Nieuwsoverzicht week 17
AFM legt boetes op aan SRLEV en Vivat
AFM legt boetes op aan SRLEV en Vivat Schadeverzekeringen voor overtreding provisieregels.
Lees verder
Verbond van Verzekeraars organiseert het Financiële EU Verkiezingsdebat
Op 23 mei 2019 vinden verkiezingen plaats voor het Europees Parlement. In de aanloop naar deze verkiezingen kunnen belangrijke financiële thema’s niet onbesproken blijven.
Lees verder
PAL-V en NLR starten met de ontwikkeling van de eVTOL Flying Car
Op 8 april 2019 tekenden PAL-V en Royal NLR (Netherlands Aerospace Center) een principeakkoord voor een onderlinge samenwerking om een autonome vliegende auto van eVTOL te ontwikkelen. Beide bedrijven streven naar een marktintroductie van de vliegende auto binnen 10 jaar.
Lees verder
Minister geeft impuls aan klimaatprojecten in Zuid-Limburg, Utrecht en Groningen
Met een extra investering voor het tegengaan van de gevolgen van extreme weersomstandigheden geeft minister Van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) dit jaar drie projecten een financiële ondersteuning uit een pot van 5,2 miljoen euro.
Lees verder
Klaverblad Verzekeringen introduceert Klaverblad AOV Flex
Klaverblad komt met een nieuwe arbeidsongeschiktheidsverzekering, de Klaverblad AOV Flex. “Veel zzp’ers hebben geen arbeidsongeschiktheidsverzekering omdat ze die te duur vinden.
Lees verder
Gouden Oor Erkenning voor DAS
Rechtsbijstandsverzekeraar DAS heeft de Gouden Oor Erkenning niveau 1 behaald. Dit heeft DAS onder andere te danken aan persoonlijke en oprechte betrokkenheid van de gehele organisatie bij klacht- en feedbackmanagement.
Lees verder
VNAB ondersteunt grootste verzekeringsbibliotheek
De boekencollectie is een samenvoeging van de aan de Erasmus Universiteit aanwezige bibliotheek van het Verzekeringsinstituut en de Van Eijck collectie, zoals deze door de firma C.A. van Eijck & Zoon, Makelaars in Assurantiën, ter gelegenheid van haar 125-jarig bestaan is opgezet.
Lees verder
Martin Weltje nieuwe directeur Risk bij VLC & Partners
Per 1 juni 2019 a.s. is Martin Weltje de nieuwe directeur Risk bij VLC & Partners. Martin is sinds 2015 directeur bij Concordia de Keijzer. Daarvoor heeft hij ruim 10 jaar gewerkt in verschillende management- en directiefuncties bij PostNL en TNT.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716