Nieuwsoverzicht week 24
Markt kan nieuwe ontwikkelingen aandragen
Vertegenwoordigers van aanbieders, adviseurs, bemiddelaars en opleidings- en exameninstituten en andere belangstellenden worden, net als voorgaande jaren, uitgenodigd ontwikkelingen (actualiteiten) aan te dragen bij het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD).
Lees verder
Aantal faillissementen gedaald in mei
Het aantal failliet verklaarde bedrijven, voor zittingsdagen gecorrigeerd, is gedaald. Er zijn in mei 73 bedrijven minder failliet verklaard dan in april, meldt het CBS. De trend is na september 2018 licht stijgend. In de eerste 5 maanden van 2020 lag het aantal faillissementen bijna 3 procent hoger dan in dezelfde periode een jaar eerder.
Lees verder
Profile ontvangt duurzaamheidserkenning Duurzaam Repareren
Duurzaam Repareren, de organisatie die duurzaamheid in de automotive sector controleert, reikte op 10 juni jl. de groepserkenning voor België uit aan Niek Kraak van Profile International.
Lees verder
Polygon Groningen per 5 juni erkend voor bedrijfsmatige salvage
Per vrijdag 5 juni is de vestiging Groningen van Polygon ook erkend voor bedrijfsmatige salvage. Dit betekent dat deze vestiging nu 24/7 zowel zakelijke als particuliere salvages gaat oppakken in opdracht van de Stichting Salvage.
Lees verder
Kiwa FSS nieuwe uitvoerder van PKVW erkenningsregeling CCV
Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) heeft Kiwa FSS aangewezen om per 1 juli 2020 de erkenningsregeling van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) uit te voeren. 10 juni ondertekenden CCV-directeur Van den Brink en Divisie Directeur Kiwa FSS Van Ballegooijen de concessieovereenkomst voor deze samenwerking.
Lees verder
Voertuigdiefstallen dalen in coronatijd
Het aantal voertuigdiefstallen in ons land daalt. Opvallend is dat de aantallen na een stijging in zowel januari als februari (5,7 en 4,3 procent) sinds maart dalen. Het ontlokt André Bouwman tot de opmerking dat “voertuigcriminelen kennelijk ook bang zijn voor corona”.
Lees verder
Bob Elfring en Denise Koopmans in raad van commissarissen BAM
De raad van commissarissen van Koninklijke BAM Groep nv is voornemens de heer Bob Elfring en mevrouw Denise Koopmans voor te dragen voor benoeming als commissaris van de vennootschap.
Lees verder
Innovatie: Nieuwe generatie zonnepanelen in gevel verwerkt
Na jaren van onderzoek, experimenteren en testen komt een nieuwe generatie zonnepanelen op de markt: zonnepanelen die onopvallend in grote oppervlakken te verwerken zijn. Deze week zijn de zonne-energieopwekkende gevelpanelen geïnstalleerd in de gevel van het hoofdkantoor van BAM in Bunnik.
Lees verder
Maya Spetter neemt afscheid als bestuurslid ASP Advocaten
Donderdagmiddag was de eerste virtuele ledenvergadering sinds de coronacrisis, van ASP Advocaten. Nadat alle agendapunten zijn besproken is er tijdens deze vergadering tevens afscheid genomen van Maya Spetter daar zij stopt als bestuurslid binnen ASP Advocaten.
Lees verder
Mark Vos start Global P&C Loss Adjusting & Consultancy
Na exact 44 jaar bij Crawford gewerkt te hebben is Mark Vos per 1 mei jl. zijn bedrijf Global P&C Loss Adjusting & Consultancy B.V. begonnen. Het idee voor een eigen onderneming is hem met de paplepel ingegoten: Mark stamt uit een familie van ondernemers die al 200 jaar het hoofd boven water houden. Daarnaast wilde Mark ook na zijn pensioen in het expertisevak blijven. “Want dat is te leuk om mee te stoppen.”
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716