vacatures in de schade branche
BEN JE TOE AAN EEN NIEUWE UITDAGING?
De vakantieperiode loopt ten einde en misschien is het voor jou ook een tijd van bezinning geweest. Ben je toe aan een nieuwe baan of zoek je een compleet nieuwe uitdaging? Vandaag versturen we een extra editie van de nieuwsbrief met een overzicht van de vacatures van Hanselman, Letselschaderegeling Westland, Dekra, Perrée & Partners, CED, BSA, TOP expertise, BosBoon Expertise en 112schade. Ga ervoor!!
Lees verder
SCHADE-EXPERT BOUW EN INFRA
Hanselman Groep levert diensten aan ondernemingen die zich voornamelijk richten op de bouw- en transportsector. Voor onze vakgroep Bouw en Infrazijn wij op zoek naar een schade-expert. 
Lees verder
SCHADEREGELAAR (PERSONENSCHADE)
Wij zijn een klein en (relatief) jong letselschadebureau en persoonlijke en professionele ondersteuning bij het begeleiden van cliënten bij het verhalen van hun letselschade. Wij zijn op zoek naar een schaderegelaar (personenschade).
Lees verder
BINNENDIENST EXPERT (ONDERSTEUNING STI)
Hanselman Groep levert diensten aan ondernemingen die zich voornamelijk richten op de bouw- en transportsector. Wij zijn op zoek naar een Binnendienst expert (bij voorkeur:1 fte) voor onze vakgroep Transport & Techniek, ter ondersteuning van de telefoondienst van STI (Salvage Transport Incident). 
Lees verder
SCHADE-EXPERT - PROVINCIE ZEELAND
DEKRA Claims and Expertise B.V. is een vooraanstaande speler op de Nederlandse verzekeringsmarkt.  Wij zijn op zoek naar een schade-expert voor de provincie Zeeland. Een zelfstandige en verantwoordelijke positie waar je specifiek met schade bezig bent en tegelijkertijd met de benadeelde, de mens.
Lees verder
SCHADEBEHANDELAAR
Perrée & Partners is een onafhankelijke financieel dienstverlener met vestigingen in Noord-Brabant Eindhoven (hoofdkantoor), Friesland en Limburg. 
Lees verder
BOUWKUNDIG EN/OF WERKTUIGBOUWKUNDIG SCHADE-EXPERT
Voor de vacature van schade-expert zoeken wij een enthousiaste collega die sinds enkele jaren al werkzaam is in de expertisebranche en verder wil doorgroeien in de behandeling van complexe CAR en AVB schades. Ook hier geldt dat je bereid bent om opgeleid te worden tot NIVRE-registerexpert. Personen die reeds NIVRE-expert zijn, hebben een voorkeur.
Lees verder
SCHADE EXPERTS AUTO REGIO RANDSTAD, MIDDEN BRABANT, ARNHEM EN APELDOORN
In deze functie handel je zelfstandig schades af en ben je in staat om ter plaatse de regie te pakken. Je stelt schades vast en je bepaalt de waarde van auto’s. Je beoordeelt een schade op onrechtmatigheden en je onderzoekt de toedracht van de schade.
Lees verder
SCHADEREGELAAR (REGRES)
Als schaderegelaar (regres) heb je als voornaamste taak het begeleiden van (zakelijke) klanten bij het verhalen van hun loonschade, rechtspositionele uitkeringen en re-integratiekosten. Hierbij beoordeel je de aansprakelijkheid, de medische en juridische causaliteit, en beheer je het dossier in administratieve en financiële zin.
Lees verder
(AANKOMEND) BOUWKUNDIG VOOROPNAME-EXPERT / INSPECTEUR
Voor de vacature van (aankomend) vooropname-expert word je ingewerkt en/of opgeleid om bouwkundige vooropnames uit te voeren. Doorgroeimogelijkheden naar behandeling van (complexe) schadekwesties behoort tot de mogelijkheden. Enige werkervaring is een pré. Daarnaast ben je bereid om een opleiding te volgen tot NIVRE-registerexpert. Personen die reeds NIVRE-expert zijn, hebben een voorkeur.
Lees verder
EXPERTS CAR/AVB
BosBoon Expertise is op zoek naar CAR/AVB experts met minimaal 5 jaar werkervaring. Bij voorkeur een Bouw-, Weg en Waterbouw- of Werktuigbouwkundige achtergrond.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716