Nieuwsoverzicht week 40
Uitrol beeldmerk GroenGedaan! in de property gestart
Stichting Duurzaam | Herstel heeft in het voorjaar het nieuwe beeldmerk gelanceerd dat door alle keurmerken gevoerd gaat worden. Nu is gestart met de uitrol van het beeldmerk in de property-sector.
Lees verder
Stichting Uniforme Inrichting Volmachtketen opgericht
Het Verbond van Verzekeraars en de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA) hebben gezamenlijk de Stichting Uniforme Inrichting Volmachtketen opgericht. Dat hebben beide partijen op 2 oktober tijdens een bijeenkomst voor verzekeraars, gevolmachtigde agenten en softwareleveranciers bekendgemaakt.
Lees verder
Arian Lengton naar Van Traa Advocaten
Arian Lengton is per 1 oktober 2019 teruggekeerd in de advocatuur en in dienst getreden bij Van Traa Advocaten. Hij zal werkzaam zijn in de Verzekering & Aansprakelijkheid praktijkgroep.
Lees verder
CCV organiseert op drie dagen in oktober een cybersecuritycongres
Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) organiseert op drie locaties in Nederland een cybersecuritycongres voor ondernemers en hun medewerkers.
Lees verder
Bouwsector doet dringende oproep: Wij rekenen op u!
AFNL heeft samen met een aantal brancheorganisaties alle gemeenten, provincies en waterschappen een dringende oproep gedaan om reguliere projecten, die niet vergunningsplichtig zijn of geen impact hebben op het stikstofprobleem, gewoon te laten doorgaan of te hervatten. “Niet alles kan”, maar wat kan moet doorgaan.
Lees verder
VNAB Visie event - Aansprakelijkheid
De VNAB organiseerde dinsdag 1 oktober het VNAB Visie event – Aansprakelijkheid. Dit in navolging van de in september verschenen VNAB Visie.
Lees verder
Bianca Knispel directeur NN Particulieren SchadeI
Nationale-Nederlanden benoemt per direct Bianca Knispel (41) tot directeur van Nationale-Nederlanden Particulieren Schade. Zij volgt hiermee Margriet Dam op die haar carrière voort zet buiten het bedrijf. Bianca Knispel was senior manager Schade, Digitaal en Merk bij NN label OHRA.
Lees verder
Wat doet de NHT voor Nederland
De Nederlandse Herverzekeringsmaatschappij voor Terrorismeschaden (NHT) is in 2003 opgericht naar aanleiding van de aanslagen in New York op 11 september 2001. Sinds de oprichting is er gelukkig nog geen dusdanig grote aanslag geweest dat de het schaderegistratiesysteem is opengesteld en tot uitkering is overgegaan. Alle procedures en voorwaarden staan niet (meer) bij iedereen helder op het netvlies. Daarom wordt aan de hand van een fictief voorbeeld de werking van de NHT nog eens toegelicht.
Lees verder
Organisatie Vreugdevuren moet fundamenteel anders
De twee vreugdevuren op het strand van Scheveningen en Duindorp zijn door de jaren heen zo groot geworden, dat het noodzakelijk is de organisatie fundamenteel anders aan te pakken. De vuren moeten benaderd worden als een publieksevenement met grote veiligheidsrisico’s. Dit blijkt uit het vandaag verschenen rapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid.
Lees verder
Veilig Verkeer Nederland start campagne relaxte rijder
Van alle meldingen die Veilig Verkeer Nederland binnenkrijgt over onveilig verkeer, staat te hard rijden met stip op 1. Zeker in woonwijken zorgt dit voor onveilige situaties en is dit iets waar bewoners zich zorgen over maken. Met de campagne 'Een relaxte rijder maakt de buurt blijer' worden mensen daarvan bewust gemaakt. Want bewustwording is de eerste stap om het verkeer echt veiliger te maken.
Lees verder
Copyright 2020 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716