Nieuwsoverzicht week 08
Inbrekers vieren feest tijdens carnaval met 72% meer inbraken in de grote steden
Onbezorgd plezier maken: dat is carnaval. Natuurlijk wil je niet dat er in je huis wordt ingebroken terwijl jij staat te hossen, aansluit in de polonaise of de praalwagens bewondert tijdens de optocht. Helaas viert het dievengilde tijdens carnaval haar eigen feestje..
Lees verder
Aart Kooiman toegetreden tot directie en aandeelhouders van TOP Expertise
Aart Kooiman is per 1 januari jl. toegetreden tot de directie en aandeelhouders van TOP Expertise. Het complete directieteam bestaat nu uit Robert Kruik, Aart-Jan Slingerland, Luc de Rooi en Aart Kooiman.
Lees verder
Operationeel resultaat Allianz Benelux stijgt naar 284 miljoen in 2019
Allianz Benelux heeft in 2019 een omzet van 4,1 miljard euro behaald1. Het premie-inkomen van de Schade-activiteiten in de Benelux steeg tot bijna 1,5 miljard euro. Het premie-inkomen van de Leven-activiteiten kwam uit op bijna 2,6 miljard euro. Het operationeel resultaat bedroeg 284 miljoen euro.
Lees verder
Troostwijk Taxaties verwelkomt Koen Sauerborn
Troostwijk Taxaties – onderdeel van de Troostwijk Groep en Tinsa - heeft haar team onlangs uitgebreid met een nieuwe teamleider en senior register taxateur/adviseur. Met de benoeming van Koen Sauerborn MSc MRE MRICS RT haalt Troostwijk een ervaren specialist in huis.
Lees verder
Hoogste aantal nieuwe motorrijders sinds 2002
Uit een analyse van CBR-cijfers door BOVAG blijkt dat afgelopen jaar 30.076 mensen zijn geslaagd voor het afsluitende motorrijexamen (‘verkeersdeelneming’) en dat is het hoogste aantal sinds 2002. Ten opzichte van 2018 betreft het een stijging van 4,6 procent, zo becijferde BOVAG aan de vooravond van de 36e MOTORbeurs Utrecht die donderdag 20 februari start in de Jaarbeurs.
Lees verder
CED boekt meer winst en zet toekomstbestendige stappen
Ondanks het over het algemeen milde weer in 2019 en de impactvolle ontwikkelingen in de markt, heeft CED in 2019 goede toekomstbestendige stappen gezet, met verbetering van omzet en winstgevendheid als resultaat. Dat zegt Hans Coffeng, ceo van CED Group. "We zijn in meerdere opzichten gegroeid."
Lees verder
BELFOR organiseert in november een tweedaagse training
Op donderdag 19 en vrijdag 20 november organiseert BELFOR (Nederland) B.V. in samenwerking met haar Duitse collega’s een tweedaagse Engelstalige training waarbij waardevolle kennis over moderne restauratiemethoden bij BELFOR Technical Support in Neufahrn (Duitsland) worden gedeeld.
Lees verder
Schade van zelfstandigen
Reint Rengers van Hijink Advocaten, en Gerard Dietvorst en Han Eshuis van Heling & Partners, verzorgen op donderdag 27 februari 2020 bij Hijink Advocaten voor de 2e maal een lezing over schade bij zelfstandigen en een nieuwe methodiek om schade snel in kaart te brengen. De lezing is voor experts personenschade en advocaten.
Lees verder
MeetingpointAdvies breidt dienstverlening verder uit
MeetingpointAdvies, het online platform ter ondersteuning van financieel advies voor verzekeringsadviseurs, heeft sinds kort haar aanbod en het gebruiksgemak voor financieel adviseurs bij particuliere schadeverzekeringen verder vergroot.
Lees verder
Marije Peters Operationeel Directeur bij PR Beheer
Op 1 februari 2020 is Marije Peters gestart bij PR Beheer Holding BV in de functie van Operationeel Directeur. PR Beheer Holding BV is de moedermaatschappij van diverse ondernemingen die zich richten op belangenbehartiging van personenschade en arbeidsdeskundige begeleiding.
Lees verder
TOP Expertise viert 10-jarig bestaan in Diergaarde Blijdorp
TOP Expertise BV. is in 2010 opgericht door Aart-Jan Slingerland, Luc de Rooij en Robert Kruik TOP Expertise. Op donderdag 16 april viert het bedrijf zijn 10-jarig bestaan in Diergaarde Blijdorp.
Lees verder
Voormalig Interpolis-directievoorzitter Jan Vullings overleden
Jan Vullings was al geruime tijd ziek en overleed afgelopen maandag op 83-jarige leeftijd. Vullings kwam in 1993 naar Interpolis en was tussen 1994 en 1998 voorzitter van de Hoofddirectie.
Lees verder
Emotionele gezondheid wordt nog te vaak vergeten door werkgevers
Hoewel steeds meer organisaties investeren in een corporate vitaliteitsprogramma, blijft aandacht voor emotionele gezondheid nog te vaak een ondergeschoven kindje. Maar liefst 29% van de vitaliteitsprogramma’s van de werkgevers in het westen van Europa laat emotionele gezondheid buiten beschouwing.
Lees verder
De Schademarkt is in 2019 met 2,3% gestegen
De Schademarkt groeit in 2019 met +2,3% en bereikt daarmee een omvang van 6,6 miljard euro. In zowel het Particuliere als Zakelijke segment is de Motorbranche een belangrijke drijver achter deze groei. Het aantal personenauto’s, maar ook bestel- en vrachtauto’s groeit. Dit blijkt uit het zojuist gepubliceerde Marktrapport Schade 2020 van Baken Adviesgroep.
Lees verder
Mercedes roept wereldwijd bijna 300.000 auto’s terug
Daimler roept wereldwijd bijna 300.000 auto's van Mercedes-Benz terug vanwege brandgevaar. Volgens de Duitse federale autoriteit zijn er 298.000 getroffen voertuigen waarvan ruim 105.000 in Duitsland.
Lees verder
Meer recycling dan gemiddeld in de EU
Nederland consumeerde in 2018 ruim 20 procent minder materialen dan in 2000. De Nederlandse materiaalconsumptie per inwoner is lager dan gemiddeld in de EU en de grondstofvoetafdruk per inwoner kleiner. Vergeleken met andere landen recyclet Nederland ook veel: 1,7 duizend kilo per jaar per inwoner. Dit meldt het CBS in de publicatie “Circulaire economie in Nederland”.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716