Nieuwsbrief week 14
Smaakvolle opening nieuwe kantoor Kennedy van der Laan
Op maandag 1 april vond de officiële opening plaats van het nieuwe kantoor van Kennedy van der Laan aan de Molenwerf 16 in Amsterdam. Genodigden waaronder cliënten en relaties, alsmede de architect en bouwonderneming van het compleet verbouwde pand, werden in stijl ontvangen in de indrukwekkende lobby. Het geheel werd opgeluisterd met sfeervolle eigentijdse muziek.
Lees verder
SOS International beheert vanaf 1 april ‘rode telefoon‘
Gisteren ontving SOS International de ‘rode telefoon’. Dit betekent dat SOS International vanaf 1 april een jaar lang het eerste aanspreekpunt is bij calamiteiten en rampen in het buitenland waar Nederlanders bij betrokken zijn. Zij coördineren dan de hulpverlening. Deze calamiteitentelefoon is bij toerbeurt in beheer bij een van de vier grote alarmcentrales in Nederland.
Lees verder
Winnaar JBL&G Scriptieprijs: ‘Tijd is geld, ook bij letselschadezaken'
Letselschadeslachtoffers die veel vrije tijd kwijt zijn met hun herstel, hun revalidatie of bijvoorbeeld het inhalen van werk - of studieachterstanden, moeten daarvoor een financiële vergoeding krijgen. Tot dusverre gebeurt dat niet.
Lees verder
Sneller uit de file met strategische inzet bergers
Vanaf april zet Rijkswaterstaat tijdens de ochtend- en avondspits op twintig strategische plekken in Nederland stand-by bergers in. De bergers kunnen vanaf deze plekken langs de snelweg sneller bij een ongeluk aanwezig zijn om een voertuig te bergen.
Lees verder
ANVA lanceert platform ANVA Hub
Tijdens het ANVA Fest op 17 april 2019 lanceert softwareontwikkelaar ANVA een nieuw cloudplatform, ANVA Hub. Nieuwe en bestaande functionaliteit wordt hier in de toekomst stap voor stap aan toegevoegd.
Lees verder
De Goudse en Anker Insurance gaan samenwerken
De Goudse en Anker Insurance hebben overeenstemming bereikt over een samenwerkingsverband.
Lees verder
Het CCV nieuwe eigenaar keurmerk Voertuigbeveiliging
Vandaag, 1 april, heeft het Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit (VbV) de eigendomsrechten van het VbV - SCM Keurmerk Voertuigbeveiliging overgedragen aan het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV). Kiwa-SCM blijft verantwoordelijk voor de uitvoering. Het keurmerk gaat verder onder de naam Keurmerk CCV Voertuigbeveiliging.
Lees verder
Adam Belhachemi per 1 april naar Lengkeek
Per 1 april treedt Adam Belhachemi in dienst als Schade-expert CVT bij Lengkeek. Adam heeft HBO Bouwkunde gestudeerd en is afkomstig van BBN Consultants waar hij heeft gewerkt als bouwkostenmanager.
Lees verder
Autoschade Herstel Haarlemmermeer neemt Autoschade Herstel Van der Niet over
De AHG vestiging uit Noordwijk wordt per 1 april 2019 overgenomen door Autoschade Herstel Haarlemmermeer en blijft binnen het netwerk van AHG.
Lees verder
Wet Schadefonds Geweldsmisdrijven ook voor BES-eilanden
Slachtoffers van geweldsmisdrijven op Bonaire, Sint Eustatius en Saba kunnen voortaan een beroep doen op het Schadefonds Geweldsmisdrijven. De wet van minister Dekker (voor Rechtsbescherming) die dat mogelijk maakt, treedt vandaag in werking. De uitbreiding geldt voor misdrijven gepleegd op of na 1 januari 2017.
Lees verder
Closure en Nostimos gaan samenwerking aan
Samen zorgdragen voor een passende afronding van abonnementen na overlijden, dat is in een notendop wat het bedrijf Closure doet. Een online platform waar een nabestaande alle contracten, abonnementen en online accounts van een overleden dierbare kan opzeggen. Nostimos ziet in deze dienstverlening een meerwaarde en biedt deze service daarom ook aan bij klanten waar de situatie er zich voor leent.
Lees verder
Nieuwe benoemingen bij risico- en verzekeringsadviseur Aon
Bij risico- en verzekeringsadviseur Aon zijn Mariëlle van de Weijenberg en Milan Babin benoemd tot Managing Director van respectievelijk Aon Professional Services (APS) en SME Noord West bij Aon.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716