Nieuwsoverzicht week 13
Aon opent start-up desk op High Tech Campus Eindhoven
Voorzitter van Brainport Development en Burgemeester van Eindhoven John Jorritsma opende gisteravond een speciale kennisdesk van Aon op de High Tech Campus in Eindhoven. Hiermee biedt de risico- en verzekeringsadviseur specifieke diensten voor hightech start-ups en scale-ups. Aon vult daarmee de behoefte in deze markt voor specifieke risico- en verzekeringsoplossingen concreet in, bijvoorbeeld ten aanzien van financiering of aansprakelijkheid.
Lees verder
Verbond start jongerencampagne met Ouassima en FIRST
“Welke dure dingen heb jij? En ben je daarvoor verzekerd?” Deze vragen stelt Ouassima Tajmout, één van Nederlands bekendste online presentatoren, aan jongeren op straat om zo het bewustzijn te vergroten over het belang van verzekeren.
Lees verder
Robotics in schadebehandeling tijdens congres Schademanagement & Assistance
Alexander Dietrich, managing director van Van Ameyde Germany, heeft deze week een lezing gegeven over Robotics in schadebehandeling tijdens het congres Schademanagement & Assistance op 26 en 27 maart 2019 in Leipzig.
Lees verder
CCS en Postex gaan partnership aan en realiseren koppeling
In de loop van het tweede kwartaal zal de koppeling tussen Level en Postex beschikbaar komen via de Marketplace. Dit is het door CCS gecreëerde integratieplatform dat eind vorig jaar is geïntroduceerd. Verzekeringsbedrijven die werken met de backoffice-oplossing Level kunnen door de koppeling eenvoudig gebruik maken van het Postex cloudplatform voor klantcommunicatie.
Lees verder
Nationale-Nederlanden Life en Delta Lloyd Life publiceren 2018 jaarverslagen
Nationale-Nederlanden Life en Delta Lloyd Life hebben hun jaarverslagen over 2018 gepubliceerd. De rapporten bieden uitgebreide informatie over hun strategie, business, financiële prestaties en beleid. Beide jaarverslagen zijn onderin het bericht beschikbaar om te downloaden.
Lees verder
Burghgraef van Tiel & Partners is verhuisd
Om de samenwerking met moederbedrijf Troostwijk te optimaliseren en de markt nog beter te kunnen bedienen is Burghgraef van Tiel & Partners onlangs verhuisd naar de Amsterdamse en Rotterdamse vestigingen van Troostwijk. Het kantoor in Lekkerkerk is inmiddels gesloten.
Lees verder
VLC & Partners: nieuwe naam voor Van Lanschot Chabot / Mandema & Partners
Twee toonaangevende Nederlandse merken op het gebied van risicomanagement, employee benefits en private insurance - Van Lanschot Chabot en Mandema & Partners - bundelden in 2017 hun krachten. Zij gaan nu samen verder als VLC & Partners. Een nieuwe naam die staat voor 250 jaar ervaring met een gezonde ambitie en Nederlands ondernemerschap.
Lees verder
NIS-bijeenkomst op 7 mei 2019
Na de jaarvergadering waar NIS-leden op inspirerende wijze hebben ondervonden dat multitasken echt niet productief is, is Stichting Achmea Rechtsbijstand op donderdag 7 mei gastvrouw voor een interactieve NIS-bijeenkomst.
Lees verder
SCHADE-EXPERT - REGIO AMSTERDAM
DEKRA Claims and Expertise B.V. is een vooraanstaande speler op de Nederlandse verzekeringsmarkt. Wij zijn in omvang de tweede schade-expertise organisatie in Nederland met ca. 550 medewerkers en verschillende afdelingen waaronder DEKRA Experts. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers staan borg voor vakkundigheid, service, klantgerichtheid en kwaliteit. Het merendeel van onze experts is ingeschreven in het NIVRE-register. DEKRA Claims and Expertise B.V. maakt deel uit van het wereldwijd opererende Duitse DEKRA concern met ruim 44.000 medewerkers. Het hoofdkantoor van DEKRA Experts is gevestigd in Capelle aan den IJssel.
Lees verder
Copyright 2022 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716