. Het onderwerp van het Webinar is: “Heeft u ook het goede voornemen om de langlopende dossiers de wereld uit te helpen?”
Lees verder
Publicatie Onderzoeksraad van twee luchtvaartrapporten
De Onderzoeksraad publiceerde het afgelopen kwartaal twee luchtvaartrapporten. Eén naar aanleiding van het eerste ongeval met een elektrisch aangedreven microlight aeroplane in Nederland. En één naar aanleiding van een ongeval met een zweefvliegtuig op vliegbasis Gilze-Rijen.
Lees verder
Achmea neemt Slowaakse verzekeraar Poštová poisťovňa over
Achmea vergroot zijn aanwezigheid in Slowakije door de overname van verzekeraar Poštová poisťovňa. De transactie wordt gedaan door Achmea’s Slowaakse dochter Union. Afgelopen vrijdag werd bekendgemaakt dat Union en de aandeelhouders van Poštová poisťovňa – Postova banka (Slowaakse Postbank) en Slovenska posta (Slowaakse postkantoren) – overeenstemming hebben bereikt over de voorgenomen transactie.
Lees verder
De Vereende biedt aanvullende cyberverzekering op BAVAM-polis
De Vereende heeft een BAVAM-polis die de beroepsaansprakelijkheid van financieel dienstverleners en makelaars en taxateurs in onroerende zaken dekt. Ook financiële dienstverleners en makelaars/taxateurs zijn afhankelijk van hun computersystemen. Alleen al vanwege de directe winst die het voor hackers kan opleveren, zijn zij interessant.
Lees verder
CED neemt Franse Eurexo over en vergroot Europese ‘footprint’
CED, het grootste onafhankelijke schademanagementbedrijf van Nederland, neemt de Franse branchegenoot Eurexo over. Op 10 december zijn de handtekeningen gezet. Hiermee breidt CED zijn Europese footprint aanzienlijk uit. Niet alleen fysiek, ook in de breedte van de dienstverlening, in innovatie en in slagkracht. De CEO van dit Europabrede CED is François Goffinet, sinds 2018 werkzaam bij CED als Chief Operations Officer.
Lees verder
EXPERT BRAND - INHOUD
Lengkeek is gespecialiseerd in schade-expertise, taxaties, waardebepaling, (risico-)inspecties en bouwkundige opnames. Met vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Zwolle en Eindhoven bedienen wij niet alleen de Nederlandse markt, maar zijn wij ook internationaal actief met onze samenwerkingspartner Charles Taylor Adjusting. Een van de leidende internationale expertisebedrijven met meer dan 60 kantoren in 27 landen.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716