Nieuwsbrief week 35
WA-autoverzekering dit jaar met 11,4 procent gestegen
Autoverzekeraars hebben dit jaar de premies voor de WA-verzekering flink verhoogd. Consumenten betalen nu jaarlijks gemiddeld 699,24 euro voor hun autoverzekering, 11,4 procent meer dan vorig jaar. Dit blijkt uit onderzoek* van vergelijkingssite Autoverzekering.nl.
Lees verder
Tritions apparatuur droogt efficiënt, gericht en doeltreffend
Waterschade niet op tijd oplossen kan grote problemen veroorzaken. Trition heeft voldoende droogapparatuur op voorraad, kan binnen 24 uur ter plekke zijn en weet 97% van de reguliere waterschades binnen twee weken te verhelpen. De specialist bij vocht-en waterproblematiek verbetert haar apparatuur continu om nog gerichter en doeltreffender te kunnen drogen.
Lees verder
Rob Langezaal wordt per 1 september benoemd tot lid raad van toezicht AFM
Rob Langezaal is door de minister van Financiën benoemd tot lid van de raad van toezicht (rvt) van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De benoeming gaat in per 1 september 2019 en is voor een periode van vier jaar. Met deze benoeming zijn alle vacatures binnen de rvt weer vervuld.
Lees verder
Digidentity en SIVI tekenen voor soepele overgang naar eHerkenning
Het Digitaal Paspoort verdwijnt als standaard voor B2B-authenticatie. Het maakt de komende 1,5 jaar plaats voor een nieuwe manier van inloggen in de verzekeringsbranche. Gebruikers en dienstverleners stappen uiterlijk eind 2020 over op eHerkenning. Het Digitaal Paspoort is niet meer veilig genoeg. eHerkennig is dé standaard voor B2B-authenticatie in heel Nederland, ook buiten de verzekeringssector. Zakelijk inloggen bij de overheid bijvoorbeeld gaat al verplicht via eHerkenning.
Lees verder
Kifid: gestolen bagage door digitale inbraak niet gedekt
Tijdens hun vakantie in Spanje wordt de bagage van een consument en zijn partner uit de huurauto gestolen. De consument claimt de bagage op zijn doorlopende reisverzekering bij Interpolis. De verzekeraar wijst de schadeclaim af, omdat er geen zichtbare braakschade aan de auto is. De consument beklaagt zich bij Kifid.
Lees verder
Hans Liem hoofd Marsh JLT Specialty Nederland
De CEO van JLT Nederland Hans Liem is per 1 juli jongstleden benoemd tot hoofd van een nieuw op te zetten label binnen Marsh: Marsh JLT Specialty Nederland. Binnen Marsh JLT Specialty Nederland wordt de bestaande specialty-unit van Marsh gecombineerd met die van JLT.
Lees verder
Eerste ‘Veilig op 1-week’ in agrarische en groene sector
Van 16 tot en met 20 september organiseert het platform Zero Accidents de Veilig op 1-week. In deze week besteden de deelnemers extra aandacht aan de veiligheid op het werk. Centrale thema is: Durf te bepreken waar je je zorgen over maakt!
Lees verder
Meeste fietsongelukken aan het begin van het schooljaar
Aan het begin van het schoolseizoen zijn er meer fietsongevallen dan in andere periodes van een schooljaar. De kans bestaat dat er een relatie is tussen de start van het schooljaar en de verkeersveiligheid. Dit blijkt uit cijfers van fietsongevallen. Vooral in de maand september is het aantal 12-jarige fietsongevallen beduidend hoger dan in andere maanden en andere leeftijden.
Lees verder
Marine ruimt explosieven bij nieuw windmolenpark
Mijnenjager Zr.Ms. Zierikzee van de Koninklijke Marine ruimde deze week vijf mijnen op de Noordzee. De explosieven zijn gevonden tijdens voorbereidende werkzaamheden voor een nieuw windmolenpark op zee.
Lees verder
SCHADE magazine valt eind deze week op de deurmat
In dit nummer schrijven we onder andere over de onderwerpen maritieme schade-experts verenigd in de VEKRB, over plezier- en werkvaartuigen, transport, overname JLT door Marsh, VNG Risicobeheer, ‘oude rotten’ in het vak en nog veel meer interessante onderwerpen. Ontvang je nog geen magazine? Je kunt nu een abonnement aanvragen. Dan ontvang je deze uitgave ook nog.
Lees verder
SCHADEREGELAAR (PERSONENSCHADE)
Wij zijn een klein en (relatief) jong letselschadebureau. Wij bieden persoonlijke en professionele ondersteuning bij het begeleiden van cliënten bij het verhalen van hun letselschade. Wij staan voor een open en transparante houding naar onze cliënten. We zijn ingeschreven in het Register Letselschade, hét overkoepelend kwaliteitsregister voor professionele belangenbehartigers in letselschadezaken. Vanwege de groei van onze jonge organisatie zijn wij per direct op zoek naar een schaderegelaar (personenschade) (m/v).
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716