Nieuwsoverzicht week 40
Klap Verzekeringsmakelaar neemt M. Smit Assurantiën over
Per 1 oktober heeft Klap Verzekeringsmakelaar de portefeuille en activiteiten van M. Smit Assurantiën (MSA) uit Heemstede overgenomen.
Lees verder
Nieuwe vestiging en extra mankracht voor Arntz | van Helden
Met ingang van vandaag opent Arntz | van Helden bv een vestiging in Nieuwleusen. Per gelijke datum treedt schade-expert Rutger Fortuin (35) in dienst. Hij zal het team van deze nieuwe vestiging versterken. Met de opening van deze derde vestiging wordt het voor Arntz | van Helden nog gemakkelijker om opdrachtgevers in het noorden van het land te bedienen.
Lees verder
Jubilee Insurance (JHL) en Allianz sluiten overeenkomst strategisch partnerschap
Jubilee Holdings Limited (JHL of Jubilee Insurance), de grootste verzekeringsgroep van Oost-Afrika, en Allianz, een van 's werelds grootste verzekeraars en vermogensbeheerders, hebben een overeenkomst gesloten om een strategisch partnerschap op te zetten in de vijf Afrikaanse landen waar Jubilee Insurance momenteel actief is.
Lees verder
Robin van Dulken start als Broker Relationship Leader bij Zurich
Per 1 oktober 2020 is Robin van Dulken gestart als Broker Relationship Leader bij Zurich Benelux. Hij zal zich focussen op de relaties met de grotere makelaarskantoren die een focus hebben op lokale risico’s. Het commerciële team van Zurich wordt gevormd door Sylvana van Rijswijk, Carlo van Houten en is nu met de komst van Robin compleet.
Lees verder
Onverzekerd schadebedrag funderingen kan oplopen tot 120.000 euro
Het lage grondwaterpeil in grote delen van Nederland bedreigt de funderingen van circa één miljoen woningen en andere panden. De onverzekerde schade kan soms oplopen tot 120.000 euro. Dit blijkt uit een onderzoek door het onderzoeksinstituut Deltares, in opdracht van het Verbond van Verzekeraars.
Lees verder
Bianca Tetteroo treedt toe tot bestuur Nationale Coöperatieve Raad
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Nationale Coöperatieve Raad (NCR) is Bianca Tetteroo benoemd tot bestuurslid van deze vereniging. Tetteroo is vicevoorzitter van de Raad van Bestuur van Achmea, het coöperatieve moederbedrijf van onder meer Centraal Beheer, Interpolis en Zilveren Kruis.
Lees verder
Beter ongevalsonderzoek noodzakelijk om verkeersveiligheid te verbeteren
Verkeersongevallen op de Nederlandse snelwegen worden niet volledig onderzocht. Door de scope van de onderzoeken te verbreden kunnen oorzaken van ongevallen beter worden onderzocht en kan de verkeersveiligheid worden verbeterd. Dit concludeert de Onderzoeksraad voor Veiligheid in het rapport naar aanleiding van een spookrijongeval op de A73 in 2017.
Lees verder
CHUBB benoemt Roland Musters tot Senior Underwriter Casualty Benelux
Per 1 oktober heeft Roland Musters de overstap gemaakt naar CHUBB en is benoemd tot Senior Underwriter Casualty Benelux. Roland is verantwoordelijk voor het onderhouden van de relaties met tussenpersonen en het verder uitbouwen van Chubb’s bedrijfsaansprakelijkheidsportefeuille in de Benelux.
Lees verder
VLC & Partners en Van Luin bundelen de krachten
Per 1 januari 2021 wordt Van Luin onderdeel van VLC & Partners. Het bedrijf met vestigingen in Den Haag, Den Bosch en Apeldoorn heeft een meerderheidsbelang verworven in het kantoor Van Luin uit De Bilt. Voor VLC & Partners is Van Luin een prachtige samenwerkingspartner met veel kennis en ervaring in risicomanagement en employee benefits, en met een groot netwerk in het midden van het land.
Lees verder
Terugblik op een succesvol NARIM NOW!
Uit de vele positieve reacties die het NARIM-bestuur ondermeer heeft ontvangen bleek dat het eerste virtuele NARIM Congres een groot succes was. Het programma was inhoudelijk sterk, strak geregisseerd en zat technisch goed in elkaar.
Lees verder
BAM kondigt omvangrijk reorganisatieprogramma aan
Koninklijke BAM Groep nv kondigt een omvangrijk reorganisatieprogramma aan om het effect van lagere bedrijfsopbrengsten, als gevolg van Covid-19 en het selectieve aannemingsbeleid, te beperken.
Lees verder
AHG breidt dienstverlening uit door aansluiting Autoschade Herstel Çelik
Per 1 oktober 2020 sluit Autoschade Herstel Çelik Amsterdam aan bij Autoschade Herstel Groep. Çelik heeft gekozen voor aansluiting bij AHG omdat de keten hen kan helpen hun netwerk uit te breiden, wat werk vanuit centrale opdrachtgevers genereert.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716