Nieuwsoverzicht week 11
Rotterdamse haven moet beter voorbereid zijn op risico grootschalige olielekkage
De Rotterdamse haven telt zeer veel vaarbewegingen, waaronder van zeeschepen met enkelwandige brandstoftanks gevuld met ruwe stookolie. Om te voorkomen dat deze tanks lek kunnen slaan, zijn aanvullende maatregelen nodig.
Lees verder
iptiQ EMEA P&C werkt samen met Van Ameyde
Om de klanten in Europa beter te kunnen bedienen, heeft iptiQ Van Ameyde, de Europese marktleider op het gebied van IT-gestuurde claimsmanagement, gevraagd haar Property & Casualty claims te behandelen.
Lees verder
Cyber crimineel maakt gebruik van Corona chaos
De komende 2 weken werken we thuis. 'Klik op deze link om een beveiligde verbinding tot stand te brengen'. Als een e-mail met deze strekking van de directeur afkomstig lijkt te zijn, zullen maar weinig mensen hier bedenkingen bij hebben.
Lees verder
SCOPE FinTech gaat samenwerking aan met Balieplus
SCOPE FinTech, expert op het gebied van datakwaliteit, CRM-software en de financiële en juridische dienstverlening, is een samenwerking aangegaan met Balieplus. Dit betekent dat aan klanten van Balieplus voortaan CDD On Demand aangeboden wordt, een voor advocaten-kantoren waardevol instrument waarmee ze op eenvoudig te controleren wijze kunnen voldoen aan verplichtingen die vallen onder de Wwft.
Lees verder
NN publiceert vandaag jaarverslag 2019
NN Group heeft vandaag haar jaarverslag 2019 gepubliceerd, een geïntegreerd overzicht van de prestaties van de onderneming, bestaande uit het Jaaroverzicht en het Financieel Verslag. NN presteerde sterk in 2019. CEO David Knibbe vertelt over de belangrijkste prestaties van de Groep en de vooruitgang op het gebied van transformatie.
Lees verder
Achmea boekt forse stijging resultaat
Achmea heeft het jaar 2019 met een goed resultaat afgesloten. De verzekeraar boekte een stijging van het operationeel resultaat tot 547 miljoen euro, waarbij ook de solvabiliteit verder is gestegen tot 214% na uitkering van dividend.
Lees verder
Miljardendeal Willis Towers Watson door overname AON
Verzekeringsmakelaar en consultancy-organisatie Aon koopt branchegenoot Willis Towers Watson. Met de deal is bijna 30 miljard dollar gemoeid. De partijen verwachten via de samensmelting voor honderden miljoen dollars op kosten te kunnen besparen.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716