Nieuwsbrief week 06
De Goudse neemt Hofstaete over
De Goudse heeft Hofstaete overgenomen van oprichter en eigenaar Marinus Kreuze. Hofstaete is de ontwikkelaar van het verzekeringsplatform HIP Next – Hofstaete Internet Platform, waarmee verzekeringsflows optimaal gestroomlijnd en ondersteund worden. Zowel adviseurs en verzekerden als acceptanten en schadebehandelaars maken gebruik van het platform.
Lees verder
Voor welke kosten van schadebeperkende maatregelen draait NAM op?
Het Groningen aardbevingsdossier is een lastig dossier. Niet alleen op persoonlijk vlak (voor de Groningers uiteraard bij uitstek) en op politiek niveau, maar óók juridisch. Dit blijkt onder meer wanneer bij het bouwen in het aardbevingsgebied maatregelen worden getroffen ter voorkoming/beperking van aardbevingsschade aan bestaande bouw en nieuwbouw.
Lees verder
Verbond: Reisverzekering en coronavirus hoe zit het
Het coronavirus is officieel uitgeroepen tot internationale bedreiging voor de volksgezondheid. Dat maakte directeur-generaal Tedros Adhanom Ghebreyesus van de Wereldgezondheidsorganisatie op donderdag 30 januari bekend. Inmiddels is het reisadvies voor China veranderd naar oranje. Hoe zit dat met je verzekering?
Lees verder
Soner Calim per 1 februari naar Sedgwick Marine MCL
Per 1 februari 2020 is Soner Calim overgestapt naar de expertise branche en is gestart bij Sedgwick Marine MCL. Soner zal zich met name bezighouden met Logistieke Protectie Polissen en Vervoerder Aansprakelijkheid.
Lees verder
Solera is per januari ISO 27001 gecertificeerd
Solera, de leverancier van slimme data en software aan de auto- en verzekeringsindustrie, is per januari ISO 27001 gecertificeerd. Met de digitale oplossingen worden het bezit, onderhoud en de afhandeling van schades aan een auto en huis gefaciliteerd.
Lees verder
Willis Towers Watson benoemt Angel Hoover als Head of Benelux
Willis Towers Watson (NASDAQ:WLTW) de wereldwijd opererende consultant, broker en solutions provider, kondigt twee senior leadership veranderingen aan. Angel Hoover is de nieuwe Head of Benelux, en Joris Wonders is Head of Talent and Rewards (T&R) voor West-Europa.
Lees verder
Aantal problemen met vliegtuigbagage neemt toe
Wereldwijd hebben vliegtuigpassagiers steeds vaker te maken bagageproblemen. Het stijgende aantal verloren, beschadigde of vertraagde bagagestukken is al zichtbaar sinds 2014. Dit en meer concludeert Taxi2Airport Nederland, dat aan de hand van een recent SITA-rapport de wereldwijde problematiek rondom bagage analyseerde.
Lees verder
Ard Korevaar Personenschade heeft zich versterkt met een nieuwe ondernemer
mr. Ellis Verhoeven is ruim 19 jaar werkzaam als belangenbehartiger. Zij is NIVRE register expert en daarnaast gecertificeerd MfN mediator. Ellis heeft met ingang van 1 februari 2020 haar kantoor geopend in Barendrecht.
Lees verder
Orange Schade Vlaardingen en Hoogvliet sluiten aan bij AHG Met twee
Door de aansluiting bij Autoschade Herstel Groep maakt Orange Schade onder andere gebruik van de collectieve kracht op het gebied van inkoop. Daarnaast wil het universeel schadeherstelbedrijf groeien door de inzet van centrale marktbewerking.
Lees verder
Wim Span heeft VNAB per 1 februari officieel verlaten
De VNAB en Wim Span zijn in goed overleg overeengekomen dat Wim Span per 1 februari 2020 officieel terugtreedt als Uitvoerend Bestuurder. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 9 december jl. werd dit aanstaande vertrek van de Uitvoerend Bestuurder reeds aangekondigd.
Lees verder
SENIOR SCHADEBEHANDELAAR MULTIBRANCHE VOLMACHT
VMD Koster bestaat uit een adviestak voor verzekeringen, drie hypotheekadvieskantoren en het volmachtbedrijf Groene Hart Assuradeuren. Met 71 collega’s adviseren wij bedrijven en particulieren over risicobeheer, schade- en inkomensverzekeringen, pensioenen en hypotheken. 11 verzekeraars hebben ons een volmacht gegeven om bijna alle taken van de verzekeraar zelfstandig uit te voeren. Dat betekent niet alleen veel bevoegdheden, maar ook veel verantwoordelijkheid.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716