Nieuwsoverzicht week 19
Een niet normaal nieuw normaal
Eric van der Wolk, partner bij adviesbureau BCE, vertelt over de afgelopen weken in de nieuwe tijd. En hoe het verder moet..
Lees verder
Beperken van storingen en corrosievorming aan technische- en elektrische apparatuur
Na COVID-19 is het beperken van storingen en corrosievorming aan technische- en elektrische apparatuur van belang. AREPA biedt een reeks diensten aan om bedrijven te helpen hun operationele risico's te verminderen en veilig hun productie op te starten.
Lees verder
InSharity verplaatst het eerste event naar 2021
De organisatie van InCharity, de naam van een nieuw opgericht verzekerings event, heeft besloten het eerste event wat op 10 september georganiseerd zou worden, uit te stellen naar 2021.
Lees verder
Vijf procent zakelijk professionals draait beter dan voor coronacrisis
Zelfstandig zakelijk professionals zoals consultants, financieel adviseurs, IT-professionals en marketingspecialisten zijn nog grotendeels optimistisch over de gevolgen van de coronacrisis op de business.
Lees verder
Nh1816 doneert 200.000 euro aan lokale initiatieven in tijden van corona
De coöperatieve verzekeraar Nh1816 stelt 200.000 euro ter beschikking voor lokale goede doelen en initiatieven, die zich inzetten ter bestrijding van de effecten door de coronacrisis.
Lees verder
Volmachtmarkt groeit in 2019 naar 3,9 mrd euro en COR verbetert naar 93,7 procent.
In 2019 was de Combined Operating Ratio (COR) (schade) op boekjaar in het volmachtkanaal voor schadeverzekeringen 93,7 procent. Dat blijkt uit de Marktrapportage 2019 Volmachten van de NVGA en het Verbond van Verzekeraars.
Lees verder
Eerste webinar Federatie van Assurantieclubs groot succes
Het webinar van de Federatie van Assurantieclubs, de overkoepelende vereniging van 9 assurantieclubs in Nederland van 6 mei jongstleden was een groot succes. Met polls en vragen van de ruim 400 kijkers en antwoorden en reacties van de 2 topsprekers, ondernemer Allard Droste en NIBE-SVV’s Dik van Velzen, werd het een dynamisch gesprek. Het geheel werd gepresenteerd door Bert Sonneveld, voorzitter van de Federatie.
Lees verder
Aanpak Coronacrisis
De Onderzoeksraad voor Veiligheid start een onderzoek naar de aanpak van de Coronacrisis door de Nederlandse overheid en andere betrokken partijen.
Lees verder
Enno Wiersma; meer dan een paar onsjes meer
Enno Wiertsema, algemeen directeur van brancheorganisatie Adfiz: "Ik vind het een goede zaak dat de AFM onlangs heeft aangekondigd onderzoek te willen doen naar de beheerfase. Alleen, dan moet de AFM wel de financiering in haar probleemanalyse meenemen."
Lees verder
Aegon-medewerkers aan de slag voor familie en vrienden in financiële nood
Medewerkers van Aegon kunnen een training van het Nibud volgen waarin zij leren mensen in hun omgeving te helpen bij financiële problemen. De kans dat familie of vrienden het als gevolg van de coronacrisis moeilijk hebben of krijgen is groot. De hulp is bedoeld om problematische schulden te voorkomen.
Lees verder
Emely Snellaars-Torrico treedt in dienst bij Justiz Letselschade
Per 1 mei 2020 is Letselschade-Expert mr. Emely Snellaars-Torrico bij Justiz Letselschade B.V. in dienst getreden. Zij gaat het team van Justiz versterken vanuit het kantoor in Den Bosch. Daarmee telt het team van Justiz voortaan zes enthousiaste medewerkers. Vier van hen zijn actief als letselschade-experts en juristen. Twee van de medewerkers verzorgen de administratie en het secretariaat.
Lees verder
Postex Nederland betrekt nieuw hoofdkantoor in Gouda
Postex Nederland heeft in het tweede kwartaal haar nieuwe hoofdvestiging in Gouda betrokken. Het nieuwe hoofdkantoor van Postex is gevestigd op één van de meest centrale locaties van Gouda. Deze nieuwe kantoorlocatie vervangt de bestaande vestigingen in Amsterdam en Gouda.
Lees verder
Jeroen Baars nieuw bestuurslid FOCWA
Jeroen Baars (39 jaar) is door de Ledenraad van FOCWA unaniem gekozen tot nieuw bestuurslid van de vereniging. Als vertegenwoordiger van de ketens van schadeherstelbedrijven volgt Jeroen Baars Mathijs van Leeuwen op die sinds 2011 onafgebroken bestuurslid was van FOCWA.
Lees verder
Marine Ress per 1 juli regionale Liability Manager voor AGCS’s Mediterrane regio
Martine Ress wordt vanaf 1 juli aangesteld als Liability Manager voor alle landen binnen de Mediterrane regio (Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, België, Nederland en Luxemburg). Zij volgt Marie-France Hurel op, waarmee ze nog 2 maanden zal samenwerken om de overdracht van taken zo vlot mogelijk te laten verlopen.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716