Nieuwsbrief week 14
Klaverblad Verzekeringen: Meedenken in een bijzondere tijd
Door de coronacrisis hebben veel bedrijven en zzp’ers het erg moeilijk. Veel ondernemers komen met creatieve oplossingen en nieuw ondernemerschap: fysieke winkels gaan hun diensten online aanbieden en horecaondernemers gaan thuisbezorgen. Klaverblad Verzekeringen verzekert in deze periode daarom tijdelijke maaltijdbezorging mee op de dekking voor motorrijtuigen.
Lees verder
Mitchell Bongers focust zich in deze tijd op de dingen die nog wel kunnen
Mitchell Bongers is schade-expert bij Lengkeek, hij verteld over zijn ervaringen met het thuiswerken in deze tijd van de coronacris en hoe hij zich focust op de dingen die wel kunnen!
Lees verder
Sedgwick sponsort 100 uur aan initiatief wijhelpenziekenhuizen.nl
De oprichting van de website www.wijhelpenziekenhuizen.nl is een initiatief van vooraanstaande Nederlandse cybersecuritybedrijven. Zij bieden zorginstellingen belangeloos hulp aan om de instellingen te beschermen tegen digitale aanvallen. Het project is geïnitieerd door EYE Control, Cyber Incident Respons partner van Sedgwick.
Lees verder
ACI-Groep zet zich op grote schaal in op het vlak van virusbestrijding
ACI-Groep is het eerste bedrijf in Nederland, die zich op grote schaal inzet op het vlak van virusbestrijding in onder meer bedrijfs-, school- en overheidsgebouwen. Met man en macht wordt er gewerkt aan doeltreffende en efficiënte oplossing om op gebouwen te kunnen ontsmetten.
Lees verder
A.B.B.S. organiseert virtuele bijeenkomst en lanceert website
In deze tijden van Corona vervallen alle bijeenkomsten. Om toch feeling te houden met de leden heeft de Amsterdamse Beurs Brand Sociëteit (A.B.B.S.) gisteren een virtuele meeting georganiseerd. Op diezelfde dag lanceerde de sociëteit tevens haar nieuwe website.
Lees verder
Rhion en CED trekken samen op in digitale schadebehandeling
Rhion, dat sinds 1 januari actief is op de Nederlandse markt, heeft haar complexere schades en letselschades toevertrouwd aan CED. Rhion koos onder andere voor CED omdat hun digitale schadebehandelingsplatform CED Connect uitstekend aansluit op de werkwijze van deze verzekeraar.
Lees verder
Speciaalbier van plaatselijke bierbrouwer voor werknemers Kakeswaal
Kakeswaal is zich ervan bewust dat in deze tijden een groot beroep wordt gedaan op de flexibiliteit en aanpassingsvermogen van de werknemers. Als blijk van waardering voor alle inspanningen organiseerde Kakeswaal vrijdag 27 maart een thuiswerkvrijdagmiddagborrel met heerlijke speciaalbieren van de plaatselijke bierbrouwer.
Lees verder
Stookalarm voor rietgedekte woningen
Een straffe oostenwind in combinatie met veel zonneschijn bepaalt al een aantal dagen het weerbeeld. Dit fraaie lenteweer brengt echter ook risico’s met zich mee. In deze tijd van het jaar drogen rieten daken snel uit door de combinatie van zon, wind en vorst. Univé geeft het dringende advies om de komende tijd de hout gestookte haarden en kachels niet te gebruiken.
Lees verder
Ali Shahkarami wordt per 1 april benoemd tot Chief Data Officer AGCS
Met ingang van 1 april is Ali Shahkarami (46) benoemd tot Chief Data Officer. Met deze nieuw gecreëerde rol bij AGCS wil het een 'data first' besluitvormingscultuur creëren. Ali zal wereldwijde data-initiatieven, tools en investeringen op elkaar afstemmen en de data- en analysestrategie van AGCS verder aansturen.
Lees verder
Omzet bouwmarkten piekt, omzet supermarkten nog steeds hoog
Bouwmarkten hebben in de derde week van maart ruim 50 procent meer omgezet dan een jaar eerder. De omzet in de supermarkten lag nog steeds hoog. Dit meldt het CBS op basis van een analyse van recente transactiedata van een groot aantal bouwmarkten en supermarkten.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716