Nieuwsbrief week 25
VLC & Partners en Bugs Business werken samen aan Private Insurance dienstverlening
VLC & Partners en Bugs Business werken samen aan Private Insurance dienstverlening van de toekomst. Als adviseur voor het topsegment in de particuliere markt vernieuwt VLC & Partners nu het digitaal klantportaal. Hiermee bieden zij klanten een combinatie van hoogstaand persoonlijk advies en het gemak van een online platform.
Lees verder
Dalende trend in het aantal verkeersdoden is tot stilstand gekomen
In 2019 werd duidelijk dat het niet de goede kant op gaat met de verkeersveiligheid. De dalende trend in het aantal verkeersdoden is tot stilstand gekomen en lijkt vanaf 2013 zelfs om te buigen in een stijgende trend.
Lees verder
Een kroeg, restaurant of andere buitengewone horecaonderneming verzekeren
Eindelijk mogen de deuren van horeca ondernemingen weer wagenwijd open of beter gezegd voor een beperkt aantal klanten voorlopig. Met de OOM Horeca-verzekering verzeker je het. Tegen brand, storm, diefstal en vandalisme. Zo kan je klant zich als een ongewoon goed verzekerde gastvrouw of heer presenteren.
Lees verder
Nieuwe directiefuncties bij HDI Global SE
Dr. Mukadder Erdönmez (48) wordt benoemd tot lid van de Raad van Bestuur met verantwoordelijkheid voor de divisie Aansprakelijkheid van de wereldwijde industriële verzekeraar en Andreas Luberichs (51) krijgt de verantwoordelijkheid voor de Duitse activiteiten.
Lees verder
Aanpak spoorveiligheid goed op weg
Aanpak spoorveiligheid is goed op weg, de laatste verbeterpunten vragen extra aandacht. De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) concludeert dat er in 2019 weer vooruitgang is geboekt met de aanbevelingen van de Onderzoeksraad voor Veiligheid naar aanleiding van 2 ernstige spoorwegongevallen.
Lees verder
Tweede Kamer in gesprek over nieuw stelsel beroepsziekten
Politiemedewerkers die te maken krijgen met een dienstongeval of een beroepsziekte als PTSS moeten direct kunnen rekenen op de juiste zorg, ondersteuning en begeleiding. Daartoe presenteerden minister Ferd Grapperhaus en de korpsleiding onlangs de aanzet tot een nieuw stelsel beroepsziekten. Tweede Kamerleden stelden schriftelijke vragen over de gevolgen van het huidige stelsel en de voorgenomen nieuwe richting.
Lees verder
Zorgschadeafdeling Sedgwick heeft nieuwe tool ontwikkeld
De Zorgschadeafdeling van Sedgwick heeft een nieuwe tool ontwikkeld voor het concreet vaststellen van de behoefte aan huishoudelijke hulp die is ontstaan na een ongeval: de ‘Inventarisatie Huishoudelijke Hulpbehoefte’.
Lees verder
Economische impact corona kleiner in stedelijke regio’s
In elke Nederlandse regio zal de economie dit jaar krimpen, maar de mate waarin dit gebeurt verschilt flink per gebied. Dat schrijven economen van de Rabobank in hun vandaag verschenen Regioprognoses 2020.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716