Nieuwsbrief week 43
ALS Challenge - De laatste loodjes voor New York
Jean van Oosterhout rent de New York City Marathon voor ALS. SCHADE magazine volgt hem op zijn weg naar de marathon. Jean: "De afgelopen periode is de training enorm toegenomen. En de spanning ook! Ze zeggen wel eens, zonder dalen zijn er geen bergen, en dat is hier niet anders."
Lees verder
ANWB autostoeltjes test najaar 2019
ANWB heeft voor de autostoeltjestest twintig verschillende modellen onderzocht en beoordeeld op veiligheid, bediening, ergonomie en aanwezigheid van schadelijke stoffen. Elf autostoeltjes scoren met vier sterren ‘goed’, vijf weten er met drie sterren nog een ‘voldoende’ uit te slepen en helaas scoren vier zitjes ondermaats. Zij krijgen slechts één ster en de beoordeling ‘slecht’.
Lees verder
Tot april 2022 verandert er niets aan PE-examen
Het stelsel voor wettelijke borging van de vakbekwaamheid van financieel adviseurs bestaat in 2019 vijf jaar. De invoering ervan ging niet onopgemerkt voorbij en ook in de jaren na 2014 is er het nodige over gezegd en geschreven. “Het systeem loopt nu gesmeerd”, constateert Erik Mulder, Hoofd Stafbureau van het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD). “Er is geen enkele aanwijzing dat er veranderingen in dit stelsel worden aangebracht.”
Lees verder
Jurilex Letselschade groeit!
De laatste 2 jaar is de Jurilex organisatie aan het transformeren, waarbij vernieuwing, innovatie en digitaal werken centraal staan.
Lees verder
FOCWA reactie op marktstudie ACM
De afgelopen maanden heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) een uitgebreid onderzoek gevoerd naar de rol van verzekeraars in de schadeherstelsector. De conclusie van deze marktstudie luidt dat verzekeraars de concurrentie op de schadeherstelsector niet verstoren.
Lees verder
Verkoop motorfietsen op hoogste niveau sinds 2009
In de eerste drie kwartalen van 2019 werden in Nederland 12.559 nieuwe motorfietsen geregistreerd en dat is het hoogste aantal in tien jaar, zo blijkt uit de officiële cijfers van BOVAG, RAI Vereniging en RDC. Tot en met september lag het verkooptotaal 9 procent hoger dan in dezelfde periode vorig jaar, toen 11.523 nieuwe motoren werden geregistreerd.
Lees verder
JUNIOR SCHADEBEHANDELAAR
De beste service voor de afhandeling van claims… jij biedt het als junior schadebehandelaar aan klanten en collega’s bij Samskip in Rotterdam, een internationaal transportbedrijf! Met de belangen van Samskip in je achterhoofd en met excellente communicatieve skills beoordeel en behandel je schadeclaims. Ondertussen pak je de kans om jezelf in jouw vakgebied te ontwikkelen en je kennis te vergroten.
Lees verder
Copyright 2020 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716