Nieuwsbrief week 12
Corona-virus zorgt voor uitzonderlijke omstandigheden
Het Corona-virus zorgt voor zeer uitzonderlijke omstandigheden. Aandacht voor mensen en onze samenleving is belangrijker dan ooit. Door de getroffen maatregelen past het totale bedrijfsleven zich in een hele korte tijd aan. SCHADE magazine blijft de ontwikkelingen nauwlettend volgen.
Lees verder
Adfiz en ANVA helpen financieel advieskantoren met advies op afstand
De impact van het COVID-19 virus op de dienstverlening in Nederland is enorm. Nu een steeds groter gedeelte van de Nederlanders zoveel mogelijk thuisblijft, wordt het steeds lastiger om de normale werkzaamheden voort te zetten.
Lees verder
Adfiz en het Verbond samen aan de slag voor antwoorden op Corona-vragen
Adfiz en het Verbond van Verzekeraars gaan samen aan de slag om Corona-vragen van Adfiz-leden en hun klanten zo snel mogelijk te beantwoorden.
Lees verder
Richard Brouwer (Tijbout Letselschade) overleden
Op woensdag 11 maart 2020 is Richard Brouwer onverwachts overleden. Richard was van 2002 tot 2008 en vervolgens vanaf 2014 als letselschade-specialist werkzaam bij Tijbout Letselschade.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716