Nieuwsoverzicht week 23
Onrechtmatige Nivre-eis: Achmea delft onderspit tegen Ombudsman
Op 2 juni heeft het Gerechtshof Den Haag een uitspraak gedaan waar contra experts jaren op hebben gewacht. De door Achmea in haar voorwaarden opgenomen eis indien verzekerden een contra-expert willen inschakelen is ongegrond verklaard en in strijd met art. 7:959 BW en daardoor onredelijk in de voorwaarden van verzekeringsovereenkomsten.
Lees verder
Het zal je maar gebeuren!..Niet aangeboren hersenletsel
Rianne Schorel was een veel belovende profvoetballer in één van de eerste damesteams in Nederland toen, van het ene op het andere moment, haar leven een andere wending kreeg.
Lees verder
Ron Verhulsdonck; Ik ben ervan overtuigd dat we veel leren van deze periode
Ron Verhulsdonck is Country President Benelux bij Chubb. Hij vertelt over de impact van de coronacrisis op de dagelijkse gang van zaken.
Lees verder
Partnerschap MKB-Nederland en Nationale-Nederlanden
Nationale-Nederlanden start met MKB-Nederland een partnerschap voor ondernemers en medewerkers om vitaal, betrokken, veilig en productief te kunnen werken. Het partnerschap moet ideeën samenbrengen van ondernemers en deze snel toepasbaar maken.
Lees verder
Uitbreiding productassortiment bij SUREbusiness
SUREbusiness, de in zakelijke schadeverzekeringen gespecialiseerde serviceprovider, heeft zich de afgelopen maanden extra gericht op uitbreiding van de verzekeringsproducten. Met volmachten van 21 verzekeraars en 130 verschillende productoplossingen op de plank zeker geen bescheiden aanbod. Toch zien ze aanleiding om hier meer focus op te leggen.
Lees verder
Zorgambitie als het nieuwe normaal
Fred de Jong is als onderzoeker en consultant gespecialiseerd in de financieel adviesmarkt. De afgelopen week is er veel gereageerd op de uitspraak van de Commissie van Beroep van het Kifid. Juridisch is dit natuurlijk een interessante casus, maar het moet in de sector niet alleen gaan over zorgplicht.
Lees verder
Willens & Weetjes; Is een observatie geoorloofd
Verzekeraar vermoedt fraude na een uitkering aan persoon A in verband met whiplashklachten. Zij start een observatieonderzoek van 72 uur – op basis waarvan verzekeraar concludeert dat persoon A helemaal niet arbeidsongeschikt is.
Lees verder
BOVAG: versterk subsidie elektrische auto met slimme slooppremie
BOVAG pleit ervoor om de EV-subsidie te versterken met een slooppremie voor de oudste diesels, zodat de overheid twee vliegen in één klap slaat als het gaat om versnelde vergroening van het Nederlandse wagenpark.
Lees verder
(BOUWKUNDIG) SCHADE-EXPERTS M/V
KakesWaal bv is een onafhankelijk taxatie- en expertisebureau. Het is een hechte en groeiende organisatie met veel aandacht voor de opdrachtgever en de gedupeerde. Vanuit ons kantoor in Zaandam alsmede vanuit de thuiswerkplekken van onze schade-experts zijn wij werkzaam in heel Nederland. Focus op het werk, transparantie, samenwerking, professionaliteit en werkplezier van medewerkers staan daarin centraal.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716