Nieuwsbrief week 34
Onderzoeksraad start definitief onderzoek naar dakschade AZ Stadion
De Onderzoeksraad voor Veiligheid start een onderzoek naar het ingestorte dak van het AZ-stadion. De afgelopen weken deed de Raad een verkennend onderzoek en op vrijdag 16 augustus gaf de Onderzoeksraad een tussentijdse waarschuwing af voor het resterende dakdeel.
Lees verder
a.s.r. en FC Utrecht verduurzamen relatie
a.s.r. heeft het maatschappelijk partnership voor de komende twee seizoenen met FC Utrecht verlengd.
Lees verder
Trition ontzorgt met technisch geïnnoveerd droogapparatuur
Waterschade in de keuken of badkamer? De drogers van Trition zijn binnen 24 uur ter plekke en weten reguliere waterschades in 97% van de gevallen binnen twee weken op te lossen. Trition is het allereerste bedrijf in Nederland dat grootschalig investeerde in de IR/condenstechniek voor haar dienst droogtechniek wat niet onopgemerkt bleef! De specialist bij vocht-en waterproblematiek werkt continu aan technische verbeteringen om effectief, kort en kostenbesparend te kunnen drogen.
Lees verder
Inhoudelijk deel NIS bijeenkomst op 5 september door Kennedy van der Laan
De eerste bijeenkomst na het vakantiereces ligt inhoudelijk in handen van Kennedy van der Laan. Er wordt een update gegeven van de recente jurisprudentie, de BGK en toepasselijk op de zomervakantie nog even de Wet op de Reisovereenkomst. Het NIS heeft de bijeenkomst georganiseerd in het vertrouwde Van der Valk hotel in De Bilt.
Lees verder
Mierlo’s bedrijf verliest 160.000 euro door CEO-fraude
De directeur van een industrieel bedrijfje uit het Brabantse Mierlo maakte onbewust 160.000 euro over naar internetcriminelen. Volgens een IT-specialist hadden de fraudeurs een ingenieuze aanval opgezet. Het Italiaanse moederbedrijf is minder coulant en wil het verloren geld hoe dan ook terug en in het ergste geval wordt de directeur ontslagen.
Lees verder
Nieuwe functies voor Paul van Beek en Jesse van Leersum binnen Arepa Benelux
Met ingang van 1 oktober aanstaande wordt Paul van Beek benoemd tot International Technical Director bij AREPA Benelux B.V. en Jesse van Leersum gaat onderdeel uitmaken van het Nederlandse managementteam en wordt benoemd tot Technical Operational Director.
Lees verder
Onderzoek Allianz: Vier op de tien ondernemers staan voor hun gevoel altijd ‘aan’
Bijna zestig procent van ondernemend Nederland, zowel zzp’ers als mkb’ers, is buiten reguliere werktijden áltijd bereikbaar voor werksituaties. Dat blijkt uit onderzoek* van Ipsos in opdracht van Allianz. Bijna vier op de tien ondernemers (37%) hebben daarnaast het gevoel altijd ‘aan’ te staan.
Lees verder
SUREbusiness is verhuisd naar nieuw pand in Alkmaar
SUREbusiness het kennis- en vergelijkingsplatform voor de zakelijke assurantieadviseur is uit zijn jasje gegroeid en verhuisd naar Alkmaar.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716