Nieuwsbrief week 13
Verbond pleit voor normeringstelsel bij langlopende letselschadezaken
Het Verbond van Verzekeraars pleit voor een normeringstelsel om langlopende letselschadezaken sneller te kunnen afhandelen. Dat liet Richard Weurding, algemeen directeur van het Verbond, weten tijdens de uitzending van Radar op 25 maart.
Lees verder
a.s.r. real estate lanceert ASR Dutch Science Park Fund
Op 1 maart 2019 heeft a.s.r. real estate het ASR Dutch Science Park Fund opgericht. Het fonds investeert in commercieel te exploiteren vastgoed op science parks in Nederland. Hiermee levert a.s.r. real estate een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de Nederlandse kennissector.
Lees verder
Virtual Reality-lespakket tegen cyberpesten
Vandaag is het nieuwe gratis Virtual Reality-lespakket ‘Doe iets!’ gelanceerd door het Consortium tegen Cyberpesten; Een samenwerkingsverband van organisaties die zich inzetten voor sociale en digitale veiligheid. Dit lespakket vergroot het bewustzijn van de impact van cyberpesten; een groeiend probleem onder jongeren.
Lees verder
NLE High-tea bijeenkomst op 15 mei in Amerongen
Op 15 mei 2019 vindt de derde NLE high-tea bijeenkomst plaats. Net als de vorige edties zal de bijeenkomst een mix zijn van ontmoeten, culinaire verwennerij en relevante inhoud. De locatie is wederom Buitenplaats Amerongen.
Lees verder
Inschrijven 6e Insurancecycletour 24 mei 2019
Dit jaar wordt er weer gefietst en genoten van de sfeer tijdens de jaarlijkse Inscurancecycletour. Dit jaar zijn er routes van 55, 85 en 135 km.
Lees verder
Europese subsidie voor Nederlandse infraprojecten
Nederland krijgt dit jaar 23 miljoen euro subsidie uit Brussel voor infrastructuurprojecten. Zo komt er 4 miljoen euro voor truckparkeerplaatsen in Zuid-Holland, Brabant en Limburg en 10 miljoen euro om de overslag van goederen in de binnenvaart en op het spoor te verbeteren. Voor de bouw van 75.000 fietsparkeerplekken in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht is 3 miljoen aan Europees geld beschikbaar gesteld.
Lees verder
Matthijs Kops per 1 april naar TOP Expertise
Per 1 april gaat Matthijs Kops het team versterken bij TOP Expertise als Expert CAR-Varia. Matthijs is afkomstig van Lengkeek, waar hij de afgelopen 10,5 jaar werkzaam was als schade-expert CAR, Aansprakelijkheid en Rechtsbijstand.
Lees verder
Gezamenlijk verzekeringsverlies in Nieuw Zeeland opgelopen tot 2,2 miljard dollar
Uit de laatste cijfers van de Insurance Council of Australia (ICA) blijkt dat er meer dan 25.770 claims zijn ontvangen waardoor het verzekeringsverlies van de drie recente extreme weersomstandigheden is opgelopen tot 2,2 miljard dollar.
Lees verder
Aansprakelijkheidsverzekering van United Insurance gekozen tot ’Beste Koop’ 2019
Jaarlijks test de Consumentenbond bijna 30 aansprakelijkheidsverzekeringen (AVP's) op premies en voorwaarden. Ook in de maand februari van dit jaar heeft de Consumentenbond weer alle kleine lettertjes en prijzen onder de loep genomen en is de particuliere aansprakelijkheidsverzekering van United Insurance, net als in 2018, wederom uitgeroepen tot ‘Beste Koop’.
Lees verder
SCHADE-EXPERT – STARTER GEZOCHT! BOUWKUNDE/CIVIELE TECHNIEK – LANDELIJK
DEKRA Claims and Expertise B.V. is een vooraanstaande speler op de Nederlandse verzekeringsmarkt met vestigingen in o.a. Alkmaar en Capelle aan den IJssel. Wij zijn in omvang de tweede schade-expertise organisatie in Nederland met ruim 550 medewerkers en verschillende bedrijfsonderdelen. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers staan borg voor vakkundigheid, service, klantgerichtheid en kwaliteit. DEKRA Claims and Expertise B.V. maakt deel uit van het wereldwijd opererende Duitse DEKRA concern met ruim 44.000 medewerkers.
Lees verder
Copyright 2022 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716