Nieuwsbrief week 43
Hans Coffeng besluit na 8 jaar CED te verlaten
Hans Coffeng (53) maakt na acht jaar als CEO leiding te hebben gegeven aan CED Group, plaats voor nieuw leiderschap. Het is een passend moment; CED heeft adequaat gereageerd en grip op de COVID situatie, zet haar groei met solide financiële resultaten door en heeft diverse toekomstgerichte (digitale) projecten in uitvoering.
Lees verder
Samenwerking met serviceproviders wordt komende jaren belangrijker
Samenwerking met serviceproviders wordt komende jaren belangrijker voor financieel advieskantoren. Dit concludeert Bureau DFO naar aanleiding van haar jaarlijkse onderzoek naar Serviceproviders welke afgelopen week is afgerond en het rapport met resultaten uitgebracht.
Lees verder
Global P&C breidt dienstverlening uit
Global P&C heeft zijn dienstverlening uitgebreid met Claims Settlements & Dispute Resolution. Voor de invulling van deze dienst is eigenaar Mark Vos een samenwerking aangegaan met de Duitse advocaat en mediator Ulrich Werwigk. Vanuit dit samenwerkingsverband bieden zij ondernemingen de mogelijkheid om een Second Opinion in een vastgelopen schadevaststellingsproces te realiseren.
Lees verder
Allianz op de 39e plaats in de Best Global Brands Ranking van Interbrand
Allianz bereikt de 39e plaats in de Best Global Brands Ranking van Interbrand. De ranking bevestigt de groeiende kracht en relevantie van Allianz's merk. Het positieve nieuws komt op een bijzonder onzeker moment voor markten en industrieën over de hele wereld, omdat ze proberen de uitdagingen van een wereldwijde pandemie het hoofd te bieden.
Lees verder
Kwart van de Nederlanders slachtoffer van fraude
Ruim een kwart van de Nederlanders (26%) is in de afgelopen drie jaar slachtoffer geworden van fraude. Dat blijkt uit een onderzoek dat de Fraudehelpdesk heeft laten uitvoeren onder 1.111 respondenten.
Lees verder
Qooder en Actua Groep B.V. slaan handen ineen
Qooder Nederland zet een nieuwe stap om klanten méér te bieden. Samen met Actua is een verzekeringspakket opgezet dat Qooder-rijders voordelen biedt.
Lees verder
Analyse ongevallen voetgangers in 2019
VeiligheidNL heeft, in opdracht van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW), een analyse gedaan naar ongevallen met voetgangers die in 2019 op de Spoedeisende Hulp (SEH) terecht zijn gekomen.
Lees verder
Aantal schademeldingen schiet ophoog: het werkt als een olievlek
Bij het KCAF nationaal funderingsloket (funderingsloket.nl) blijven de meldingen van schade aan de fundering binnenkomen. Tot begin september zijn er uit 189 gemeentes meldingen binnengekomen.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716