Nieuwsoverzicht week 16
Nh1816 investeert in wetenschap en technologie
Stichting Goede Doelen Nh1816 levert een belangrijke bijdrage aan Humania, een nieuwe interactieve tentoonstelling over de mens van NEMO. De thematiek van Humania past bij Nh1816 en is de reden voor de samenwerking tot en met 2024. “Voor een schadeverzekeraar zijn er allerlei factoren van de mens relevant, zoals je leeftijd, je waarnemingen en je gedrag.
Lees verder
EMS Nederland en 3.0 Expertise zijn partnership met elkaar aangegaan
Per 1 april 2019 zijn EMS Nederland en 3.0 Expertise een partnership met elkaar aangegaan. Beide bedrijven zijn partijen met een innovatieve visie op de schademarkt, waarbij automatisering en digitalisering een grote rol speelt.
Lees verder
OOM Verzekeringen introduceert nieuwe horecaverzekering
OOM Verzekeringen introduceert per 11 april een nieuwe verzekering, speciaal voor horecaondernemers met een risico dat door de aard en/of ligging vaak moeilijk elders verzekerd kan worden. In tijden van economische voorspoed stellen de meeste verzekeraars steeds strengere acceptatievoorwaarden.
Lees verder
Team Hiscox Art and Private Client breidt stevig uit
De groei zit er goed in bij Hiscox Nederland. Het team Art and Private Client is om die reden uitgebreid met vijf nieuwe collega’s. Zij houden zich bezig met underwriting, business development en claims.
Lees verder
Reaal in gesprek met adviseurs over veranderend klimaat
Verzekeraar Reaal heeft op 16 april de dialoog gezocht met financieel adviseurs over de gevolgen van de klimaatverandering. Door met adviseurs én klanten in gesprek te gaan wil Reaal de bewustwording over klimaatschades vergroten.
Lees verder
Univé benoemt Ron Bavelaar tot nieuwe voorzitter Raad van Bestuur
Ron Bavelaar (60) is door de Ledenraad van Coöperatie Univé U.A. benoemd tot lid van de Raad van Bestuur. Vanaf 1 juni gaat Bavelaar binnen de Raad van Bestuur de rol van voorzitter invullen en is daarmee de opvolger van Joost Heideman.
Lees verder
Griepgolf kost dit jaar ‘slechts' 750 miljoen euro
Uit ziektecijfers van Acture, de grootste private uitvoerder van de Ziektewet, blijkt dat de griepgolf van de afgelopen maanden Nederland beduidend minder heeft gekost ten opzichte van vorig jaar.
Lees verder
Eliana van der Jagt-Kalverde benoemd tot lid van het bestuur VRA
Tijdens de bijzondere Algemene Ledenvergadering van de Verenigde RegioBank Adviseurs, VRA, is mevrouw Eliana van der Jagt-Kalverda benoemd tot lid van het bestuur van de VRA.
Lees verder
Unieke Samenwerking Tussen VMSolution en FRISS
Unieke Samenwerking Tussen VMSolution en FRISS Zorgt Voor Versnelde Afhandeling van Autoschades. Digitalisering, artificiële intelligentie (AI), customer experience en het vereenvoudigen van schadeprocessen zijn in de verzekeringswereld actuele thema's.
Lees verder
Dijsselbloem voorzitter Onderzoeksraad voor Veiligheid
De heer ir. J.R.V.A (Jeroen) Dijsselbloem wordt de nieuwe voorzitter van de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV). De Rijksministerraad heeft ingestemd met de voordracht voor benoeming op voorstel van minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid. De benoeming gaat in op 1 mei 2019 voor een periode van vier jaar. Dijsselbloem volgt de heer mr. T.H.J. (Tjibbe) Joustra op die sinds 2011 voorzitter is van de OVV.
Lees verder
Inschrijven SCHADE golftoernooi
Op vrijdag 14 juni wordt het SCHADE golftoernooi georganiseerd. In een informele en sportieve ambiance worden er 18 holes gespeeld op een schitterende baan in Noord-Brabant. Er zijn nog enkele plaatsen.
Lees verder
Vanwege Goede Vrijdag wordt het weekoverzicht vandaag verzonden
Vanwege Goede Vrijdag wordt het weekoverzicht vandaag verzonden. Volgende week dinsdag ontvangt u, zoals gebruikelijk, weer de wekelijkse nieuwsbrief. Namens het team van SCHADE magazine wensen wij u Fijne Paasdagen.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716