Nieuwsbrief week 16
Liberty Mutual koopt AmTrust's verzekeringsactiviteiten
Liberty Mutual Insurance heeft bekendgemaakt dat het een definitieve overeenkomst heeft ondertekend voor de overname van de verzekerings- en kredietherverzekeringsactiviteiten van AmTrust Financial Services, Inc. (AmTrust), een multinationale vastgoed- en ongevallenverzekeraar die is gespecialiseerd in dekking voor kleine tot middelgrote bedrijven.
Lees verder
Ruim kwart miljoen na aanval hond
Een man uit de Randstad heeft een schadevergoeding van 285.000 euro ontvangen, nadat hij bij het uitlaten van zijn hond omver was gesprongen door een andere hond. Hierbij raakte hij blijvend arbeidsongeschikt.
Lees verder
Recall Solutions organiseert product recall simulatie
Drie specialisten die hun krachten hebben gebundeld op het gebied van product recalls, Kennedy van der Laan, Sedgwick en Bex*communicatie organiseren voor hun relaties, die mogelijk betrokken zouden kunnen raken bij een product racall, een product recall simulatie op diverse locaties in Nederland.
Lees verder
Jean van Oosterhout (AGCS) rent voor ALS de New York City Marathon
Jean van Oosterhout een bijzonder mens, rent voor ALS de New York City Marathon. Jean is voor velen een goede bekende uit de branche. SCHADE magazine volgt hem op zijn weg naar de marathon. Lees hier zijn bijzondere verhaal.
Lees verder
Scriptieprijsuitreiking 2019 Stichting Beer impuls
Voor het vierde jaar op rij zal ook dit jaar de scriptieprijs van Stichting Beer impuls worden uitgereikt aan de beste masterscriptie op het gebied van aansprakelijkheidsrecht en/of personenschade. Per aangeschreven vakgroep (universiteit) kon één scriptie aan het bestuur van de stichting worden voorgelegd.
Lees verder
Coen Post vertrekt bij Bovemij
Coen Post, lid van de Raad van Bestuur van Bovemij en houder van de portefeuille Commercie, zal in goed overleg per 15 april 2019 terugtreden.
Lees verder
In 2018 groeide de Nederlandse economie met 2,7 procent
In 2018 groeide de Nederlandse economie met 2,7 procent. Dit was een iets kleinere groei dan het jaar daarvoor. Deze lagere groei was bij nagenoeg alle provincies terug te zien. Dit meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers.
Lees verder
Jeroen van de Mortel mede-eigenaar Context
Deze maand heeft drs. ing. Jeroen van de Mortel het aandelenpakket van drs. Gerard Böttcher in Context overgenomen. De overige aandeelhouders Michael Blonk, Marcel Revet, Nini Schenk en Inge Winter zijn verheugd met de toetreding van Jeroen als aandeelhouder. Gerard Böttcher blijft als managing partner verbonden aan Context B.V.
Lees verder
Inschrijven SCHADE golftoernooi
Op vrijdag 14 juni wordt het SCHADE golftoernooi georganiseerd. In een informele en sportieve ambiance worden er 18 holes gespeeld op een schitterende baan in Noord-Brabant. Er zijn nog enkele plaatsen.
Lees verder
De labels van Stichting Duurzaam Repareren en Stichting Duurzaam Herstel gaan samen in GroenGedaan!
De Stichting Duurzaam breidt haar dienstenpakket uit en brengt alle keurmerken onder één label Groen Gedaan! is de nieuwe paraplu van diverse duurzaamheid-labels.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716