Nieuwsbrief week 44
De WAG gaat claim van 122 miljoen indienen bij de NAM
De Stichting Waardevermindering door Aardbevingen Groningen (WAG) gaat 122 miljoen euro claimen bij de NAM. De WAG claimt het bedrag namens de 5000 deelnemers vanwege de waardevermindering van hun woningen door gaswinning en bevingen.
Lees verder
ANWB start fietsverlichtingsactie 'Zet je licht aan!'
Het afgelopen weekend is de wintertijd ingegaan en wordt het weer steeds vroeger donker. Fietsen zonder licht in het donker is levensgevaarlijk. Met goede fietsverlichting neemt het risico met 20% af om in het donker te worden aangereden. De ANWB is in daarom gestart met de fietsverlichtingsactie 'Zet je licht aan!'
Lees verder
Gerard van Warmerdam naar BRS Onderzoek en Advies
Gerard van Warmerdam NIVRE-re verricht sinds 1992 als toedrachtonderzoeker/specialist voertuigcriminaliteit diverse technische en tactische onderzoeken naar en aan voertuigen ten behoeve van verzekeringsmaatschappijen, justitie, gerechtelijke macht, advocatuur en overige financiële dienstverleners.
Lees verder
Nixu breidt verder uit in Benelux
Nixu opent een tweede kantoor in Nederland, in The Hague Security Delta (HSD). Hiermee wordt vervolg gegeven aan het voornemen om de bedrijfsactiviteiten in de regio te gaan intensiveren. Nixu maakte onlangs de strategie tot en met 2024 bekend. In de Benelux wil het bedrijf de komende 3 jaar van startup naar scale-up groeien.
Lees verder
Datalek: better call the IRT!
Sinds de invoering van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) zal menig organisatie klamme handen krijgen bij de gedachte aan een datalek. Uit het toenemend aantal nieuwsberichten over datalekken en opgelegde boetes blijkt dat een datalek geen ‘ver-van-je-bed-show’ meer is: een datalek kan iedere organisatie overkomen. Maar wat is een datalek nu precies en wat moet men ermee? Rosalie Brand, werkzaam bij Kennedy Van der Laan en lid van diverse Incident Respons Teams, neemt ons mee in dit verhaal.
Lees verder
Elk kwartier een auto opzettelijk beschadigd
Lange avonden betekenen traditioneel een toename van vandalisme aan auto’s, zoals opzettelijke kras- en blikbeschadiging, ruitinslag en lekgestoken banden. Vorig jaar werden dagelijks 89 gevallen van autovandalisme gemeld (cijfers Centraal Bureau voor de Statistiek).
Lees verder
Uitstel Brexit een verstandige keuze
Premier Mark Rutte vindt het uitstel van Brexit verstandig. De schade voor de Nederlandse economie zou veel te groot zijn als de Britten de Europese Unie verlaten zonder akkoord.
Lees verder
Aanpak PFAS-problemen – meer ruimte voor verplaatsen van grond
De afkorting PFAS staat voor poly- en perfluoralkylstoffen. Dit zijn door de mens gemaakte stoffen die van nature niet in het milieu voorkomen. Grond- weg- en waterbouwbedrijven ondervinden veel problemen omdat het giftige PFAS op veel plekken in de bodem zit.
Lees verder
Mastercourse Aansprakelijkheid en Verzekering 2020
De Mastercourse Aansprakelijkheid en Verzekering gaat jaarlijks van start en zal ook dit jaar weer plaatsvinden in januari, februari, maart en april aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.
Lees verder
Deze week verschijnt de SCHADE magazine cyberspecial
Deze week verschijnt de nieuwe SCHADE magazine met daarin een uitgebreide cyberspecial. U vindt hierin interessante artikelen vanuit verschillende disciplines belicht. Met speciale dank aan Kiwa, CNA Hardy, Chubb, De Goudse, Van Ameyde, Concordia de Keizer, AIG, Zurich, Allianz, Threadstone, VanNiekerkCieremnans, HDI, Kennedy van der Laan, VNAB en Maria Genova.
Lees verder
BOUWKUNDIG SCHADE-EXPERT AMSTERDAM* (40 UUR PER WEEK)
Als bouwkundig schade-expert met enige ervaring ken je natuurlijk Crawford & Company, toonaangevend bureau voor schade-expertise en partner in schade-afhandeling voor de verzekeringsbranche. Onze senior schade-experts hebben enorm veel expertise in huis. Expertise waarvan jij kunt profiteren als je besluit over te stappen naar Crawford. Wij hebben ambitieuze plannen, en hopen jou daar actief in te betrekken!
Lees verder
Copyright 2020 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716