Nieuwsoverzicht week 43
Victor Deutschland gaat live met cyberverzekeringsproduct met CCS Level X
Op 23 oktober heeft CCS, leverancier van innovatieve IT-oplossingen voor de verzekeringsbranche, aangekondigd dat Victor Deutschland met succes de implementatie van Level X, het digitale verzekeringsplatform van CCS, heeft voltooid en zijn eerste cyberverzekeringsproduct, CyberVlex, op de Duitse markt heeft geïntroduceerd.
Lees verder
Mastercourse Aansprakelijkheid en Verzekering 2020
De Mastercourse Aansprakelijkheid en Verzekering gaat jaarlijks van start en zal ook dit jaar weer plaatsvinden in januari, februari, maart en april aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.
Lees verder
VNAB en SAR organiseren samen workshop 'Harde markt'
Dit jaar publiceerde de VNAB haar magazine ‘Niets is onverzekerbaar?!’ waarna de kickstart moeilijk verzekerbare risico’s volgde. In navolging op deze productieve ochtend organiseert de VNAB in samenwerking met de Stichting Assurantie Registratie (SAR) de workshop ‘Harde markt’.
Lees verder
Wijs letselschade geeft Wijswijzer voor bedrijven uit
Er bestaan veel misverstanden bij werkgevers over ongevallen op het werk. Om werkgevers beter inzicht te geven hoe om te gaan met een bedrijfsongeval heeft Wijs een nieuwe ‘Wijswijzer’ uitgebracht, met hierin een duidelijke uitleg over hoe een bedrijfsongeval in de Nederlandse wet geregeld is en welke stappen de werkgever dient te doorlopen.
Lees verder
Johan Weijer Lead Underwriter Property bij DUPI Underwriting Agencies.
Op 1 november start Johan Weijer (53) bij DUPI Underwriting Agencies als Lead Underwriter Property. Johan zal zich samen met het underwriting team in eerste instantie focussen op de renewal van 2020.
Lees verder
Recordaantal verzekeringsfraudeurs opgespoord
Verzekeraars hebben afgelopen jaar 12.879 gevallen aangetoond waarin iemand verzekeringsfraude heeft gepleegd. Dat zijn er 12 procent meer dan in 2017. Sinds er fraudecijfers worden bijgehouden, lag dit aantal nog nooit zo hoog aldus Richard Weurding algemeen directeur van het Verbond van Verzekeraars.
Lees verder
De Wet kwaliteitsborging per 1 januari 2021 van kracht
De Wet kwaliteitsborging treedt stapsgewijs in werking en geldt vanaf 1 januari 2021 eerst voor bouwwerken in de laagste risicoklasse. Dit zijn bijvoorbeeld eengezinswoningen en eenvoudige bedrijfspanden. Dat geeft alle betrokken partijen de kans ervaring op te doen met de nieuwe werkwijze van toezicht in de bouw.
Lees verder
AFM ontvangt 2.752 signalen in eerste helft van 2019
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) ontving in de eerste zes maanden van 2019 2.752 signalen van mogelijke misstanden in de financiële sector. Ook beantwoordde zij ruim 10.000 vragen over toezicht en wet- en regelgeving.
Lees verder
JUNIOR SCHADEBEHANDELAAR
De beste service voor de afhandeling van claims… jij biedt het als junior schadebehandelaar aan klanten en collega’s bij Samskip in Rotterdam, een internationaal transportbedrijf! Met de belangen van Samskip in je achterhoofd en met excellente communicatieve skills beoordeel en behandel je schadeclaims. Ondertussen pak je de kans om jezelf in jouw vakgebied te ontwikkelen en je kennis te vergroten.
Lees verder
Copyright 2020 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716