Nieuwsoverzicht week 46
DUPI MGA Invest BV is van plan 50% van C.A.M.T.T. Paris over te nemen
Op 7 oktober 2020 hebben DUPI MGA Invest BV en C.A.M.T.T. SAS een overeenkomst bereikt waarbij DUPI de intentie heeft om 50% van C.A.M.T.T. SAS te verwerven door middel van een aandelenaankoop.
Lees verder
Aansluiting CRU Group / Maltman International bij Context International
Onlangs is de CRU Group met zijn dochteronderneming Maltman International toegetreden tot het netwerk van Context International als vertegenwoordigers voor de Verenigde Staten en Canada. Bij het in 2013 opgerichte Context International zijn inmiddels ruim 45 expertisebedrijven aangesloten, werkzaam in meer dan 110 landen.
Lees verder
Ecclesia Group verwerft meerderheidsbelang Sibbing Adviesgroep
De Ecclesia Group, een internationale verzekeringsmakelaar, verstevigt haar positie in de Nederlandse markt. Zij heeft een meerderheidsbelang verworven in de financieel adviesgroep Sibbing Adviesgroep te Veenendaal.
Lees verder
Eerste lustrum prijsuitreiking landelijke scriptieprijs Stichting Beer impuls
Stichting Beer impuls, opgericht door Amsterdamse slachtofferadvocaten, stimuleert onder andere de ontwikkeling van jong talent met belangstelling voor het rechtsgebied van aansprakelijkheid en personenschade.
Lees verder
BSO-bus mag weer de weg op
Het is zover: Het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (I&W) heeft de elektrische bolderkar weer toegelaten op de openbare weg. Vanaf 3 november kan de BSO-bus (voorheen Stint) weer gezien worden op straat.
Lees verder
Omdat regres loont
Sedgwick heeft dinsdag 10 november naar al zijn relaties de novembereditie van de digitale nieuwsbrief Blik op Regres verzonden. In deze nieuwsbrief vraagt de afdeling TPS regres aandacht voor waarom onderzoek naar de (on)mogelijkheden van regres in een zo vroeg mogelijk stadium van een schadeclaim het meest efficiënt is.
Lees verder
Ziekmelding op vrijdag vaker psychisch gerelateerd en duurt 20% langer
Ziekmeldingen die op vrijdag worden gedaan zijn vaker psychisch gerelateerd, zo blijkt uit een recente analyse van Acture. Deze ziekmeldingen duren hierdoor langer dan ‘andere' ziekmeldingen.
Lees verder
BELFOR We Care
Afgelopen week bezocht het salesteam van BELFOR bestaande uit Patrick Neeleman, manager Marketing & Sales, Natasja den Otter, Accountmanager en Arnoud Klaren, Technical Sales Consultant, alle zes vestigingen van BELFOR in Nederland vanuit het BELFOR We Care programma. Alle medewerkers werden daarbij namens de directie verrast met een attentie om ze te bedanken en erkennen voor hun geweldige inzet richting gedupeerden, maar zeker ook voor elkaar.
Lees verder
Sedgwick MCL Marine Expert Cees Hensen zwaait af na 42 jaar in het expertise vak!
Na 42 jaar werkzaam te zijn geweest in het expertise vak met specialisatie Transport, zal Cees Hensen aanstaande zaterdag 14 november met pensioen gaan.
Lees verder
NN lanceert NOVA: het digitale huishoudboekje met verzekeringenoverzicht
Veel Nederlanders willen graag weten wat ze uitgeven en waar ze kunnen besparen. Om ze daarbij te helpen introduceert Nationale-Nederlanden NOVA, de app die balans brengt in geldzaken.
Lees verder
Grapperhaus ingestemd met vuurwerkverbod tijdens de aankomende jaarwisseling
De verkoop- en het afsteken van vuurwerk wordt de komende jaarwisseling eenmalig verboden. Dit om extra druk op de al zwaar belaste zorg en op de handhaving van de openbare orde te voorkomen. De ministerraad heeft op voorstel van staatssecretaris Van Veldhoven van Infrastructuur en Waterstaat en minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid ingestemd met dit tijdelijke verbod.
Lees verder
MARKETING & COMMUNICATIE ADVISEUR
Lengkeek is gespecialiseerd in schade-expertise, taxaties, waardebepaling, (risico-)inspecties en bouwkundige opnames. Lengkeek is een open, toegankelijke organisatie met ruim 150 mensen in dienst. Onze mensen worden gekenmerkt door grote onderlinge verbondenheid, liefde voor het vak en een no-nonsense mentaliteit.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716