Nieuwsbrief week 45
Coronacrisis versterkt trends en risico’s voor financiële sector
De coronacrisis lijkt de trends en risico’s die al gaande zijn voor de financiële sector te versterken. De aanhoudende lage rente, de voortschrijdende digitalisering en de toenemende aandacht voor verduurzaming zijn daarvan de meest invloedrijke. Dat valt te lezen in Trendzicht, de jaarlijkse analyse van de AFM met ontwikkelingen die de financiële sector en het toezicht daarop in de komende jaren beïnvloeden.
Lees verder
Context breidt uit met aansprakelijkheidsexpert Kees Heijboer
Met de komst van Kees Heijboer B Ec (35) heeft Context B.V. de aansprakelijkheidspraktijk verder uitgebreid. Kees – die vanaf 1 november jl. als expert en consultant verbonden is aan Context B.V. – is namelijk gespecialiseerd in het behandelen van productaansprakelijkheidszaken en recall-schades.
Lees verder
Assurantieadviseur richt zich nog onvoldoende op de millennial
Van verzekeringsagent naar risicomanager, dat is kortgezegd de conclusie van een nieuwe studie van het ING Economisch Bureau over assurantietussenpersonen waaraan het Verbond van Verzekeraars en verschillende verzekeraars hebben meegewerkt.
Lees verder
BosBoon Expertise versterkt zich met Jurgen Baumann en Mariska Pennings
Per 1 december treedt Jurgen Baumann in dienst bij BosBoon Expertise waar hij het aansprakelijkheidsteam gaat versterken. Mariska Pennings keert per 1 januari 2021 terug bij BosBoon Expertise als senior-expert Personenschade.
Lees verder
Starr Insurance Companies introduceert een Terminal Management System (TMS)
Starr Marine, een divisie van Starr Insurance Companies, heeft een uitgebreid Terminal Management System (TMS) beoordelingsprogramma geïntroduceerd, wat is ontworpen om Starr klanten te helpen bij het identificeren en verminderen van de risico's die uniek zijn voor marine terminal activiteiten van alle soorten en maten.
Lees verder
James van de Heiden en Willem van Gils haken aan bij de Haas | van Oosterhout
Vanaf 1 november zetten maritieme experts James van der Heiden en Willem van Gils hun carrière voort bij het nieuwe marineexpertbureau van Jeroen de Haas en Peer van Oosterhout.
Lees verder
Women to Watch EMEA Virtual Awards & Leadership Conference 2020
Op 13 november worden de Business Insurance Women to Watch Awards georganiseerd voor o.a. Europa. Het zijn de enige Awards die vooraanstaande vrouwen uit alle disciplines van de commerciële verzekeringsbranche, inclusief risicomanagement en aanverwante gebieden, zoals consultancy en recht, bekroont.
Lees verder
TVM geeft 10 miljoen euro aan zakelijke klanten
Als coöperatieve verzekeraar voor Logistiek en Transport heeft TVM – mede op basis van een sterke solvabiliteit – in oktober aangekondigd dat het een bedrag van 10 miljoen euro uitkeert aan Nederlandse zakelijke klanten die actief zijn in logistiek en transport, over weg en water.
Lees verder
Feestelijke online VNAB bedankavond
Sinds een paar jaar bedankt de VNAB alle branchegenoten die zich met hun deelname aan werkgroepen en commissies inzetten voor de VNAB. Dit jaar was dat via een online event. Bijna 90 personen namen deel aan deze online variant en lieten zich door Rob ter Mors en Denise Heijstek meenemen door deze feestelijke middag.
Lees verder
SCHADE magazine met thema CYBER vandaag verschenen
Vandaag, dinsdag 3 november, is de nieuwe uitgave van het SCHADE magazine verschenen met daarin een CYBER SPECIAL. U leest interessante artikelen vanuit verschillende disciplines belicht. U kunt dit nummer nog bestellen, neem dan nu een abonnement en u ontvangt ook nog deze interessante uitgave.
Lees verder
TAXATEUR (INVENTARIS EN TECHNIEK)
Lengkeek is gespecialiseerd in schade-expertise, taxaties, waardebepaling, (risico-)inspecties en bouwkundige opnames. Met vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Zwolle en Eindhoven bedienen wij niet alleen de Nederlandse markt, maar zijn wij ook internationaal actief met onze samenwerkingspartner Charles Taylor Adjusting. Een van de leidende internationale expertisebedrijven met meer dan 60 kantoren in 27 landen.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716