Nieuwsbrief week 17
Carola Wijkamp-Hermsen over thuiswerken; die mogelijkheid bestond bij ARAG al
Dit keer een blog van Carola Wijkamp-Hermsen, directeur commercie, marketing en verzekeringen bij ARAG. Thuiswerken; die mogelijkheid bestond bij ARAG al, maar was zeker niet voor iedereen vanzelfsprekend. Technisch gezien vroeg het om wat aanpassingen, maar ook mentaal was het soms even schakelen.
Lees verder
Autoverzekering.nl roept Allianz Direct uit tot beste autoverzekeraar
De onafhankelijke vergelijkingssite Autoverzekering.nl en Fred de Jong hebben onlangs onderzoek* gedaan naar de Autoverzekeraar van het Jaar. In het onderzoek is gekeken naar de belangrijkste wensen van autobezitters op het gebied van de polisvoorwaarden van een autoverzekering, welke vervolgens zijn vergeleken met het polisaanbod van de huidige autoverzekeraars in Nederland.
Lees verder
Jaarcijfers 2019 Klaverblad Verzekeringen: mooie stappen richting de toekomst
Klaverblad Verzekeringen kijkt tevreden terug op 2019. Peter Paul Barth, algemeen directeur, zegt daarover: “We hebben mooie resultaten behaald en zien het premie-inkomen stijgen. Assurantieadviseurs en consumenten weten ons goed te vinden en wij zijn blij hen te kunnen helpen."
Lees verder
Overnamemonitor verzekeringsmarkt
De Overnamemonitor van BHB Dullemond geeft een overzicht van de deals in de Nederlandse verzekeringsmarkt (met een focus op assurantie- en volmachtkantoren). Dit betreft de periode september 2019 - februari 2020 (dit was dus nog vóór Covid19).
Lees verder
Rijbewijzen tijdelijk langer geldig
Door de COVID-19-maatregelen van het kabinet zijn de mogelijkheden om het rijbewijs te verlengen beperkt. Minister Van Nieuwenhuizen komt met een tijdelijke versoepeling na overleg met haar collega-minister van Justitie en Veiligheid en het Verbond van Verzekeraars.
Lees verder
Nederlandse ambitie; zeevaartsector een internationale duurzame maritieme toppositie
Nederland heeft de ambitie dat zijn zeevaartsector een ‘internationale duurzame maritieme toppositie’ heeft. Tegelijkertijd komen er internationaal enkele trends op de zeevaart af, die de sector beïnvloeden. Dit zijn trends op economisch, geopolitiek en technologisch terrein. Ook ondervindt Nederland internationale concurrentie van landen die actief beleid voeren om reders en schepen aan hun land te binden.
Lees verder
Mark Vos neemt na 44 jaar afscheid van Crawford
Technisch-expert Mark Vos gaat na 44 jaar bij Crawford te hebben gewerkt met pensioen. Mark is in zijn loopbaan zeer succesvol geweest als technisch expert en onderdeel van het senior managementteam binnen Crawford. Mark heeft in zijn loopbaan ook diverse andere functies bekleed waaronder voorzitterschap van FUEDI en hij was een van de grondleggers van het NIVRE.
Lees verder
Mondial Movers kiest Dolmans voor desinfectie bij corona
Dolmans is door Mondial Movers geselecteerd als partner voor het reinigen en desinfecteren van locaties na een mogelijke corona besmetting bij zorgrelaties van Mondial Movers.
Lees verder
Swiss Re Corporate Solutions benoemt Matthias Grass tot Chief Financial Officer
Swiss Re Corporate Solutions benoemt Matthias Grass tot Chief Financial Officer. In deze functie is de heer Grass verantwoordelijk voor het toezicht op de financiële functie van Swiss Re Corporate Solutions, voor het behalen van de financiële doelstellingen van de business unit en voor de uitvoering van de strategie van de business unit.
Lees verder
Ondernemers: 'Mijn bedrijfsruimte is niet goed beveiligd tegen diefstal'
Een op vijf ondernemers: 'Mijn bedrijfsruimte is niet goed beveiligd tegen diefstal'. Veertig procent weet bij inbraak niet waartegen ze verzekerd zijn.
Lees verder
Desinfectie van ruimten vooral als gelegenheden en kantoren weer open gaan
Als er besloten wordt dat er weer meer vanuit kantoren gewerkt gaat worden en mogelijk horeca- en sportgelegenheden weer openen, is regelmatige desinfectie van deze ruimten noodzakelijk om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.
Lees verder
Online EHBO-training voor 'thuisblijvers'
De meeste ongelukken gebeuren in en rondom huis. Nu Nederland zoveel mogelijk thuisblijft om besmetting met corona te voorkomen, is het risico op een val van de trap, een snee tijdens het klussen of een verwonding tijdens het spelen thuis aanzienlijk groter. Omdat veel mensen een bezoek aan de huisarts of het ziekenhuis in deze periode liever vermijden, stelde Univé in samenwerking met EHBO-opleider Livis een speciale online EHBO-training samen.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716