Nieuwsoverzicht week 14
25e editie Rendez-Vous d’Expertise
Gisteren vond in Vianen voor de 25e keer het Rendez-Vous d’Expertise van het NIVRE plaats. De aanwezige Register-Experts en genodigden waren per branche verdeeld over zes zalen en kregen een voor hen aantrekkelijk programma aangeboden. In iedere zaal werd de opening verricht door een van de leden van het NIVRE-bestuur. Voorzitter Hans de Hoog sprak de branchegroep Personenschade toe.
Lees verder
Bestuursvoorzitter Merel van Vroonhoven stopt bij AFM
Merel van Vroonhoven stopt per 1 september als bestuursvoorzitter van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Na vijfenhalf jaar voorzitterschap heeft zij besloten om leraar te worden in het speciaal onderwijs. Zij zal daarom starten met de opleiding tot leraar basisonderwijs. Daarnaast zal ze bestuurlijk actief blijven.
Lees verder
Japanse automerken voordeligst om te verzekeren
Auto’s van een Japans merk zoals Mitsubishi, Toyota of Suzuki zijn goedkoper te verzekeren dan niet Japanse automerken. De hoogte van de premie is lager voor een WA, WA+ en Allrisk verzekering. Dit blijkt uit onderzoek van goedkoopsteautoverzekering.net.
Lees verder
Arntz | Van Helden neemt Halyard Survey & Risk over
Technisch schade-expertisebureau Arntz | van Helden heeft per 1 april Halyard Survey & Halyard Risk in Sliedrecht overgenomen. Daarmee heeft Arntz | van Helden, dat onderdeel uitmaakt van Van Ameyde, zijn activiteiten in de maritieme sector verder uitgebreid.
Lees verder
Martin Nuninga benoemd als broking director Aon Corporate Wellness
Bij Aon Corporate Wellness is Martin Nuninga op 1 maart gestart als broking director. Net voor de jaarwisseling trad Nicolle van Rossum al toe als client director tot het managementteam van ditzelfde bedrijfsonderdeel.
Lees verder
Driekwart Nederlanders blijft bij dezelfde autoverzekeraar
Een andere auto is een grote investering en vergt de nodige oriëntatie op het merk, model en tal van andere zaken. Denken Nederlanders hierbij ook weleens aan het vergelijken van de autoverzekering? Online verzekeraar Allsecur, onderdeel van Allianz, deed onderzoek*.
Lees verder
Van Nieuwenhuizen: Nederland voorbereiden op drogere zomers
De droge zomer van 2018 heeft het Nederlandse waterbeheer flink op de proef gesteld. De door minister Van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) ingestelde Beleidstafel Droogte komt nu met haar eerste bevindingen. Conclusie is dat de droogtemaatregelen vorig jaar goed hebben uitgepakt en de waterbeheerders hard hebben gewerkt.
Lees verder
Centraal Beheer zet nieuwe stap in alledaags gemak
Vanaf vandaag is er een nieuwe commercial van Centraal Beheer op tv te zien waarin het bedrijf laat zien dat je van hen meer mag verwachten dan alleen oplossingen bij schade en op financieel gebied.
Lees verder
NN Running Team viert tweede jaar jubileum
Op de tweede verjaardag van het Running Team van NN hebben NN Group en Global Sports Communication aangekondigd dat zij hun partnerschap zullen verlengen tot 31 december 2022.
Lees verder
Roken en apparatuur belangrijkste oorzaken fatale woningbranden 2018
In 2018 eisten 30 woningbranden 33 levens. De meeste branden zijn ontstaan door onvoorzichtigheid bij roken (33 procent) en een technisch defect of verkeerd gebruik van elektrische apparatuur (30 procent). De vandaag gepresenteerde cijfers zijn in lijn met die van voorgaande jaren.
Lees verder
Grootschalige havenbeschermingsoefening in Rotterdam
De Rotterdamse haven vormt vanaf aanstaande maandag 8 april drie dagen het toneel van een grote havenbeschermingsoefening.
Lees verder
Automotive Inspiration Day op 11 april
Automotive Inspiration Day, het tweejaarlijkse inspiratie-evenement voor ondernemers en managers in de autobranche. De inspiratie kun je gebruiken om je eigen ideeën te slijpen tot een mooie diamant. Vandaar het thema van deze editie: Be Brilliant.
Lees verder
Eric Malterre benoemd tot chief client officer bij Sedgwick’s internationale divisie
Eric Malterre is benoemd tot chief client officer bij Sedgwick’s internationale divisie. Malterre brengt een ruime internationale ervaring mee, waaronder meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van (her)verzekeren en het managen van makelaars voor verschillende gebieden in Afrika, Azië en Europa.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716