Nieuwsoverzicht week 10
Hulpverlening steeds belangrijker deel inzet brandweer
De meldkamer van de brandweer kreeg in 2019 238 duizend meldingen te verwerken, 3 procent minder dan een jaar eerder. Zowel voor hulpverlening als voor brand daalde het aantal meldingen en alarmeringen. De alarmeringen om hulp vormen een steeds belangrijker deel van de inzet van de brandweer.
Lees verder
Achmea-commissaris Roelof Joosten overleden
De Raad van Commissarissen en de Raad van Bestuur van Achmea B.V. zijn diep geraakt door het plotselinge overlijden van Roelof Joosten. Hij overleed afgelopen maandag op 62-jarige leeftijd.
Lees verder
Stikstofmethodiek voldoende maar verbeteringen nodig
De wetenschappelijke kwaliteit van de meet- en rekenmethodiek voor stikstof is voldoende. De data, methoden en modellen die worden ingezet, zijn ook in internationaal perspectief, van voldoende (tot goede) kwaliteit.
Lees verder
Bruiloftverzekeraars bieden geen dekking bij coronabesmetting
Meerdere bruiloftverzekeraars bieden geen vergoeding als een bruiloft wordt geannuleerd of verplaatst vanwege coronabesmetting bij het bruidspaar, getuigen of directe familie. Naar aanleiding van de corona-uitbraak passen verzekeraars hun voorwaarden aan. Dat blijkt uit een rondgang van ThePerfectWedding.nl bij de vijf belangrijkste bruiloftverzekeraars.
Lees verder
Belfor Technology organiseert workshop naar DeHaDe in Hamm (D)
Op donderdag 14 mei organiseert BELFOR Technology in samenwerking met haar Duitse collega’s een workshop waarbij u kennismaakt met de renovatietechnieken van BELFOR DeHaDe.
Lees verder
Autopark groeit sterker dan bevolking
Nederland telde begin 2020 bijna 8,7 miljoen personenauto’s, dat is 1,7 procent meer dan een jaar geleden. Daarmee groeit het aantal auto’s sterker dan de bevolking van 18 jaar en ouder. Ruim 7,6 miljoen personenauto’s zijn eigendom van een particulier, 1 miljoen personenauto’s staan op naam van een bedrijf. Dit meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers.
Lees verder
Marsh kiest voor Level X van CCS
Marsh, marktleider op het gebied van verzekeringsmakelaardij en risicobeheersing, kiest voor Level X, het Digital Insurance Platform van CCS.
Lees verder
VIVAT gaat goed voorbereid de toekomst in
VIVAT heeft in 2019 een netto onderliggend resultaat behaald van EUR 322 miljoen (2018: EUR 242 miljoen), dit is dankzij hogere beleggingsopbrengsten (rentederivaten en re-risico) en een verbeterde schadequote van P&C.
Lees verder
InShared klanten doneren 155.000 euro aan het KWF
Verzekeraar InShared keert een Jaarbeloning uit aan haar klanten wanneer er aan het einde van het jaar geld over is. Dit jaar hebben 30.000 klanten ervoor gekozen hun Jaarbeloning te doneren aan KWF Kankerbestrijding. Het gaat om een bedrag van 155.092 euro.
Lees verder
Van Veldhoven lanceert Europees Plastics Pact
Van het plastic om je mueslireep tot je shampoofles: over vijf jaar is al het plastic dat we dagelijks gebruiken recyclebaar of te hergebruiken. Dat is een van de doelstellingen waar meer dan 80 ondertekenaars van het Europees Plastics Pact vandaag hun handtekening onder zetten in Brussel.
Lees verder
Subsidie brengt elektrisch rijden dichterbij
Vierduizend euro subsidie voor een nieuwe en tweeduizend voor een gebruikte elektrische auto. Particulieren kunnen dat naar verwachting vanaf 1 juli aanvragen als ze een elektrische auto aanschaffen of privé leasen. Het gaat daarbij om auto’s uit de middenklasse, zowel nieuw als gebruikt.
Lees verder
Duisenburgh en NH1816 organiseerden een inspirerenden lezing met Jur Rademakers
Op Woensdag 4 maart organiseerden Duisenburgh financieel advies en NH1816 een inspirerende lezing met gastspreker en internetondernemer Jur Rademakers voor een volle zaal in Theater de Hofnar in Valkenswaard. De opbrengst van deze avond werd volledig geschonken aan het Ronald McDonald Huis Zuid-Oost Brabant.
Lees verder
ERVAREN LETSELSCHADEJURIST (BIJ VOORKEUR NIVRE-RE)
Wijs letselschade is een letselschadekantoor dat opkomt voor de belangen van mensen die betrokken zijn geraakt bij een ongeval. Wijs werkt alleen met superspecialisten: juristen die alle kanten van een zaak kennen, die snappen hoe alle betrokken partijen denken, die écht begrijpen wat de onderliggende belangen zijn en die hieruit het optimale resultaat weet te behalen.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716