Nieuwsoverzicht week 12
Een lege zolder
De komende periode zullen wij regelmatig blogs publiceren van branchegenoten. Janwillem Swart is commercieel manager bij NH1816 verzekeringen. Hij vertelt over de stand van zaken bij NH1816 in deze voor iedereen bijzondere periode.
Lees verder
DNB verleent goedkeuring transactie VIVAT
Donderdag 19 maart is VIVAT geïnformeerd dat Athora voor de Transactie een verklaring van geen bezwaar heeft ontvangen van De Nederlandsche Bank (DNB). De closing van de Transactie wordt begin april 2020 verwacht. NN heeft ook een verklaring van geen bezwaar ontvangen van DNB in verband met de vervolgacquisitie van VIVAT Schade.
Lees verder
Context breidt uit met technisch expert Vervloet
Vandaag, 19 maart 2020, is Marcel Vervloet gestart als technisch expert bij Context. Managing partner Michael Blonk geeft aan blij te zijn dat Context in deze roerige tijden toch wat positief nieuws kan brengen.
Lees verder
Expertise Centrum Licht Letsel CED versnelt doorloop dossiers
Om effectief en structureel een aantal knelpunten in de letselschademarkt op te lossen heeft CED het Expertise Centrum Licht Letsel opgericht. Sander Harders en Ronald van Sechel, beide met een stevig track record, zijn als managers aangetrokken om de plannen te realiseren.
Lees verder
Thuis aan de eettafel
Vandaag vertelt Patrick Neeleman, manager marketing & sales bij BELFOR over de aanpak van BELFOR rondom de Corona uitbraak. De gezondheid van onze mensen staat voorop!
Lees verder
DNB verlaagt buffereis banken om kredietverlening te ondersteunen
De Nederlandsche Bank (DNB), de Autoriteit Financiële Markten, het ministerie van Financiën en vertegenwoordigers van de Nederlandse Vereniging van Banken, de Pensioenfederatie en het Verbond van Verzekeraars bespraken woensdagmiddag 17 maart de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus voor de Nederlandse economie en de financiële sector.
Lees verder
Chubb benoemt Koen Bauwens tot Senior Underwriter Cyber België
Chubb maakt bekend dat Koen Bauwens is gestart als Senior Underwriter Cyber België. Hij wordt verantwoordelijk voor het onderhouden van de relaties met tussenpersonen en het verder uitbouwen van Chubb’s cyberportefeuille in België. Koen zal voornamelijk vanuit het Antwerpse kantoor werken en rapporteren aan Daniël Jacobs, Cyber Manager Benelux.
Lees verder
De Bureaus vernieuwt RekenProgramma
De Bureaus vernieuwt het RekenProgramma vanwege een update van de Richtlijn Rekenmodel Overlijdensschade. Op donderdag 12 maart werd door de Letselschade Raad de vernieuwde Richtlijn Rekenmodel Overlijdensschade gepubliceerd. De Bureaus heeft op basis van de vernieuwde richtlijn het RekenProgramma aangepast.
Lees verder
Van Nieuwenhuizen dringt aan op snelle acties voor luchtvaart en transportsector
Minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) heeft vandaag tijdens de teleconferentie van de Europese transportministers verklaard dat we in deze ingewikkelde en lastige tijd onorthodoxe maatregelen nodig hebben om de gevolgen van de coronacrisis voor de luchtvaart, het wegtransport, het spoor en de scheepvaart zo goed mogelijk op te vangen.
Lees verder
OSB: schoonmaak is cruciaal beroep
Het OSB krijgt veel vragen over de lijst van cruciale beroepen. De schoonmaak wordt nu expliciet in de toelichting op de lijst van de Rijksoverheid genoemd. Daarmee krijgt de sector de erkenning een onmisbaar onderdeel te zijn van de vitale processen. Dit levert veel voordelen op!
Lees verder
Premies jonge scooterbestuurders torenhoog
Vergelijkingswebsite Vergelijkdirect.com heeft onderzoek gedaan naar de premies van scooterbestuurders tussen 16 en 49 jaar. Hieruit komt naar voren dat de premies onder de 16-jarige scooterbestuurders torenhoog zijn.
Lees verder
Letselschade Richtlijn Rekenmodel Overlijdensschade geactualiseerd
De Letselschade Richtlijn Rekenmodel Overlijdensschade is geactualiseerd. De Denktank Overlijdensschade heeft de afgelopen jaren samengewerkt met het NIBUD en de Werkgroep Normering aan een aanpassing en uitbreiding van de Richtlijn Rekenmodel Overlijdensschade.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716