Nieuwsoverzicht week 12
Op 3 april organiseert Adfiz het Particulier Platform
Op 3 april 2019 organiseert Adfiz het Particulier Platform. Dit is hét evenement voor onafhankelijk adviseurs, gespecialiseerd in de particuliere markt. Hier ontmoet je collega’s en wissel je kennis uit over het thema ‘Je adviseur, je beste verzekering’.
Lees verder
Univé geeft les over verzekeren tijdens Week van het Geld
‘Ben jij een held met je geld?’ Dat is de vraag die centraal staat tijdens de jaarlijkse Week van het Geld. Op maandagochtend 25 maart wordt de themaweek in het Rat Verlegh Stadion in Breda geopend door Hare Majesteit Koningin Máxima, waarna het initiatief tot en met vrijdag 29 maart in het teken staat van kinderen leren omgaan met geld.
Lees verder
Verkiezing Echte Preventie Award 2019
Op dinsdag 9 april wordt de Echte Preventie Award 2019 uitgereikt. Bij Echte Preventie ligt de focus volgens van Empel Inspecties & Advisering op het daadwerkelijk voorkomen van een calamiteit.
Lees verder
De voorbereidingen voor de AssurMada 2019 zijn in volle gang
De voorbereidingen voor de AssurMada 2019 zijn in volle gang. De Voorjaarsborrel van de AssurMada is op donderdag 10 april om 17.00 uur. Alle oud-deelnemers, sponsoren en geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd.
Lees verder
Van Empel Opleidingen en Training nu officieel SCIOS-examenbureau
Van Empel Opleidingen en Training is vanaf 15 maart jl. officieel SCIOS-examenbureau voor de Deelregeling Stookinstallaties, SCIOS Scopes 1 tot en met 7. John de Vries en Ruud van Empel van van Empel Opleidingen en Training en SCIOS bestuursvoorzitter Arie Krijgsman ondertekenden vorige week de Examenovereenkomst.
Lees verder
Handelstekort met de Verenigde Staten kleiner in 2018
In 2018 exporteerden Nederlandse bedrijven voor 23,7 miljard euro aan goederen naar de Verenigde Staten, 20 procent meer dan in 2017. De importwaarde van goederen uit de Verenigde Staten was 33,7 miljard euro, 9 procent meer dan een jaar eerder. Het handelstekort kwam uit op 10,0 miljard euro. Dat is 1,1 miljard euro lager dan in 2017. Dit blijkt uit de nieuwste handelsgegevens van het CBS.
Lees verder
Autoschadebedrijf Re-cars uit Horst sluit aan bij AHG
De dienstverlening van AHG voor de regio Noord-Limburg is weer ingevuld met Autoschadebedrijf Re-cars. Het autoschadebedrijf is in 2005 in het Noord-Limburgse Melderslo opgericht door directeur Patrick In de Braek.
Lees verder
Achmea neemt deel bancaire activiteiten over van a.s.r. bank
Achmea en a.s.r. zijn overeengekomen dat Achmea Bank een deel van de bancaire activiteiten van a.s.r. bank overneemt. Deze activiteiten bestaan uit een spaarportefeuille met circa 125.000 klanten met een volume van 1,7 miljard euro en een hypotheekportefeuille die daar tegenover staat met een volume van 1,5 miljard euro.
Lees verder
Beleid verzekeraars in Nieuw-Zeeland aangepast na aanslag 15 maart
Verzekeraars in Nieuw-Zeeland, waaronder AA Insurance Ltd., Tower Ltd. en IAG New Zealand Ltd., zien af van de uitsluiting van terrorisme in hun vastgoed- en commercieel bouwbeleid voor schade die verband houdt met een terreuraanslag op 15 maart in Christchurch, zo meldt Stuff.co.nz.
Lees verder
Magazijn met gestolen auto-onderdelen
Bij een integrale controle op een bedrijventerrein in Zwartewaal (gemeente Brielle) is donderdagmiddag een 30-jarige Schiedammer aangehouden. Hij wordt verdacht van heling. Op het terrein werd een grote hoeveelheid auto-onderdelen gevonden die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. De komende dagen zal er verder onderzoek worden gedaan in het pand.
Lees verder
Kifid kan klacht over service Wegenwacht niet behandelen
Een consument die ontevreden is over de uitvoering van de Wegenwacht Service komt er met de ANWB niet uit. Waarna hij zijn klacht voorlegt aan Kifid. De Geschillencommissie stelt vast dat het Wegenwacht Europa Standaard pakket moet worden aangemerkt als een natura-verzekering.
Lees verder
Schrijf nu in voor het SCHADE golftoernooi
Op vrijdag 14 juni wordt het SCHADE golftoernooi georganiseerd. In een informele en sportieve ambiance worden er 18 holes gespeeld op een schitterende baan in Noord-Brabant.
Lees verder
SCHADE-EXPERT - REGIO AMSTERDAM
DEKRA Claims and Expertise B.V. is een vooraanstaande speler op de Nederlandse verzekeringsmarkt. Wij zijn in omvang de tweede schade-expertise organisatie in Nederland met ca. 550 medewerkers en verschillende afdelingen waaronder DEKRA Experts. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers staan borg voor vakkundigheid, service, klantgerichtheid en kwaliteit. Het merendeel van onze experts is ingeschreven in het NIVRE-register. DEKRA Claims and Expertise B.V. maakt deel uit van het wereldwijd opererende Duitse DEKRA concern met ruim 44.000 medewerkers. Het hoofdkantoor van DEKRA Experts is gevestigd in Capelle aan den IJssel.
Lees verder
Copyright 2022 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716