Nieuwsoverzicht week 34
Nieuw directieteam Voogd & Voogd startklaar
Op 17 augustus jongstleden is er een nieuw directieteam gestart bij Voogd & Voogd. Het directieteam zal verschillende domeinen aansturen binnen de Voogd groep. Michael de Nijs, CEO van Voogd & Voogd, blijft eindverantwoordelijke.
Lees verder
IFV wil onderzoek risico's brand met zonnepanelen in kaart brengen
Het IFV (Instituut Fysieke Veiligheid) wil op korte termijn belanghebbende partijen, zoals deskundigen in veiligheidsregio's, het RIVM, het Veiligheidsberaad, omgevingsdiensten en de NVWA benaderen, om gezamenlijk de gevolgen van branden met zonnepanelen te onderzoeken.
Lees verder
Tara Jonkheijm van Midglas naar Raetsheren
Per 1 augustus 2020 is Tara Jonkheijm (25) in dienst bij Raetsheren als Accountmanager Woningbouw en Publiek. In haar nieuwe rol wordt Tara verantwoordelijk voor relaties in het (semi-) publieke domein in de regio Zuid-West Nederland.
Lees verder
123RUIT.nl groeit verder met nieuwe vestiging in Stadskanaal
123RUIT.nl heeft per 1 augustus ook een vestiging in Stadskanaal. Sinds 2009 is CareRepairs gespecialiseerd in herstel van autoschade en -stoffering. Tunnis Datema, bedrijfsleider CareRepairs: “Met een team van zes ervaren monteurs werken we dagelijks met veel plezier aan schadeherstel en stoffering van diverse soorten motorvoertuigen.
Lees verder
Von Reth Contra-Expertise trekt George Oostrom aan
Von Reth Contra-Expertise, met vestigingen in Eindhoven, Amersfoort en Sittard start per 1 september a.s. met kwartiermaker George Oostrom in Rotterdam. George zal zich met name richten op de co-assurantiemarkt.
Lees verder
FvActueel: adviseren over handels- en debiteurenrisico’s
Op woensdag 23 september 2020 organiseert de Federatie van Assurantieclubs vanaf 16:30 uur een webinar over het adviseren over handels- en debiteurenrisico’s in coronatijd.
Lees verder
Boudewijn Berkhout per 1 september naar Allianz Benelux
Op 1 september treedt Boudewijn Berkhout als Branchespecialist Cargo in dienst bij Allianz Benelux. In zijn nieuwe rol wordt Boudewijn verantwoordelijk voor de Cargo-activiteiten binnen het Marine-team van Allianz Benelux.
Lees verder
BAM verwacht positief gecorrigeerd resultaat vóór belastingen voor tweede helft 2020
Koninklijke BAM Groep nv rapporteert voor de eerste helft van 2020 een gecorrigeerd verlies vóór belastingen van € 134 miljoen, in lijn met de verwachte bandbreedte van € 130 - € 150 miljoen zoals op 2 juli gemeld. De resultaten werden aanzienlijk beïnvloed door de buitengewone omstandigheden, veroorzaakt door Covid-19.
Lees verder
50-jarig jubileum van Cees Jeninga RMiA
Cees Jeninga RMiA viert zijn 50-jarig jubileum. Cees is risico-adviseur binnen VLC & Partners, intermediair op het gebied van risicomanagement, employee benefits en private insurance. Hij stelt zijn pensioen vooralsnog uit en blijft aan het werken.
Lees verder
NLE organiseert informatiebijeenkomst
NLE organiseert op 17 september een informatiebijeenkomst voor kantoren die deelnemen aan PIV-convenant BGK.
Lees verder
NVGA verbaasd over visie Verbond ten aanzien van volmachtbeloning
Afgelopen week is de consultatie Wijzigingsbesluit Financiële Markten 2021 gesloten. De NVGA vindt het spijtig te constateren dat sommige marktpartijen deze consultatie aangrijpen om hun zienswijze ten aanzien van volmachtbeloning in de discussie te betrekken, waaronder nu dus ook het Verbond van Verzekeraars.
Lees verder
Bestuurlijke risico’s rond klimaat en verzakking vastgoed
Het KCAF en het Risk & Compliance Platform Europe hebben de krachten gebundeld rond het RiskCongres Lokaal Bestuur. Als KCAF spelen zij een belangrijke, inhoudelijke rol. Op donderdag 17 september wordt het congres “Bestuurlijke risico’s rond het klimaat en de verzakking van vastgoed” georganiseerd. Ir. Dick de Jong, directeur KCAF, zal samen met Piet Klop RA MGA van Public Values als dagvoorzitter optreden.
Lees verder
Nieuwe aandeel- en certificaathouders bij Meijers
Meijers heeft vier nieuwe participanten. De betrokkenheid van een volgende generatie lange termijn partners bij Meijers zorgt ervoor dat ze kunnen ondernemen als één team.
Lees verder
Reactie CFD inzake Wijzigingsbesluit financiële markten 2021
CFD (Commissie Financiële Dienstverlening) de belangenbehartiger van het kleine- en middelgrote onafhankelijke financieel adviesbedrijf heeft gereageerd inzake Wijzigingsbesluit financiële markten 2021.
Lees verder
Blog: Rechtszaken en letselschadezaken
Mr. drs. Lilian Madu is letselschadeadvocaat bij ELFI Letselschade in Rotterdam. Zij heeft een blog geschreven met daarin een globale uiteenzetting van de mogelijkheden voor het starten van een rechtszaak in letselschadezaken.
Lees verder
Bovemij: Coronacrisis verhoogt het risico op cybercriminaliteit
Door de coronacrisis verplaatste werkend Nederland zich de afgelopen maanden massaal van kantoor naar thuis. De ochtend- en avondspits is hierdoor een stuk rustiger, maar online is het drukker dan ooit. Dat is ook cybercriminelen uiteraard niet ontgaan.
Lees verder
DEKRA en Univé verlengen samenwerking
DEKRA en coöperatie Univé hebben opnieuw de handen ineengeslagen en zetten hun samenwerking voort voor een periode van vier jaar. De overeenkomst met geactualiseerde voorwaarden gaat met terugwerkende kracht in per 1 januari 2020. Beide partijen zijn blij met het hernieuwde partnerschap.
Lees verder
Aanmaken digitaal dossier voor schadeherstelpartners van AkzoNobel
Vanaf half augustus kunnen Acoat Selected-partners van AkzoNobel kiezen voor de Digitale Intake: een tijdbesparend hulpmiddel, ontwikkeld door OpenClaims in samenwerking met AkzoNobel.
Lees verder
Innovatie: Proef met zonnepanelen op dijk bij Ritthem
Op de binnendijk van de Spuikom bij Ritthem in Zeeland zijn de afgelopen maanden verschillende systemen met zonnepanelen geplaatst. Een consortium van overheden, kennisinstellingen en systeembouwers voert het driejarige onderzoek Zon op dijken uit, onder aanvoering van TNO en Stichting Toegepast Onderzoek Waterbeheer (STOWA), het kenniscentrum van alle waterschappen.
Lees verder
Sedgwick brengt Nieuwsbrief Dé Letselschadehulpdienst uit
Sedgwick heeft naar al haar relaties de digitale nieuwsbrief Dé Letselschadehulpdienst verzonden. Hierin worden verschillende op de branche gerichte onderwerpen belicht.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716