Nieuwsbrief week 20
Maurice Koopman CEO NN Schade & Inkomen
Nationale-Nederlanden benoemt per 1 juni Maurice Koopman (1971) tot CEO Nationale-Nederlanden Schade & Inkomen. Hij volgt hiermee Leon van Riet op die per 1 juni als CEO Leven en Pensioen toetreedt tot de Management Board van NN Group. Maurice Koopman is directeur bij OHRA, een van de NN-merken. Over de invulling van deze functie wordt later een besluit genomen.
Lees verder
Auto-inspecties op afstand bij ALD Automotive
ALD Automotive is in samenwerking met schadespecialist CED aan de versnelde uitrol van een remote expertise tool begonnen om schade- en onderhoudsinspecties op afstand uit te kunnen voeren.
Lees verder
Shortlist scriptieprijs 2020 Stichting Beer impuls bekend gemaakt
Voor het vijfde jaar op rij zal de scriptieprijs van Stichting Beer impuls worden uitgereikt aan de beste masterscriptie op het gebied van aansprakelijkheidsrecht en/of personenschade. De shortlist werd inmiddels bekend gemaakt.
Lees verder
Meeste klachten opgelost door bemiddeling en schikking
In 2019 heeft Kifid bijna 500 klachten meer inhoudelijk behandeld dan in 2018. In totaal zijn 3.412 klachten van consumenten gericht tegen hun bank, verzekeraar of andere financiële dienstverlener afgerond. Meer dan de helft van de klachten is met inzet van bemiddeling of schikking opgelost.
Lees verder
SCHADE golfdag wordt een jaar uitgesteld
Zoals iedereen weet is het vanwege het huidige coronavirus (COVID-19) nog steeds van belang om sociaal contact waar mogelijk te beperken en zijn de horeca mogelijkheden te beperkt om van de SCHADE golfdag een interessante netwerkdag te maken. Daarom hebben we de beslissing genomen om het evenement een jaar uit te stellen.
Lees verder
ARAG sluit zich aan bij vergelijkingsprogramma My TP
Een rechtsbijstandverzekering hoort bij uitstek in het totaaladvies aan de particuliere klant. Maar diezelfde verzekering wordt nog vaak als complex ervaren door de adviseur. Het is daarom belangrijk dat verzekerings-adviseurs op een eenvoudige en snelle manier duidelijkheid hebben over de verzekeringsproducten die er zijn en de premie die daarbij hoort. Om dit makkelijker te maken, heeft ARAG zich onlangs aangesloten bij vergelijkingsprogramma My TP.
Lees verder
Nieuwe samenstelling Raad van Commissarissen ANVA
Woensdag 6 mei is tijdens de aandeelhoudersvergadering van ANVA goedkeuring gegeven aan enkele wijzigingen in haar Raad van Commissarissen. Coen van Ham treedt toe tot de Raad in de functie van voorzitter. Daarin volgt hij Wim Heeres op, die heeft aangegeven te zullen stoppen maar op verzoek van de Raad en aandeelhouders vooralsnog aanblijft. Daarmee is de continuïteit geborgd. Wim Diepenbroek treedt na 5 jaar terug.
Lees verder
Naamsverandering van Vehco naar AddSecure
Vehco, sinds 2018 onderdeel van AddSecure, heeft haar naam veranderd in AddSecure. Dit is een logische naamswijziging en zal het aanbod van ICT producten in de transportsector dichter bij de kernactiviteit van AddSecure brengen, namelijk het leveren van beveiligde gegevens en kritische communicatie.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716