Nieuwsbrief week 48
DNB actualiseert speerpunten toezicht
De coronacrisis vergt veel aandacht en inspanning van de financiële sector. Tegelijkertijd staan banken, verzekeraars en pensioenfondsen voor structurele uitdagingen op de middellange termijn die de financiële instellingen niet voor zich uit kunnen schuiven.
Lees verder
Sonja Cats wint DNA Award; zij is hét ‘Verenigingstalent van 2020’
Sonja Cats, Hoofd Ledenzaken bij Adfiz, is uitgeroepen tot ‘Verenigingstalent van 2020’. Leden van De Nederlandse Associatie konden tijdens de Week van de Vereniging stemmen op één van de drie finalisten. Met een ruime meerderheid van de stemmen heeft Sonja de award gewonnen.
Lees verder
Zelfs ‘zachte’ brexit kost Nederlandse economie ruim 4,5 miljard euro
De Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk gaan naar verwachting met een vrijhandelsverdrag uit elkaar. Maar zelfs zo’n ‘zachte’ brexit kost de Nederlandse economie volgens ABN AMRO ruim 4,5 miljard euro – ofwel 0,7 procent van het bbp (vanuit de productie) – en meer dan 17.000 banen1 ten opzichte van vorig jaar.
Lees verder
ProScan een onderdeel van Hanselman Groep
Met ingang van 9 november jl. is ProScan een onderdeel van Hanselman Groep. Het gebouwinspectie en adviesbureau, gevestigd in Amersfoort, werd in 1998 opgericht en sinds 2007 door Karlo Doppenberg en Harold Janssen onder de naam ProScan voortgezet.
Lees verder
CYBER: Eerste hulp bij datalekken
Rosalie Brand, advocaat bij Kennedy van der Laan, heeft een blog geschreven over de meldplicht datalekken. De wet kent een plicht om een datalek binnen 72 uur te melden. Maar wat is die meldplicht datalekken precies, hoe weet u óf u moet melden en aan wie meldt u dan?
Lees verder
Dé Letselschadehulpdienst bestaat 5 jaar
Dé Letselschadehulpdienst viert zijn 5-jarig bestaan. General Manager Martin de Haan vertelt vanuit de trots en de overtuiging dat Dé LSHD een toegevoegde waarde levert voor de behandeling van Personenschade. Meer hierover leest u in de november editie van de nieuwsbrief.
Lees verder
Gekraakte wachtwoorden van .nl e-mail adressen toegenomen met 7 procent
In de database van Scattered Secrets bevinden zich op dit moment zo’n 8,88 miljoen gekraakte wachtwoorden van .nl e-mail adressen. Vergeleken met eind 2019 (8,31 is dit aantal toegenomen met 7 procent. 123456 is voor .nl e-mailadressen het meest gebruikte wachtwoord in 2020.
Lees verder
Speeddates en vakmanschap
Ron Verhulsdonck is Country President Benelux bij Chubb en heeft onlangs een blog geschreven over speeddates, met Chubb medewerkers welteverstaan, in het kader van International Mentoring Day. Want talentontwikkeling vraagt in deze bijzondere tijden om bijzondere middelen.
Lees verder
Arepa blog: Corrosie versus roest
Arepa is begonnen met het publiceren van blogs. Vandaag is de eerste blog verzonden naar alle relaties van Arepa. Amir Rubin, een elektrotechnisch ingenieur met 18 jaar ervaring, heeft de eerste blog geschreven en gaat in op de verschillen van corrosie en roest.
Lees verder
Nieuwe registratie verkeersslachtoffers in de provincie Utrecht
Nieuwe registratie verkeersslachtoffers door ontsluiten van SEH- en ambulance-informatie moet zorgen voor daling van verkeersslachtoffers in de provincie Utrecht.
Lees verder
FOCWA: aandacht voor schadeherstel op Dag van de Ondernemer
Liesje Schreinemacher, lid van het Europees Parlement namens de VVD, ging op vrijdag 20 november in gesprek met A.A.S. Dick’s Autoschade. Op deze ‘Dag van de Ondernemer’ werd er stilgestaan bij de kansen en uitdagingen van ondernemerschap in de schadeherstelsector. FOCWA nam Gerard Dickhoff van A.A.S. Dick’s Autoschade mee als gesprekspartner.
Lees verder
TAXATEUR (INVENTARIS EN TECHNIEK)
Lengkeek is gespecialiseerd in schade-expertise, taxaties, waardebepaling, (risico-)inspecties en bouwkundige opnames. Met vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Zwolle en Eindhoven bedienen wij niet alleen de Nederlandse markt, maar zijn wij ook internationaal actief met onze samenwerkingspartner Charles Taylor Adjusting. Een van de leidende internationale expertisebedrijven met meer dan 60 kantoren in 27 landen.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716