Nieuwsoverzicht week 17
Verbond steunt zorgverleners en nabestaanden met donatie van 2,5 miljoen euro aan ZWiC
Het Verbond van Verzekeraars maakt 2,5 miljoen euro over aan de Stichting Zorg na Werk in Coronazorg (ZWiC). Ook gaat het Verbond een partnership aan met de Stichting. De Stichting is blij met deze donatie die een steun in de rug is voor de zorgverleners die nú voor Nederland zorgen en daarbij hun eigen gezondheid riskeren.
Lees verder
Martin de Haan over zijn thuiswerkervaring
Martin de Haan, General Manager Personen bij Sedgwick heeft een blog geschreven over zijn thuiswerkervaring in deze bijzondere tijd. De blog is gepubliceerd in De Zorgpost coronaspecial, een nieuwsbrief van Sedgwick die zij naar al hun relaties verzenden.
Lees verder
VNAB benoemt Henk Beekman tot interim-Uitvoerend Bestuurder
Het Bestuur van de Vereniging Nederlandse Assurantiebeurs (VNAB) heeft per 21 april Henk Beekman benoemd tot interim-Uitvoerend Bestuurder van de brancheorganisatie voor de zakelijke verzekeringsmarkt. Hij zal deze positie tijdelijk vervullen ter vervanging van de door ziekte getroffen Rob ter Mors.
Lees verder
Jacqueline Niessen nieuwe commissaris Klaverblad Verzekeringen
Op donderdag 16 april is Jacqueline Niessen benoemd tot commissaris bij Klaverblad Verzekeringen. Niessen heeft jarenlange leidinggevende ervaring op het gebied van Human Resources bij grote coöperaties, waaronder Avebe en FrieslandCampina.
Lees verder
Altijd rechts houden
In de zomer van 2015 fietst een groep middelbare scholieren samen met hun begeleiders op een rechte weg die niet in rijstroken is verdeeld. Nadat een paar leerlingen vallen, komt de groep tot stilstand.
Lees verder
Univé boekt nettowinst van 52 miljoen in 2019
Coöperatie Univé heeft het jaar 2019 afgesloten met goede financiële resultaten. De nettowinst over 2019 bedraagt 52 miljoen euro en de premieopbrengsten van de coöperatie stegen naar 507 miljoen euro.
Lees verder
NARIM-lid Tjerk van Dijk overleden
Tjerk van Dijk, Captive/Insurance Manager bij ABN AMRO Bank N.V. en NARIM-lid is na een kort ziekbed op maandag 19 april overleden. Tjerk was pas 48 jaar.
Lees verder
Volgende week verschijnt de SCHADE magazine Personenschade special
Ondanks de uitzonderlijke omstandigheden verschijnt volgende week een interessante SCHADE magazine special over personenschade. U leest artikelen, vanuit verschillende disciplines belicht, en daarnaast is er aandacht voor de coronacrisis, beschouwd vanuit de branche.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716