Nieuwsbrief week 17
De Goudse groeit in volle breedte
Ondernemersverzekeraar De Goudse heeft in 2018 een positief resultaat geboekt van 36,3 miljoen (2017: 34,4 miljoen euro).
Lees verder
Stichting Salvage kiest na acht jaar opnieuw voor de VHD alarmcentrale
Na een gedegen selectieproces waarvoor dienstverleners zich konden inschrijven, heeft Stichting Salvage opnieuw haar keuze laten vallen op een samenwerking met de VHD.
Lees verder
Klaverblad Verzekeringen bouwt door op stevig fundament voor de toekomst
Met een sterke verbetering van de solvabiliteit en een premiegroei van 16% in schadeverzekeringen kijkt Klaverblad Verzekeringen terug op een goed jaar.
Lees verder
AkzoNobel en Openclaims gaan kennispartnerschap aan
AkzoNobel Vehicle Refinishes, internationaal producent van autoreparatielakken die schadeherstelbedrijven ondersteunt met producten en uitgebreide services, gaat zijn expertise en ervaring in de markt delen met Openclaims. Hiermee kan het Nederlandse insurtechbedrijf zijn diensten breder in de internationale autoschadeherstelmarkt aanbieden.
Lees verder
FOCWA organiseerde op 13 april de Nationale Deukendag
Tijdens de Nationale Deukendag op 13 april herstelde FOCWA-schadeherstelbedrijven meer dan 350 deukjes op één dag. Brancheorganisatie FOCWA organiseerde de Nationale Deukendag om consumenten het vakmanschap van uitdeuken zonder spuiten te tonen.
Lees verder
Veilig Verkeer Nederland lanceert gratis app 'Uit de hoek'
Uit onderzoek van Veilig Verkeer Nederland blijkt dat bijna 50% van de volwassenen niet weet waar de dode hoek van een vrachtauto zit en waar je als fietser veilig staat in de buurt van een groot voertuig.
Lees verder
Kabinet neemt maatregelen tegen permanente statelijke dreiging
De dreiging voor onze nationale veiligheid vanuit andere landen is permanent aanwezig. Door beïnvloeding van onze besluitvorming, digitale sabotage van onze vitale infrastructuur of politieke en economische spionage proberen landen zichzelf te bevoordelen ten koste van de Nederlandse vitale belangen.
Lees verder
OOM Verzekeringen introduceert nieuwe horecaverzekering
OOM Verzekeringen introduceert per 11 april een nieuwe verzekering, speciaal voor horecaondernemers met een risico dat door de aard en/of ligging vaak moeilijk elders verzekerd kan worden. In tijden van economische voorspoed stellen de meeste verzekeraars steeds strengere acceptatievoorwaarden.
Lees verder
Roze auto's veroorzaken de meeste aanrijdingen
Bestuurders van roze auto's veroorzaken de meeste aanrijdingen met andere automobilisten. Dat blijkt uit cijfers van het Centrum voor Verzekeringsstatistiek van het Verbond van Verzekeraars. Het Centrum heeft ook gekeken naar de aanrijdingen per automerk. Hier wordt lijst aangevoerd door Chevrolet.
Lees verder
SCHADE golftoernooi reserveer nu
Op vrijdag 14 juni wordt het SCHADE golftoernooi georganiseerd. In een informele en sportieve ambiance worden er 18 holes gespeeld op een schitterende baan in Noord-Brabant. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716